0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszi a választ! Igazad van, csak szörnyen lusta vagyok mindig újra belakni! Igyekszem inkább a jól kipróbált dolgokat használni! Fiatalabb koromban még nem okozott gondot az ilyesmi, de már meguntam! Most a gyári van fönt, de valahogy nem az igazi. Azt hiszem, ha lesz egy kis időm letesztelem!
Érdemes meglesni ezt vagy mást , mert a gyárihoz képest bármelyik jobb
Tényleg Attika!Az XDA-n van fent ehhez a ROM-hoz egy hotfix. Azt nem kellene felrakni mellé?Gondolom néhány hibajavítást tartalmaz, bár kb 22Mb.
Köszi hogy szóltál! Eddig nem volt ott, nem tudom miért nem jelölték a frissítést... 12,7 Mb és recoverys flash. Ebben a pillanatban nem tudom ki próbálni, de ha van backupod nyugodtan kipróbálhatod. You are not allowed to view links. Register or LoginHa vki előbb kipróbálná, kérem jelezze mit változtattak és milyen irányba. Nagyon köszönöm!
Igazán nincs mit! ;-) Csak gondoltam megkérdem! Mégiscsak te vagy a szaki! ;-)Amúgy hétvégén felrakom, addig nem igen van időm!
Sziasztok! Nos, felraktam a romot a leírtak alapjàn, s egy nagy hibàba ütköztem:Facebookot a google playről nem lehet letölteni, megàll egy bizonyos szàzalèknàl s 919-es hibakódot dobja ki!8.2-es kernellel próbàptam...
Mindemellett, viszont felraktam ezt az új hotfixet, a rom az gyors, benchmark tesztek jobban lefutottak, mindha a tèrerő s a letöltés is lényegesen javult az official jb-hez kèpest 6.0-às kernellel:)
Szia Pistuk!Üdv nálunk! A galiba a PlayStore-oddal van. Ehhez sem a romnak, sem a kernelnek semmi köze. Lépj az alkalmazáskezelő / mind - be, keresd meg a Play Áruházat. Előbb állítsd le, majd töröld az adatait. Mikor ez megvan, reboot és lépj be az alkalmazásba. Remélem segít. Köszönjük az infót!
Nos, sajnos ez sem jó, de milyen érdekes h csak a face alkalmazás nem jó:D egyébként rég óta tag vagy, csak nem írtam mert mindig megtalàltam a hsz-ekben a megoldást; )
Csak a Face? Hmmm ... Esetleg egy régebbi verziót kéne feltenni és úgy frissíteni.
Màrmint playből?
Háát onnan nem tudsz, csak az aktuálisát. Du-ig ha nem találsz guglival, akkor adok egyet.
4.3.11-es verzióm van, felraktam de ugyan ez:S
Egyébként a bootlogón nem lehetne valami "dizàjnosabbra"vàltoztatni?
Nem abból. Facebookból kell régebbi és azt frissíteni.
Nekem is eszembe jutott, szedtem is le, de mivel playről akarja frissíteni így sajna ez sem jò...10mb-nàl megâll s 919-es hibàt ír ki:D
Aha. Akkor PlayStore csere. Hátha. Tetszik az a zöld-fehér, vagy inkább a sötét metódusra szavazol?
Hiàba cserélek storet nem jó:( mire érted a szineket, a bootlogora?
Nem, hanem a Play-re. Mivel a 4.3.11 van, felvilágosítalak - az messze nem a legújabb.... Szóval sötét téma vagy világos?
Sötét, de igazàból édes mindegy;) mit tartalmaz a 3.2 patch? Am melyik kernellel ajànlod a romot?
A 8.2-es CoCore-al sztem biztos hogy jó. Nálam a 8.0-val volt fent, csúszott mint kés a vajban... De ha már a recoverybe tartasz:You are not allowed to view links. Register or LoginRecoveryből flash, előtte utána wipe cache + dalvik