Akkor mégis csak van valami gond. Vagy nem? A forgalmazó illetve a gyártó elismerte a szoftver hibát és ki is adták rá a javító csomagot.
Csak helyeselni tudok!
Hogy adjam a jól informáltat!
(ma jártam a forgalmazónál kijelzővédő fóliáért)
Eddig a vertis-01-ből 2 széria jött be.
Az elsőhöz, ami ha jól emlékszem 150 db volt, járt fólia és tok.
A második ami 1000 db volt (ebből 500-at a TESCO-nak adtak el) nem volt se fólia se tok, viszonyt a szoftverével gond volt. A kamerát csak 1Mp-nek látta. Erre kijött egy frissítés amit a forgalmazó eladás előtt telepített. Legalább is azokra biztos amiket a saját telephelyükön adtak el. Az enyém is ezek közé tartozik és hibátlanul működik.
Ezek után jött a vestis-01plus. A honlap szerint az ára ugyanannyi mint a sima vertis-01 de ennek az akksija már 2500mAh-s, jár hozzá fólia és tok is.
Hát ez a készülék hazai története.
Nálam teljesen jól muzsikál. Telefonálok, netezek, emailezek, navigálok vele és kibír majdnem 2 teljes napot. Van egy autós töltőm, amit néha használok, ha úgy gondolom, hogy kell egy kis plussz energia. Ezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy amíg az előző készülékem (Galaxy S) navigálás közben alig töltődött, ez simán töltődik 10-15%-t 1-2 óra alatt.
Amikor megvásároltam, úgy gondoltam, hogy ennyiért hajlandó vagyok kompromisszumot kötni. Lemondok az ismert brand névről, az ezer féle custom ROMról és a naprakész hardverről. Cserébe kaptam egy jól használható, gyors, nagy üzemidejű készüléket.
Kell egy kis felfedező hajlam hozzá, de bejött.
Sok szónak is sok a vége...
továbbra is ajánlom ezt a kütyüt.
Ja és még valami!
Folyamatosan figyelem az eseményeket és ha találok hozzá frissebb androidot vagy főzött ROMot, itt biztos közzéteszem!