Leginkább teszek a garanciára meg a knoxra. A lényeg hogy atom stabil legyen. Ha a knoxos gyári ilyen akkor felteszem azt.
Küldj gmail címet PM-ben, adok hozzáférést a mappámhoz. Lehetőleg a mappában lévő zipeket használd, ezek tesztelt/kipróbált fájlok.
Én knoxtalan S4 minin sokáig
lackogyerek UBNB3 r2 romját használtam (kicsit módosítva, kitakarítva = Fmod141210), nagyon bevált. Knoxtalanra csak a régebbi modemek mennek fel, ezért inkább knoxos alapra érdemes "építeni". (főleg, hogy nem kell a gar.)
Az alább írt megoldással váltogathatsz a 4.2.2 és 4.4.2 között.
Idézet a blogomból (csak a neked szükséges tennivalókat hagytam benne)
A blogomban részletes leírás van az egyes lépésekről és az Fmod romról is. You are not allowed to view links.
Register or
LoginTöbb Fmod rom van, szerintem a 4.2.2-es 141210-el kezd.
Fmod rom felrakása:
A felrakáshoz szükséges CWM recovery-től billen a Knox bit, elveszik a garancia.
Mindent a leírás alapján (blogomban, külön fejezetekben).
Minimum 60%-os akkuval!
1. Mentések és google szinkronizálások, nevjegyzék és sms is, mert módosítás után a Kies nem fogja látni a telefont!
2. Odin 》knoxos HU UBML4 4.2.2 rom
- Előtte-utána: recovery 》wipe factory, és Beállítások 》Fiók 》Mentés és vissza 》Gyári ... vissza.
3. Odin 》UCNK5 modem (fontos a felrakás módja: Modem felrakása / cseréje Odinnal fejezet)
4. Odin 》CWM recovery felrakása.
5. CWM 》Fmod 141210 rom flashelése (JB-re és Kitkat-ra is jó mindkét Fmod rom)
- utána wipe factory, wipe cache, advanced / wipe dalvik cache, reboot system.
- Amennyiben a recovery-ben rákérdez a Root fix-re, akkor YES.
6. Fontos, hogy induláskor az Alapbeállítások fejezet szerint állítsd be a romot!
7. Esetleg a Tippek fejezet, főleg a Nova, az exDialer, esetleg az SD Kitkat fixer.
8. Amennyiben eddig még nem tetted, akkor mentsd el az EFS mappát!
9. Kész, jöhetnek a saját beállításaid.
Amennyiben hiányzik valami funkció, app, akkor írj, pótolható.
Ha valamit kihagysz, akkor nem lesz 100%-os az eredmény! Ez egy "csomag". Pl. az Alapbeállítások és a Tippek: Nova, exDialer ugyanúgy része a "csomagnak", mint az Fmod rom, vagy, hogy egy tiszta, frissen felrakott rom-ra tedd az Fmod romot.
Írj, ha valami nem tiszta.
Felrakás és teszt után majd a fórumon írj visszajelzést / véleményt,
hátha a többiek is kedvet kapnak hozzá.