meg volt minden wipe es factory reset es a lertak szerint a belsö SD formatalasa is ? Üres volt a külsö SD kartya amire egyedül csak a szükseges fajlok voltak felmasolva ?
Követtem az összes utasítást, de 2 helyennem stimmelt. Első a clockworkmod. A 05-ös végűt nem találtam, csak a 06-ost. Feltelepítettem, indítottam és installáltam a felkínált lehetőségek küzzul a note 2 hspda pluszt, mivel csak azt kínálta fel note 2-höz. Nem is volt gond. 3 gombos indításnál mikor kiírja hogy note 2 ott kicsit gondolkodott, de bejött a recovery nemu. Wipe-oltam mindent a leírás alapján. Wide dalvik chace utáni lépés viszont nem akrt menni.
"kikeresed a recovery menüjeben a -Mounts and Storage/"Format /sdcard "
Itt nekem ez jött. " E:\ cant mount external sd" vagy valami hasonlól. Volt para, de mivel nem volt semmi lehetőség így ha jól rémlik advanced menu-ben nyomtam egy format external sd eg ami alatta vol, valami data... Valami. Nah a léyeg hogy telefon újra indít, betöltődött a stock rom. Nem állítottam be semmit, hanem leformáztam így is a belső és az sd kártyát. Felmásoltam az említett végű clockworkmod-ot. istalláltam a recovery-t belőle. Felmásoltam a 2db file-t, ami ugye maga a rom volt és a small gapps. Telefon recoverybe indít, rom telepít, smart gapps telepít. Végzett faxán. Teefon indít. Betölt, telefon beállít mint pl ébresztés, csendes órák, névjegyek,hívószám kijelzés, háttérkép. Play marketről letöltögettem a youtube-ot,google maps-t,FB-t.Majd képek, zene. Nyomkodtam, használam, ujra undítgatam. Ment faxán. Éjfél után mondom megyek tentébe és telefont felraktam tölteni. Ennyi.Reggelre meg se kép se hang.