2024, 11 28, 17:10:53

Szerző Téma: S4 Active - általános beszélgetés  (Megtekintve 155901 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kony07

• PFC Fan
  • PDA: active
  • PDA ROM: active
Re: Galaxy S 4 Active - általános beszélgetés
« Reply #200 Dátum: 2013, 11 24, 21:03:44 »
Nem kimondottan fikázni jöttem, hanem megtudni, hogy én szívtam be, vagy csak ez a "nagy Prémium több milliót eladott minőség."  Nekem munkaeszköz a telefon, nem egy kisiskolás vagyok aki rajoskodik vele a padtársának. Az N8 ról még prezentációt is tartottam vez. nélküli egérrel, HDMI porton keresztül. Nem engedhetem meg magamnak, hogy minden hívás közben egyre idegesebb leszek mert rezonál ez a franc. Van akinek elég, hogy megy rajta a fészbúúk meg raj a haverok előtt a csimpifon. Engem sose érdekelt ez a része. Sajnos voltam olyan hülye, hogy hittem a marketing rizsának ami szerint ez egy prémium minőség a jelenleg "legjobb"  gyártótól. Vagy, nektek van igazatok és pont kifogtam egy minőség ellenőrzésen átcsúszott hibás darabot. Tudom feszegettem a szóhasználatommal az illetlenség határait, de ekkorát nem mostanában csalódtam. Srry,!  Pc-s hasonlattal élő kollégának üzenem informatikából emelt szint 100% érettségivel rendelkezem (nem vettem az Ecserin) és a szakmában dolgozom is,.. Tudom miért melegszik 1 telefon. Magyarisztáni hozzáállás_ Mindenkit egyből hülyének nézni.

Nem elérhető TaylorH

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy S9+
« Reply #201 Dátum: 2013, 11 24, 22:25:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Írta az egyik kolléga, hogy nem gyártanak IP s ütésálló telefont tudtával csak műanyagból. Erre reagálltam .(persze azóta "korrekt" módon javította)

Ahogy visszaolvastam a hozzászólásokat, hasonlót csak én irtam, de nem javítottam , egy idő után utólag már nem is lehet
Idézném magam:
"Szerintem ip védelemmel ellátott telefont nem is gyártanak fém házzal. (persze lehet hogy tévedek)"

De semmiképpen nem szeretnék itt vitázni, veszekedni.

Tényleg örülnék, ha neked is megoldódna a problémád a telefonnal mint nekem.
Lehet hogy érdemes lenne Budaörsre vinni szervizbe, esetleg kihívni egy futárt érte.
Anno én bevittem a Pólus szervizbe, ahol a srác annyit mondott, hogy ezt a tipust nem szervizelik csak a központban. (TeleMax)
TaylorH

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Galaxy S 4 Active - általános beszélgetés
« Reply #202 Dátum: 2013, 11 25, 09:24:08 »
"Akku idő?  Használat függő. Ha olyanom van 3 óra alatt lemerítem. Van, hogy 1,5 napig elmegy. Nem forr, csak melegszik amikor a processzor dolgozik. AZ A DOLGA! Tudod az asztali gépeken is így van. A laptopon nem véletlenül kapcsol be a ventilátor. Hűti a procit!"

Bárhonnan, bármikor. Tapatalk.

Ezt írtam.
Szerintem nincs ebben semmi lenézés. Gondolom informatika órán is voltak példák anno...

Az N8 olyan jó volt? Miért váltottál? Nem is értem ezt a rezonálás dolgot. Nekem nem rezonál.

Csak egy rövid példa: minap kellett az egyik "neves" gyártó hűtőszekrényében (itthon használom) egy ventilátort cserélni, mert megadta magát. 35 ezer+fa ez csak az alkatrész, és még egy hetet kellett várnom mire megérkezett. Mostanában járt le a gari. Szerintem ettől ez a hűtő igen is jófajta cucc. Kifogtam egy hibás darabot. Tudni kell a dolgokat a helyükön kezelni.
Azon gondolkodtam, ha fontos a vízállóság nézd meg a Sony Z, Z1 vonalat. Talán ott szerencsésebb leszel.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: Samsung S6 EDGE +
  • PDA ROM: Android 5.1.1 AOH3
« Reply #203 Dátum: 2013, 11 25, 10:21:34 »
Köszi! Sajnos több 10 millio hülye ember van igen! Ezt nyugodtan merem állítani. Nézz csak körül, hogy milyen világban élünk... (Mc Donald's, Apple , Szekták , Sok ember aki küldözgeti a TV műsorokra az SMS-t , diesel tuningosok :D , "Providenciások" , Astro show .... Sorolhatnám napestig. )
Van egy rossz hirem. Nem járok,  mekibe, nem küldözgetek tv-nek sms-t es astro show-t sem (legyen az bármi is) és még szektám sincs, mégis ilyen telefonom van. Ilykor mi van??? :D :D
(Humornak szánom, meg ha igaz is amit irtam ;) )

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9295-el

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #204 Dátum: 2013, 11 25, 15:07:35 »
n 8,tört fülesnél(headset bedugás) mint a veszedelem,kijelző minden 100 adik ban volt jó :D ahogy kinéz azzal az ocsmány hátlapra tett kamerával,mintha bolhapiacon ragasztották volna rá,meg az egész,vicc kategori,bolhapiaci xar,samu se csucs ,sajna anyagminöségben,de NOKIA :D :D :D nekem anno volt pár,de olyan nem ami nem recsegett, ropogott,illesztések röhely,megint csak bolhapiac kategori, :D ez rosz példa volt,nem kicsit,menj vissza hozzájuk, én sem vagyok oda samu minöségéért,de nokiára fényéveket ver,még igy is.

kinek a pap kinek a tudod, irásodbol látszik,megrögzött nokiás vagy,miért nem választottál onnan?térj vissza,úgyis nagyon fogyóban vannak :taps:

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #205 Dátum: 2013, 11 25, 15:26:33 »
Sziasztok!

2 napja használok egy S4 Active Bluet. Szerencsére interneten vásároltam emiatt van lehetőségem visszakérni a pénzem. Röviden tömören 1 Határ "f*s" ez a telefon.  Gyalázatosan rossz kamera. Hihetetlenül rövid üzemidő, melegszik mint 1 grillsütő . Telefonáláskor a hátlap közepe rezonál (hangra mint 1 membrán) . Gagyi műanyag az egész. Elolvastam sok tesztet de ezeket érdekes módon sehol nem írták . Nektek is ilyen ócska a telefon? Vagy csak én fogtam ki egy Hibás darabot ? Jah olyan a hangzása az N8 után mintha 1 dobozból beszélne akivel telefonálok. 

Kérdés :
Küldjem vissza és vegyek egy kevésbé gagyi anyaghasználatú rendesen összeszerelt telefont (HTC one, Nokia 925 , Sony Z1 ) vagy simán nekem nincs szerencsém vele ? 2 év Samsung garis független ...

Üdv !

A kameráról csak ez a véleményem. Szerintem vállalható.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető kony07

• PFC Fan
« Reply #206 Dátum: 2013, 11 25, 17:06:03 »
Köszi mindenkinek a segítséget !  ;)

Telefonnal bementem reggel egy Samsung hiperszuper márkaboltba. Elvileg nem rezonálhatna, elküldik Pestre és min 1 hét mire visszajön. Felhívtam a céget akiktől rendeltem, kb hülyének néztek, szerintük minden oké benne, ha mégse vigyem vissza Személyesen és megnézik, ha nem jó akkor min 1 hét mire csere... Megköszöntem a dolgot.(280 Km es út perszeee) (szerintük a 3 napos telefont nem kötelesek visszavenni, hiába vettem interneten. ) Unokatesóm sima S4 ét kipróbáltam még napközben, az is rezonált de minimálisan. Enyémet kipróbálta és röhögött...  >:( .  Z1 és S4Active között vacilláltam alapból, de az S4 szimpatikusabb volt.(kisebb méretek,jobb fogás, Samsung Smart TVm van, TV távir opcio..) Héten megyek más ügyből BP re. Akkor visszaviszem személyesen. Örültem volna ha megoldódik a dolog, de sajnos nem úgy tűnik. Egy hetet semmiképp se tudok kibekkelni "okos" telefon nélkül. Addig is vettem  egy filléres butafont.  Az active meg elcsomagolva... LTE azóta se lett rajta :( . Úgy néz ki, kifogtam egy selejtet. Mondjuk a Samus srác viccesen megjegyezte, hogy mit várok egy műanyag telefontól... Levette visszatette a hátlapot .-. 

(Az N8 at gyártották M.o on és Finneknél is, Nekem Finn készülékem van, úgy néz ki mint ami megjárta az első és a második WW.-t is . Egyszer motorozás közben kiesett a zsebemből a sarkára, akkor 1 kis fül elpattant az alsó műanyagon. Szervizbe gariba 2 perc alatt cserélték. A fém házon kráternyomok.. mégis közel 3 évig hiba nélkül működött, sajnos User error érte :). Szépségről lehet vitázni, de ipari formaterve korszakalkotó volt, a kidudorodó kamera alatt az ujjadat kényelmesen meg tudtad támasztani. Kellemes jó fogása van . HTC one mini hez tudom hasonlítani. Plusz a keskenyedő forma miatt könnyedén vágtad zsebre.)

Kellemes estét mindenkinek!

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #207 Dátum: 2013, 11 25, 17:58:28 »
Köszi mindenkinek a segítséget !  ;)

Telefonnal bementem reggel egy Samsung hiperszuper márkaboltba. Elvileg nem rezonálhatna, elküldik Pestre és min 1 hét mire visszajön. Felhívtam a céget akiktől rendeltem, kb hülyének néztek, szerintük minden oké benne, ha mégse vigyem vissza Személyesen és megnézik, ha nem jó akkor min 1 hét mire csere... Megköszöntem a dolgot.(280 Km es út perszeee) (szerintük a 3 napos telefont nem kötelesek visszavenni, hiába vettem interneten. ) Unokatesóm sima S4 ét kipróbáltam még napközben, az is rezonált de minimálisan. Enyémet kipróbálta és röhögött...  >:( .  Z1 és S4Active között vacilláltam alapból, de az S4 szimpatikusabb volt.(kisebb méretek,jobb fogás, Samsung Smart TVm van, TV távir opcio..) Héten megyek más ügyből BP re. Akkor visszaviszem személyesen. Örültem volna ha megoldódik a dolog, de sajnos nem úgy tűnik. Egy hetet semmiképp se tudok kibekkelni "okos" telefon nélkül. Addig is vettem  egy filléres butafont.  Az active meg elcsomagolva... LTE azóta se lett rajta :( . Úgy néz ki, kifogtam egy selejtet. Mondjuk a Samus srác viccesen megjegyezte, hogy mit várok egy műanyag telefontól... Levette visszatette a hátlapot .-. 

(Az N8 at gyártották M.o on és Finneknél is, Nekem Finn készülékem van, úgy néz ki mint ami megjárta az első és a második WW.-t is . Egyszer motorozás közben kiesett a zsebemből a sarkára, akkor 1 kis fül elpattant az alsó műanyagon. Szervizbe gariba 2 perc alatt cserélték. A fém házon kráternyomok.. mégis közel 3 évig hiba nélkül működött, sajnos User error érte :). Szépségről lehet vitázni, de ipari formaterve korszakalkotó volt, a kidudorodó kamera alatt az ujjadat kényelmesen meg tudtad támasztani. Kellemes jó fogása van . HTC one mini hez tudom hasonlítani. Plusz a keskenyedő forma miatt könnyedén vágtad zsebre.)

Kellemes estét mindenkinek!

Sajna nincs szerencséd. Nem világos (gondolom csak nekem), cserélteted, vagy szerviz?

Ezen a rezonáláson töröm a fejem.
Mekkora hangerőnél jelentkezik? Ha nagyon felhangosítom, fáj tőle a dobhártyám. Esetleg, ha kissé szorosabban tartod beszélgetés közben? Ma az asztalra rakva zenét hallgattam vele. Nem rezonált. bocsika :-)
Csak kíváncsi vagyok.

Nem elérhető kony07

• PFC Fan
« Reply #208 Dátum: 2013, 11 25, 18:29:38 »
Első körben megpróbálom az azonnali cserét, de attól tartok ez nem fog menni, mert nem volt túl szimpatikus a viselkedése a "cégnek". Cserélni is minimum 1 hét mire cserélik, ezt mondták. Ami elfogadhatatlan egy valóban létező és zavaró probléma jelenléténél egy ilyen árkategóriás telefonnál. Szerintem a normális magatartás :" hozd vissza / küldd vissza azonnal cseréljük, vagy válassz helyette mást." - ehelyett a félrevezetés eszközével akartak élni. Ha azonnali cserét kapok, akkor maradok az adott "webáruház" szolgáltatásánál. Amennyiben nem hajlandóak erre kénytelen vagyok jogi útra terelni. Emiatt "lízingeljük" az ügyvédet :D.
Közben pedig máshonnan rendelni egy készüléket.

Nem túl vevőbarát hozzáállás, főleg annak tudatában, hogy éppen 5 telefont kellene ezen kívül beszereznem. Köztük 2 Iphone5 öt. Rajtuk múlik ... 

TaylorH ?! te készítetted az N8 hoz a főzött romokat ? You are not allowed to view links. Register or Login

Köüzepes hangerőnél telefonálás közbe ahogy a vonal másik végéről jött a hang annak ütemében erőteljesen rezgett a hátlapom. Kicsit doboz hangja is van a telonak. Úgy rezonált be a hátlap közepe táján, mint 1 hangszóró membránja (ott támasztom telefonálás közben) Ha csak az oldalát fogod is érezni lehetett, hogy rezeg, de az nem zavaró.  Ha csak tárcsáztam (term ki volt kapcsolva a bill rezgés) is rendesen rezonált a hátulja ahogy hangot adott a telefon. (Samu serviceben is fel-le tették a hátlapot, nem én voltam a hülye) .

Nem elérhető TaylorH

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S9+
« Reply #209 Dátum: 2013, 11 25, 20:28:16 »
TaylorH ?! te készítetted az N8 hoz a főzött romokat ? You are not allowed to view links. Register or Login

Sajnos nem értek hozzá.... :p
TaylorH

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #210 Dátum: 2013, 11 30, 13:48:25 »
Úgy látom, mindenkinek minden tiszta.  :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #211 Dátum: 2013, 12 08, 16:38:35 »
Első körben megpróbálom az azonnali cserét, de attól tartok ez nem fog menni, mert nem volt túl szimpatikus a viselkedése a "cégnek". Cserélni is minimum 1 hét mire cserélik, ezt mondták. Ami elfogadhatatlan egy valóban létező és zavaró probléma jelenléténél egy ilyen árkategóriás telefonnál. Szerintem a normális magatartás :" hozd vissza / küldd vissza azonnal cseréljük, vagy válassz helyette mást." - ehelyett a félrevezetés eszközével akartak élni. Ha azonnali cserét kapok, akkor maradok az adott "webáruház" szolgáltatásánál. Amennyiben nem hajlandóak erre kénytelen vagyok jogi útra terelni. Emiatt "lízingeljük" az ügyvédet :D.
Közben pedig máshonnan rendelni egy készüléket.

Nem túl vevőbarát hozzáállás, főleg annak tudatában, hogy éppen 5 telefont kellene ezen kívül beszereznem. Köztük 2 Iphone5 öt. Rajtuk múlik ... 

Köüzepes hangerőnél telefonálás közbe ahogy a vonal másik végéről jött a hang annak ütemében erőteljesen rezgett a hátlapom. Kicsit doboz hangja is van a telonak. Úgy rezonált be a hátlap közepe táján, mint 1 hangszóró membránja (ott támasztom telefonálás közben) Ha csak az oldalát fogod is érezni lehetett, hogy rezeg, de az nem zavaró.  Ha csak tárcsáztam (term ki volt kapcsolva a bill rezgés) is rendesen rezonált a hátulja ahogy hangot adott a telefon. (Samu serviceben is fel-le tették a hátlapot, nem én voltam a hülye) .

Hali!
Hogy áll az ügy? Nagyon kíváncsi vagyok. :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #212 Dátum: 2013, 12 12, 10:27:49 »
Gondoltam megmérem AnTuTuval  mit tud.
Kissé meglepet az eredmény. Persze jó értelemben. :-)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
« Reply #213 Dátum: 2013, 12 14, 11:22:26 »
Gondoltam megmérem AnTuTuval  mit tud.
Kissé meglepet az eredmény. Persze jó értelemben. :-)

Nekem 21 es 24% kötözött mindig ujra indul a telefon.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #214 Dátum: 2013, 12 14, 12:09:43 »
Nekem 21 es 24% kötözött mindig ujra indul a telefon.

Én még nem tapasztaltam hasonlót.

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
Re: Re: Re: Galaxy S 4 Active - általános beszélgetés
« Reply #215 Dátum: 2013, 12 14, 12:16:59 »
Én még nem tapasztaltam hasonlót.
Tobbszor is neki futottam, de mindig ez a vége.
A custom tesztet választottam, es ott mindent ugy hagytam ahogy volt.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #216 Dátum: 2013, 12 14, 12:21:18 »

Akkor le kell mondanod a tesztről.
 :hmm:Vagy egy másik progival megpróbálni.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #217 Dátum: 2013, 12 14, 12:22:25 »
Nézegetem, nézegetem az oldalakat, de nem akar jönni a gyári frissítés. :(

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #218 Dátum: 2013, 12 14, 12:28:28 »

Próbáld evvel: You are not allowed to view links. Register or Login
Felteszem én is. Egy párbaj?  :D  (Full test)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #219 Dátum: 2013, 12 14, 12:33:33 »
Ennyi lett.

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
Re: Re: Re: Re: Galaxy S 4 Active - általános beszélgetés
« Reply #220 Dátum: 2013, 12 14, 13:07:53 »
Próbáld evvel: You are not allowed to view links. Register or Login
Felteszem én is. Egy párbaj?  :D  (Full test)
Enyém tuti szar lesz, mert tomve van minden.  De mar települ :)

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
« Reply #221 Dátum: 2013, 12 14, 13:11:13 »
Ennyi lett.

Ön nyert :D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #222 Dátum: 2013, 12 14, 13:42:19 »
Ön nyert :D

És milyen JELENTŐS különbséggel. :-)

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
Re: Re: Re: Re: Galaxy S 4 Active - általános beszélgetés
« Reply #223 Dátum: 2013, 12 14, 13:49:40 »
És milyen JELENTŐS különbséggel. :-)

Jaja :D
Lefutattam megint, és 11870 lett ;) gyengül a telefonom :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #224 Dátum: 2013, 12 18, 14:40:16 »
A rókáról az utolsó bőrt is...
Bejelentették a felturbózott Active modelt is az S4-ből
Ebbe már snapdragon 800 van, 13 megapixeles kamera és LTE-A. A többi változatlan.
(milyen fura hogy alapesetbe azzal jöttek hogy nem fér bele a 13 megapixeles kamera a készülékbe aztán a 20 megapixeles Sony Xperia Z1 megjelenése után mégis belefért...)