Köszi! Sajnos több 10 millio hülye ember van igen! Ezt nyugodtan merem állítani. Nézz csak körül, hogy milyen világban élünk... (Mc Donald's, Apple , Szekták , Sok ember aki küldözgeti a TV műsorokra az SMS-t , diesel tuningosok
, "Providenciások" , Astro show .... Sorolhatnám napestig. )
Írta az egyik kolléga, hogy nem gyártanak IP s ütésálló telefont tudtával csak műanyagból. Erre reagálltam .(persze azóta "korrekt" módon javította) Specifikáció alapján a jelenleg piacon kapható egyik legjobb telefon. Emiatt is vettem meg, ( link, Watch on... , 3 menü gomb... , Intell görgetés ...) Samu Smart TV m van 1,5 éve és meg vagyok vele elégedve.
De ez a miből jobb készülékházat gyártani dologra egy nagyon egyszerű példát tudok felhozni. : Műanyag Evőeszköz vs Fém. Itt nem csak az érzetre gondolok, hanem a valós tervezett élettartamra is. Megkerestem interneten a legközelebbi Sarsung servicét . Itt van tőlem nem messze. Adok neki egy utolsó esélyt. Ha rendbe tudják tenni, hogy ne egy rezgő vödör benyomását keltse telefonáláskor akkor maradhat. (plusz az LTE probléma). Pót akksit, meg maximum hordok magamnál.
Nem kimondottan fikázni jöttem, hanem megtudni, hogy én szívtam be vagy csak ez a "nagy Prémium több milliót eladott minőség."