0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Üdv.Kinéztem magamnak én is ezt a készüléket, de azt az infót kaptam a Conflexnél, hogy 100 db-ot rendeltek és sajnos már elfogyott. A következő szállítmány (400 db) november közepén érkezik.
Mi is így tudjuk. Akkor viszont jönni fog vele együtt a kis tesó, a Vertis Mini
Helló,Lehet tudni, hogy a Vertis-en milyen képernyőmentő programot használtál a teszt során? Én is megpróbáltam többet is, de egyik sem működött....Köszi az infót!Üdv.: KPJ
Sziasztok. Pár napja sikerült vennem egy ilyen telót, s2-t cseréltem le. Eddigi tapasztalat, nagyon jó, gyors. Bekapcsolásnál nem görcsöl pár másodperc és használható. Ami zavar, hogy nem tudom hol lehet beállítani, hogy a felső ikonokat(wifi, Bt, fényerő,stb) hogy lehet visszavarázsolni rá. Szerintem megéri az árát.
Rizsi. Köszi a segítséget, erre volt szükségem. Amúgy pöpec kis vas, ajánlani tudom.
Szivesen! Tudom 3 hetig nyustoltem:-)
Szia!Hol sikerült venned, és mennyiért?
Nem vettem hanem tesztre volt nalam. En irtam rola a cikket amit a portalon latsz. A Conflex kft a magyarorszagi forgalmazoja a markanak You are not allowed to view links. Register or Login
Jaja!Jó cikk! Ennek hatására is, kezdtem el keresni.Itt le is írtam, hogy ott (conflex) éppen nincs raktáron.
Sziasztok. Továbbra is csak jó tapasztalatról tudok beszámolni, gyors, az akku is bírja 2-3napig is. Probléma csak a kiegészítőkkel volt, pl övre akasztható tok, beletelt egy hétbe mire tudtak szerezni ilyen méretben. Kiváncsi vagyok, hogy szoftver frissítésre lesz e mód? Amúgy minden tökéletes, továbbra is ajánlani tudom.
Megleltem a root módját! Az alábbi linken a leírás.You are not allowed to view links. Register or Login
Azt azért ne felejtsük el megemlíteni, hogy a rootolás a garancia elveszítéssel jár együtt.
Ezt szerintem mindenki tudja:-)Biztos van unroot megoldas is.