Ha már létre lett hozva egy KitKat topik, a CM-et is ketté kellene osztani, mert így az átláthatóság nem éri el a célját...
Indítok a Kitkat alatt is ha szükség van rá, de akinek kell egy kicsit fejtse ki bővebben, ha kérhetem. Mi kerüljön oda?
Itt az indítóban vannak ugyebár:
CM 10.1 - 4.2.2
CM 10.2 - 4.3.x
CM 11 - 4.4.x
- verziók. Az indító aki tudja mit csinál, annak átlátható. Emeljem ki innen csak a CM 11-et? Az átláthatóság amire célzol, inkább a folyó beszélgetésekre értendő, szerintem valahol Te is arra gondolsz... Nem akartam beleszólni , de mostanában mindenki rébuszokban írogat egy adott rom build-ről, sokszor 2-3 oldalt visszaolvasva sem derül ki, éppen melyikről van szó. A nem helyesen kitöltött profiladatokról nem is beszélve... Ti (aki résztvevő) tudjátok... Sokan összevissza linkelnek, saját gapps-tól, xda topikokig mindent.
Egy adott topik átláthatóságához a jelenlévő fórumtársak is szükségeltetnek, hogy
ne legyenek ilyen hsz-ek:
"Feltettem az új tesztet, még annyira nem jó, de a következő jó lesz, remélem javítják a wifit"Nagy kérés lenne, pontosítani? Nem nekem, legalább a többi fórumtárs, és a későbbi visszaolvasás miatt... Talán így jobb lenne nem? :
Fel tettem a 01.25.-ei maclaw CM11-et, wifi nem javult, várjuk a frissitést. Szóval ha szeretnéd (szeretnétek), át teszem a CM11-et az új KITKAT romok alfórumba, de ha ott is ez folyik tovább, akkor idővel azt nem fogod átlátni...
CyanogenMod javaslatokat itt is lehet nyugodtan, ha egyéb vitája van valakinek: off topik. Köszönöm.