0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ezt alapbol tudja a KitKat tarcsazoja. Legalabbis errol volt szo, hogy identol ha valami ceg hiv teged es regisztralva van a Google-be akkor automatikusan azt a nevet fogja kiirni.
Hol tudom állítani a rezgőmotorerejét? elég durván rezeg, félek tönkreteszi a telómat, az lehetséges?
Nem akkor ha cég hív.Akkor amikor én keresek egy telefonkönyvemben nem szereplő céget, ami regisztrálva van googleban akkor keressen rá. Tehát, ha én akarom hívni de csak a nevét tudom, pl Baross hotel, vagy bármi...
mekkora rezgéstől megy tönkre?
Ez is a KitKat tarcsazo resze. Gondolom kell hozza a Google Search a play Storebol, hogy telepitve legyen: You are not allowed to view links. Register or Login
1.Neked is kiirja minden inditasnal hogy android frissitese? 2. Szabad feljebb huzni a procit? (gta laggol max grafon:D)
Fent van, de még mindig semmi.Néztem a google beállításokat de ott sem találok rá megoldást. Be van pipálva minden. Még sem keres tárcsázóban csak a névjegyeket.
Köszönöm a választ!Sokat segítettél.Eloszlattad a homályt...
Ja és nem mondtad h neked is kiirja -e minden rendszerinditasnal h "Android frissitese"
Hú ez nekem elsőre túl bonyolultnak hangzik, inkább nem nyúlok bele akkor gondolom nem tudod nekem miért írja mindig ki... :/
Akkor én se nyúlok bele:D csak egy-két másodpercre jön elő az "Android frissitese" ablak, lehet hogy csak nem figyelted
Akkor ujrateszem a rendszert
El ementáli kernel* bocsi a telefon kijavít:D