Sikerült egy ilyen csodaszerkentyűre szert tenni...
Élvezem, hogy nem gépelek, hanem írok. Akár a webböngészőben is(oldalak címét)!
Egy dologban viszont elakadtam:
a Skype-nál nem tudom beszélgetésnél kihangosítani a beszélgetést, nincs meg az az ikon se, amivel ezt az átváltást végre lehet hajtani.
Ha valaki tudna segíteni benne, azt megköszöném!
Webböngésző: az eredeti kugli-olvasó(króm)nál nem tudtam beállítani az újlapra váltásnál váltson rá azonnal. így viszont nem az igazi....Körülményes oda-vissza váltani...
Firefox jobb volt, mint a króm, de ez se nyerte meg a tetszésemet.
Opera böngészde: teljes egészében felejtős. Nem érdemes felrakni, hacsak nem szeretsz boszankodni.
Dolphin: Ez az igazi webböngésző! Itt minden a helyén van, és úgy működik ahogy kell.
Mozizás, zene, olvasás, amiket ténykedtem rajta, csak egy szó van rá: Csodálatos!
Telefonálni még nem telefonáltam róla (két napos a készülékem), de szerintem az is klassz.
Utoljára, de nem utolsósorban: Kipróbáltam ! Bőrkesztyűben grafitceruzával tökéletesen kezelhető a készülék !!!
Por és vízállóság: itt zavart érzek az erőtérben.....
a fülhallgató nyílása szabadon van, akkor hogy vízálló és porálló ?
SIM kártya : csak nano jó bele, pedig a hely az meg van, akár normál simet is tudna fogadni...
Ez a része nem az igazi, olyan mintha kiadták volna bérbe, csinálja meg már valaki, de azonnal.
A töltője nagyon jó, hamar feltölt, a csatlakozó kialakítása hagy némi kívánnivalót maga után.
Szerintem ez nem egykezes készülék, de két kézzel jól kezelhető.
Több flashtárolót is rakhattak volna bele.., tudom bővíthető.
Mivel még új a készülék, egész nap be van kapcsolva, folyamatosan reszelem, telepítgetek, tesztelgetem. Reggel, és este töltőn van
Mindent összegezve, fantasztikus készülék! Telefon és táblagép egybe.
A farizsebben ép csak elfér, a csücske kilóg, kabát zsebben elfér (csak nagyméretű). Na de nyáron nem lesz olyan rövidgatyó amiben elférjen, viszont méretéből adódóan lehet vele pingpongozni is.....
!
Aért fülig ér a szám