Szevasztok!
Pár hete írtam a gondomról! I9195 S4 mini
CWM-ből feltettem a kitkat cm11 romot. Akadozott,majd vissza akartam rakni odinnal a gyári 4.2.2 romot. Na ekkor akadt be az egész teló. Az odin telepítés alatt hibát lökött ki majd le is állt. A teló Samsung logóig ment majd folyamatosan újraindult. Magyarul nem botolt be. CWM is eltűnt róla vagyis nem tudtam belépni oda se.Egy ismerősöm megoldotta a gondot. Nagy nehezen egy Francia srác segített neki és elküldött egy progit, és azzal sikerült felébreszteni a telefont. Azóta szépen megy, cwm keresztül lehet frissíteni is. Viszont ugrott a knox számláló 0-rol 1-re. Ez nem zavarja a telefont a működésben. Ezt a leírást azért tettem ide nektek fel hogy figyeljetek oda a mókolásokra. Tanulság,hogy ne pofozgasd a telefont mindenféle dolgokkal. CWM_I9195XXUBML1_I9195OXXBML1_unsigned.zip tettem fel.
A telón most már a Modem-I9195XXUBML4.tar megy, és szépen fut . Ezt odinnal fel lehet tenni.
Viszont az NFC működése nem tetszik nekem. Kisbetűre átírva ahogy kell, de bekapcsolom az SBean-nel nehezen de indul, de egy kis idő múlva ki is kapcsol.
Kérdés: Ez így normális? Nem kellene folyamatosan bekapcsolva lenni amíg ki nem kapcsolom???
Válasz előre is köszönöm.