0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mit nem teszek jól mindent feltesz csak anovat nem de azt is csak artba nem. Legalul ősi n na l ujratettem a lql-t sokmindent nemlehet elrontani.
Szoval mind ketonel neztem valamiert art-ba nem engedi. Igy nekem maradt a dalvik.
Mondanám hogy a Te kedvedért, de a viszketős ujjamra is foghatjuk, meg bent a bogár a fülembe... Vissza tettem előbb a maclaw-ot, majd a Carbont. Ha mondom, hogy Nálad vmi nem kerek, akkor hidd el nem kerek...Mind a kettőnél ART-ban elsőre, kérdés nélkül:
13 órát bírt készenlétben!Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
Nekem most van 10%-on, 2 óra 33 perc képernyőhasználattal, 2 nap 14 óra 33 percnél járok! Felraknám éjszakára tölteni, de már megvárom mennyit bír.
Hát az valóban nem vmi vitéz... én még másik romokon vagyok, majd kedd szerda körül teszem vissza, de ha nagyon gáz és nem tudsz mit tenni, nézd meg a carbont. Ott ha ki van kapcsolva a pocket mode ficsör nagyon jó a készenlét idő és kb. 4óra képernyő időt is tudja.
Megvolt az első fagyás, mp3-lejátszás, közben facebookozás... mp3-elkezdett akadni, facebook már se kép se hang... majd lezárt, akadt, semmire nem reagált! Akksi ki-be! :/ Így kezdte a gyári romom is, most megnézek pár beállítást! Procira vonatkozólag! Tippeket is elfogadok ezzel kapcsolatban!
Nálam kicsit kevesebb nyomkodás után 50%akku--> 13óra abból 2 kijelző
Nálam a vasárnap így nézett ki: ágyból ki se keltem telefon a kommódon mellettem, vagy a kezemben... így 18ó46perc-et ment amiből 2:46-volt a kijelző... pusztul az akksim nagyon csúnyán!
A gyorsaságnak ára van.. Am nekem dalvikban van de így is nagyon pörög sajna az Art nálam nem müxik jól. Ha a wifit javítják faca lesz
Én még nem mertem átnyomni ART-ra! Várom a "frissítést"! Amúgy nálam most jó a wifi. Reggel viccelt meg az ébresztő, konkrétan elfelejtett ébreszteni akkor, amikora be volt állítva. Az óra is meg volt állva hajnali 3:58-nál! Jelzem 5-kor keltem volna és fél7kor eszméltem magamtól! :/ Majd miután újraindítottam, szólt hogy volt egy elmaradt ébresztés! Hát mondom de jó fej vagy, köszi! xD
Timely-t használj nálam bevállt. wifire próbáltam már több progit de csak nem müködik a kissze..ét 3xjó negyedjére már nem kapcsol be. Gondolkodom ujrahúzom LQE romra hátha de esélyesebb hogy várok én is egy frisítést
Feltalálhatnák már az sd kártyáról való alaprom telepítést.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
Ezt néztétek már?You are not allowed to view links. Register or Login Kiváló, szinte hibátlan!!Két fajta inditót tartalmaz (eredeti google inditó+launcher 3). Én a google inditót kivettem!
Igen néztem ,de még. Várok vele pár napot
Közben már kijött a stable version is!!
?? WHat?!
You are not allowed to view links. Register or Login
Már megtették barétom... You are not allowed to view links. Register or LoginNe kérdezd, csak a létezéséről tudok. Nem próbáltam és ugye nem is idevaló.
elvesztem a gappsok között Első hszben van egy 200+ mb-os gapps. Nem részletezném. hogy miért nem szeretném. XDAn van cm11 port forumokban kis gapps nagyobb gapps stb... nexus 7 xda cm11 topicban van cm11es gapps amiben az art bekapcsolása problémát okoz. Egy általános cm11 gappsot keresek art támogatással, a mérete lehetőleg ne 200+ mb legyen válaszokat előre is köszönöm(ez most cm11hez tartozó post vagy nem? Attika? )
Közben megtaláltam, köszi azért! De úgy látom azért van még nyitva hagyva issue!!! Viszont így nem értem a stable-t hogy-hogy?!?!