0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ha valakinek sikerült a régi jól bevált gtalkot működésre bírnia benne, az ossza meg velem a mikéntjét.
Szia!Nekem sikerült,működik!
Hogy a p@@ba?? Én recoveryből feldobtam, fel is települt csak nem csatlakozik. Homokórázik itt nekem. Winfos betegsége van biztos.
Nem tudom...de megy!Melyik gapps van neked fönt?
Már mindet próbáltam, de jelenleg a fullos. Tibivel is próbáltam de csak az adatokat engedi visszaállítani.Esetleg ha használsz titanium backupot akkor elküldhetnéd a lementett appot hátha megy.
Én úgy csináltam hogy először töröltem a system/app-ból a houng....akármit és bemásoltam a gtakot...de így nem volt jó!Aztán simán telepítettem és jó lett...De legelőször TB-l töröltem a houng... adatait!
Hogy telepítetted? Mi az, hogy simán? Feltetted a gappsot? Vagy?
Neem... a Gtalk.apk. ot nem bemásoltam hanem telepítettem!
Akkor neked valami überraschung gtalk appod lehet mert én hiába futtatom nem települ fel. Esetleg megoszthatnád velem!
Persze de fentebb már csatoltam neked!
Hopsz nem vettem észre. De ez sem települ fel simán. Ua a hiba. Az alkalmazás nem települt.
Törölted előtte a hunguest.apk-ot a system/app-ból??Én töröltem előtte!
Mindent töröltem. De nekem ez sosem települt fel simán. Mindig recoveryből. Csináltam egy gapps.zip fájlt amiben az appok között csak a gtalk van. Csak itt ha így felteszem akkor nem tud csatlakozni.
Agyam lelöki a gépszijt. Akármit csinálok vele, nem tud bejelentkezni. Ami furcsa, hogy a fióknévnél ugye ott az emil címem, és utána van egy vessző meg egy 1-es.Ez régen nem így volt. Ötlet vknek?
Ez különös....nekem nem kellett bejelentkeznem!
Áá asszem letörlöm a francba az egészet, és kezdem előröl az egészet, mert a sok variálás már összekavart mindent. Te melyik gappsot tetted fel magadnak?
Aroma selectable 4.3 build2-t
Abban gyárilag még a régi van vagy már az új fos?
Az új fos! Akkor nem cseréltem volna...
Jogos.
Nah,sikerült alkotni valamit
Most raktam fel az uj: SlimKat beta 2 weekly-tJó sok javítás lett benne és a videó felvételnél a Zoom olás is működik már!A héten tesztelem még hogy milyen lett!