2024, 11 28, 17:40:14

Szerző Téma: S4 Active - általános beszélgetés  (Megtekintve 155902 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető pulsarxp

• Nem: Férfi
  • PFC Fan / WAZE
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: Samsung S6 EDGE +
  • PDA ROM: Android 5.1.1 AOH3
Re: Galaxy S 4 Active - általános beszélgetés
« Reply #175 Dátum: 2013, 11 18, 18:51:42 »
Ezt találtam:
updates for the following Samsung devices:

- Galaxy S4 – Last week of Oct.
- Galaxy SIII – Nov.
- Galaxy Note II – Nov.
- Galaxy S4 Active – Dec.

Nem elérhető TaylorH

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S9+
« Reply #176 Dátum: 2013, 11 18, 20:57:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt találtam:

- Galaxy SIII – Nov.
- Galaxy Note II – Nov.

Háát azért az érdekes , hogy régebbi modellek előbb kapnak frissítést ..  >:(

Igaz nem sürgős..... 
TaylorH

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
Re: Re: Galaxy S 4 Active - általános beszélgetés
« Reply #177 Dátum: 2013, 11 18, 21:15:14 »
Háát azért az érdekes , hogy régebbi modellek előbb kapnak frissítést ..  >:(

Igaz nem sürgős.....
Azok biztos egy kaptafa... ez azert kicsit kilóg a sorbol.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9295-el

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #178 Dátum: 2013, 11 19, 14:06:08 »
Ezt találtam:

- Galaxy SIII – Nov.
- Galaxy Note II – Nov.

Várok. Mást nem is tehetek. Bár egyszer majdnem nekiálltam a romcserének.  :) Végül hagytam a bánatba az egészet.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető TaylorH

• PFC Fan
« Reply #179 Dátum: 2013, 11 19, 21:24:21 »
Ma egy kicsit beleástam magam a telefon megismerésébe, és az feltűnt, hogy 2 lehetőség is hiányzik a sima S4 hez képest.

1 nincs kettős kamera mód, ahol egyszerre készít képet a két kamera. - ez annyira nem érdekel
2 nincs slow motion, ezt mondjuk szívesen kipróbáltam volna

Volt olyan leírás a neten ahol irják hogy tudja a slow motion-t, de nálam nem megy.

Lehet hogy a frissítéssel megkerülnek ezek a funkciók?
TaylorH

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
« Reply #180 Dátum: 2013, 11 19, 21:30:16 »
Ma egy kicsit beleástam magam a telefon megismerésébe, és az feltűnt, hogy 2 lehetőség is hiányzik a sima S4 hez képest.

1 nincs kettős kamera mód, ahol egyszerre készít képet a két kamera. - ez annyira nem érdekel
2 nincs slow motion, ezt mondjuk szívesen kipróbáltam volna

Volt olyan leírás a neten ahol irják hogy tudja a slow motion-t, de nálam nem megy.

Lehet hogy a frissítéssel megkerülnek ezek a funkciók?
Hogy kéne tudnia? A felvétel típusok között kéne lennie?

Nem elérhető TaylorH

• PFC Fan
« Reply #181 Dátum: 2013, 11 19, 21:40:01 »
Hogy kéne tudnia? A felvétel típusok között kéne lennie?

sima S4:

TaylorH

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
Re: Re: Re: Galaxy S 4 Active - általános beszélgetés
« Reply #182 Dátum: 2013, 11 21, 03:47:49 »
sima S4:

Nekem sincs.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #183 Dátum: 2013, 11 21, 10:09:32 »
Hát ez az.
Kissé háttérben vagyunk. Még a típusszám alapján is "csak" az S3 alá kerültünk.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
« Reply #184 Dátum: 2013, 11 21, 22:18:00 »
Hát mindegy, nekem igy is tökéletesen megfelel :)

Ti milyen recovery-t használtok?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #185 Dátum: 2013, 11 23, 15:05:05 »
Gondoltam most, hogy már rootolt a készülék megnéztem mit tud az NFC.
Bekapcsolja a gpst. A wazet szintén. Viszont kikapcsolásnál azt mondja, hogy csak rootolt eszközzel működik. :-) Mármint a waze kikapcsolás.
Valakinek van ötlete, hogy miért?

Bárhonnan, bármikor. Tapatalk.

Nem elérhető kony07

• PFC Fan
  • PDA: active
  • PDA ROM: active
« Reply #186 Dátum: 2013, 11 23, 22:17:31 »
Sziasztok!

2 napja használok egy S4 Active Bluet. Szerencsére interneten vásároltam emiatt van lehetőségem visszakérni a pénzem. Röviden tömören 1 Határ "f*s" ez a telefon.  Gyalázatosan rossz kamera. Hihetetlenül rövid üzemidő, melegszik mint 1 grillsütő . Telefonáláskor a hátlap közepe rezonál (hangra mint 1 membrán) . Gagyi műanyag az egész. Elolvastam sok tesztet de ezeket érdekes módon sehol nem írták . Nektek is ilyen ócska a telefon? Vagy csak én fogtam ki egy Hibás darabot ? Jah olyan a hangzása az N8 után mintha 1 dobozból beszélne akivel telefonálok. 

Kérdés :
Küldjem vissza és vegyek egy kevésbé gagyi anyaghasználatú rendesen összeszerelt telefont (HTC one, Nokia 925 , Sony Z1 ) vagy simán nekem nincs szerencsém vele ? 2 év Samsung garis független ...

Üdv !

Nem elérhető TaylorH

• PFC Fan
« Reply #187 Dátum: 2013, 11 23, 23:52:44 »
Sziasztok!

2 napja használok egy S4 Active Bluet. Szerencsére interneten vásároltam emiatt van lehetőségem visszakérni a pénzem. Röviden tömören 1 Határ "f*s" ez a telefon.  Gyalázatosan rossz kamera. Hihetetlenül rövid üzemidő, melegszik mint 1 grillsütő . Telefonáláskor a hátlap közepe rezonál (hangra mint 1 membrán) . Gagyi műanyag az egész. Elolvastam sok tesztet de ezeket érdekes módon sehol nem írták . Nektek is ilyen ócska a telefon? Vagy csak én fogtam ki egy Hibás darabot ? Jah olyan a hangzása az N8 után mintha 1 dobozból beszélne akivel telefonálok. 

Kérdés :
Küldjem vissza és vegyek egy kevésbé gagyi anyaghasználatú rendesen összeszerelt telefont (HTC one, Nokia 925 , Sony Z1 ) vagy simán nekem nincs szerencsém vele ? 2 év Samsung garis független ...

Üdv !

Szia

Szerintem Te is kifogtad mint én..

Sajnos (szerencsére) az én kijelzőm tönkrement, és a szervizben kicserélték az egész házat is.
A hátlapom sem illeszkedett tökéletesen,  de az új nagyon jó lett.
Szerintem vidd be egy szervizbe, és hasonlítsd össze egy ott lévő készülékkel.
A hátlapnak nagyon pontosan kell illeszkednie, mindenhol határozott kattanást kell érezned a felrakásnál, még középen a led alatt is! Nem mozoghat sehol, felrakás után!
Melegedni pedig egyáltalán nem melegszik, mérsékelt használat mellett nekem 2 napot (48órát) simán elmegy,
éjszaka kikapcsolt WLAN + mobilnet mellett.
Dobozhangot pedig nem tapasztaltam.

TaylorH

Nem elérhető kony07

• PFC Fan
« Reply #188 Dátum: 2013, 11 24, 00:03:48 »
Ééés természetesen a 4g/LTE se működik, pedig a legfrissebb ROM van rajta... ( nincs a kiválasztható Hálózati módok között sem ) 5 hónapos Telenoros sim...

Nem elérhető kony07

• PFC Fan
« Reply #189 Dátum: 2013, 11 24, 01:22:51 »
Hátulja hibátlanul illeszkedik. De nyöszorgős 2 filléres műanyag hangja van. 3310 óta sztem ez ciki. A hátlap neked is rezonál középen mikózben telefonállsz? Voltam a mediamarktba .végignyomkodtam a telokat, plusz pár embert közbe sikerült is lebeszélnem a samu vásárlásról. Állltalánosan elmondható h ennek a gyártónak a legrosszabb az anyaghasznàlata messze! Ugyanakkor nem olcsó a termék. Sony. Htc. Nokia fényévekkel van előrébb.  Vicc h ezt prémiumnak merik nevezni. Már csak azt nem tudom mit veszek helyette... 

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #190 Dátum: 2013, 11 24, 12:29:28 »
Hátulja hibátlanul illeszkedik. De nyöszorgős 2 filléres műanyag hangja van. 3310 óta sztem ez ciki. A hátlap neked is rezonál középen mikózben telefonállsz? Voltam a mediamarktba .végignyomkodtam a telokat, plusz pár embert közbe sikerült is lebeszélnem a samu vásárlásról. Állltalánosan elmondható h ennek a gyártónak a legrosszabb az anyaghasznàlata messze! Ugyanakkor nem olcsó a termék. Sony. Htc. Nokia fényévekkel van előrébb.  Vicc h ezt prémiumnak merik nevezni. Már csak azt nem tudom mit veszek helyette...

Az anyaghasználatról annyit, hogy sokszor a plasztik jobb mint a fém. Hajlékony (nem horpad).  Szerintem neked nincs is samud, csak fikázni jöttél.
Vegyél almás nokiát. Az tuti neked be fog jönni. És még a clubban is menőzhetsz vele. Bér szerény véleményem szerint egy kalap  censored .

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #191 Dátum: 2013, 11 24, 12:30:37 »
Ééés természetesen a 4g/LTE se működik, pedig a legfrissebb ROM van rajta... ( nincs a kiválasztható Hálózati módok között sem ) 5 hónapos Telenoros sim...

Asz LTE tuti nem a készülék hibája. Mindenki másnak megy...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #192 Dátum: 2013, 11 24, 12:36:55 »
Sziasztok!

Kérdés :

Üdv !

Akku idő?  Használat függő. Ha olyanom van 3 óra alatt lemerítem. Van, hogy 1,5 napig elmegy. Nem forr, csak melegszik amikor a processzor dolgozik. AZ A DOLGA! Tudod az asztali gépeken is így van. A laptopon nem véletlenül kapcsol be a ventilátor. Hűti a procit!

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
Re: Re: Re: Galaxy S 4 Active - általános beszélgetés
« Reply #193 Dátum: 2013, 11 24, 14:47:20 »
Az anyaghasználatról annyit, hogy sokszor a plasztik jobb mint a fém. Hajlékony (nem horpad).  Szerintem neked nincs is samud, csak fikázni jöttél.
Vegyél almás nokiát. Az tuti neked be fog jönni. És még a clubban is menőzhetsz vele. Bér szerény véleményem szerint egy kalap  censored .

Egyet értek.  Volt fém telefonom, és sokkal rosszabb volt, mert merev, minden kis leejtésnél tört valamilye.
Melegedést csak akkor tudok előidézni, ha a BOINC-et járatom rajta, de az nem meglepő,  egyébként szinte mindig kéz meleg maximum.
Nem rezonál a hátulja, pedig azoktam zenét kihangositva is hallgatni.
Az akku idő pedig szerinten jónak mondható.
Aktiv használattal is kibirja még haza érek, még a htc-m új korában sem volt erre képes.

Nem elérhető TaylorH

• PFC Fan
« Reply #194 Dátum: 2013, 11 24, 16:10:17 »

Az új hátlappal már nem rezonál!
Fura, hogy úgy veszel egy ilyen árfekvésű telefont, hogy nem nézed meg elötte élőben.
Teljesítményben, támogatásban mindenképpen prémium termék, a fém vs műanyag pedig rég lejárt lemez.
Előnye hátránya megvan mindkettőnek.
Szerintem ip védelemmel ellátott telefont nem is gyártanak fém házzal. (persze lehet hogy tévedek)
TaylorH

Nem elérhető kony07

• PFC Fan
« Reply #195 Dátum: 2013, 11 24, 18:05:20 »
Nincs ilyen telefonom,,, XD Holnap már nem lesz mert küldöm vissza ! Ha leírod mivel/hogyan készítsek vele/róla képet szívesen megteszem addig. Nem szokásom kamuzni, és az időmet pazarolni . Emiatt is akadtam ki erre az ócska és teljesen GAGYI telefonra. Iphone ból az 5 ön kívül használtam mindegyiket, de sose szerettem. Volt galaxy s+ om, nekem az N8 volt a csúcs eddig. Az amit kibírt az ME45 ömre emlékeztet .  Előtte P990i t használtam sokáig . Ha valaki hozzászokott a minőséghez, akkor ezt a gagyit nem fogja elviselni szerintem. Ez a telefonok Suzukija. Anno az alcatel volt, most  a Samu ( Kacatel nek hívtuk nem véletlenül. Nokiának a winfónját nem szeretem. Az IOS pedig annyira korlátozott, hogy arra amire használom kevés, plusz nem árt nálam a por + vízállóság sem. Nem csinálnak fémből IP57 ha jól emlékszem a Z1  ami nem épp plastic telefon. De az IP nek semmi köze nincs az ütésállósághoz! Az csak por és vízállóságra vonatkozik. Nyomkodtam S4Active ot és sima S4 et is, de a Rohadt bemutatódarabokkal ugye nem lehet telefonálni , ergo a rezonancia nem jelentkezik + a hátlapra ráragasztják azt a Pittyegő Bucit ami miatt rendesen kézbe se lehet venni a telefont. Plusz elolvasva s ok leírást/tesztet sehol nem írták, hogy ilyen a telefon. Ezért jó webáruházból rendelni... Életembe először visszaküldök valamit...  Mert h recseg ropog a kezembe + rezonál az nem állapot.

Nem elérhető kony07

• PFC Fan
« Reply #196 Dátum: 2013, 11 24, 18:25:57 »
Csatoltam 1 képet amit ezzel a csodával készítettem a csodás kameráját használva. A Laptopomon szándékosan megnyitottam EZT a fórumot, nehogy azt mondjátok valahonnan ezt is szedtem.

Elég gáznak tartom azokat az embereket akik a telefonjukkal menőznek közben meg 0 forintjuk van, megvették hitelre 20 000 /hós számlára ... ( Emiatt utáltam meg az Applésokat) Megértem, hogy kétkedtek,mert ritka az az ember aki elkölt ennyi pénzt, aztán szidja a terméket, nem pedig védi a saját hülyeségét.

Az LTE gond nem csak nálam jelentkezik, a fórumon is írták többen de érdembeli választ nem kaptak. Külföldi fórumokat olvasva is volt ilyen gond. Mellékeltem az ehhez kapcsolódó 2 képet is !

Nem elérhető kony07

• PFC Fan
« Reply #197 Dátum: 2013, 11 24, 18:33:43 »
Ugyanitt Bőr zsír új (még meg sem érkezett Angliából) Flip bőrtok eladó :D ... 2000 Ft +pk ... Még azelőtt rendeltem, hogy megjött volna a telefon ...

Nem elérhető TaylorH

• PFC Fan
« Reply #198 Dátum: 2013, 11 24, 20:10:59 »
Nincs ilyen telefonom,,, XD Holnap már nem lesz mert küldöm vissza ! Ha leírod mivel/hogyan készítsek vele/róla képet szívesen megteszem addig. Nem szokásom kamuzni, és az időmet pazarolni . Emiatt is akadtam ki erre az ócska és teljesen GAGYI telefonra. Iphone ból az 5 ön kívül használtam mindegyiket, de sose szerettem. Volt galaxy s+ om, nekem az N8 volt a csúcs eddig. Az amit kibírt az ME45 ömre emlékeztet .  Előtte P990i t használtam sokáig . Ha valaki hozzászokott a minőséghez, akkor ezt a gagyit nem fogja elviselni szerintem. Ez a telefonok Suzukija. Anno az alcatel volt, most  a Samu ( Kacatel nek hívtuk nem véletlenül. Nokiának a winfónját nem szeretem. Az IOS pedig annyira korlátozott, hogy arra amire használom kevés, plusz nem árt nálam a por + vízállóság sem. Nem csinálnak fémből IP57 ha jól emlékszem a Z1  ami nem épp plastic telefon. De az IP nek semmi köze nincs az ütésállósághoz! Az csak por és vízállóságra vonatkozik. Nyomkodtam S4Active ot és sima S4 et is, de a Rohadt bemutatódarabokkal ugye nem lehet telefonálni , ergo a rezonancia nem jelentkezik + a hátlapra ráragasztják azt a Pittyegő Bucit ami miatt rendesen kézbe se lehet venni a telefont. Plusz elolvasva s ok leírást/tesztet sehol nem írták, hogy ilyen a telefon. Ezért jó webáruházból rendelni... Életembe először visszaküldök valamit...  Mert h recseg ropog a kezembe + rezonál az nem állapot.

Szerintem senki sem említette, hogy az ip védelem az ütésállóságra vonatkozik...

Gondolod nem voltam ideges amikor a nem kevés pénzért megvásárolt telefonom megadta magát?
Túléltem...
Szerintem neked sem kéne itt feleslegesen fikáznod.
Elmondtad a véleményed, megértettük.
Azért megnézhetnéd a Kacatel eladási mutatóit az első S1-töl folyamatosan.
De biztos az a néhány 10 millio ember is hülye, hogy ennyi pénzt kiad egy kacatért.
Sok sikert az új telódhoz...
TaylorH

Nem elérhető kony07

• PFC Fan
« Reply #199 Dátum: 2013, 11 24, 20:46:30 »
Köszi! Sajnos több 10 millio hülye ember van igen! Ezt nyugodtan merem állítani. Nézz csak körül, hogy milyen világban élünk... (Mc Donald's, Apple , Szekták , Sok ember aki küldözgeti a TV műsorokra az SMS-t , diesel tuningosok :D , "Providenciások" , Astro show .... Sorolhatnám napestig. )

Írta az egyik kolléga, hogy nem gyártanak IP s ütésálló telefont tudtával csak műanyagból. Erre reagálltam .(persze azóta "korrekt" módon javította) Specifikáció alapján a jelenleg piacon kapható egyik legjobb telefon. Emiatt is vettem meg, ( link, Watch on... , 3 menü gomb... , Intell görgetés ...) Samu Smart TV m van 1,5 éve és meg vagyok vele elégedve.
De ez a miből jobb készülékházat gyártani dologra egy nagyon egyszerű példát tudok felhozni. : Műanyag Evőeszköz vs Fém.  Itt nem csak az érzetre gondolok, hanem a valós tervezett élettartamra is. Megkerestem interneten a legközelebbi Sarsung servicét . Itt van tőlem nem messze. Adok neki egy utolsó esélyt. Ha rendbe tudják tenni, hogy ne egy rezgő vödör benyomását keltse telefonáláskor akkor maradhat. (plusz az LTE probléma). Pót akksit, meg maximum hordok magamnál. 

Nem kimondottan fikázni jöttem, hanem megtudni, hogy én szívtam be vagy csak ez a "nagy Prémium több milliót eladott minőség."