0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ez, amit most kipróbáltam, AOSB Probam rom, CM alapú rom, rengeteg beállítható funkcióval rendelkezik...Az akku idő is meggyőző... CM kernel van benne alapbólInnen tölthető: You are not allowed to view links. Register or LoginFeljebb írtam is róla pár szót...A Slim, Franco kernellel kicsive jobb akksiidőt produkál, viszont kevesebb a beállítási lehetőség...Rizsi post-jai folyamatosan tartalmazzák a legfrissebb változatokat...
Itt a tegnapi fogyasztás, kicsit unatkoztam meló közben...
Nem is kellett estig várni Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk
Rizsi nem tudod véletlenül, hogy kikapcsoló gombos reboot-nál miért tünt el nálam a recovery mód? Mert most így nem tudom egyszerűen újraindítani recoverybe... Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk
szerintem jobb is mint a slimkat.....
Neztem a feature listat par dolog kivetelevel mindet tudjaa Slim is. Raadasul dolgoznak azon, hogy a SB-ben mar jol ismert featureok atkeruljenek a SK-be. Kivancsi leszek hetfon milyen buildet kapunk weeklyt vagy stablet?
nos, lehet hogy pont az a "néhány dolog" kell nekem....mindenesetre a slimkat-al nem ment a round program, pontosabban nem tudta a korneleket hajlítani, ezzel pedig hibátlanul működik, úgy hogy egy pont ide , legalább is nálam
Jopofa app. Nalam Nexus 5-on mukodik:-)
hmmm......egyébként melyik kernellel használod a slimkat-ot ?tudsz adni hozzá linket ?
Itt van lejjebb a topicban. Mindig kirakom a legfrissebbet. Franco kernel termeszetesen.
köszi, közben már én is megtaláltam, sőt fel is raktam a v32-es franco-t....kiváncs leszek majd hogy javít-e az akku-módon...mindenesetre az antutu lényegesen nagyobb pontot mért a franco-kernel_lel....
Tudsz nekem mondani egy stabil OS-t, amin a legjobb teljesítményt nyújtja a telefon?