2024, 11 28, 18:59:35

Szerző Téma: CyanogenMod 10.1 & 10.2 - Frissítve - 2014.01.11.  (Megtekintve 52824 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető LeslieV84

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070P
  • PDA ROM: CyanogenMod 11 - 4.4.2. by Maclaw Studio
Re: Re: CyanogenMod romok + minden ami CM. - Frissítve - 2014.01.05.
« Reply #550 Dátum: 2014, 01 10, 05:47:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát nekem P-sem van, és az istennek se akar installálódni, 1mp-után eldobja failed, és ír valami hiba üzenetet de nem igazán értem, hogy mi a kínja, próbáltam az belső sd-ről, külsőről, a tee-mappát is kicseréltem, de baszik települni! most agyalok azon, hogy belenyulok a build.prop-ba! Mert más ötletem már nincs, másnak (P-nek) felment, nekem az istennek se akar, sehonnan, sehogy! :/

Moderator Comment Az ilyeneket hagyjuk ki...
Hoppika,  elnézést az előző obszcén szóhasználatért,  kicsit felhúzott.  Szal ott tartottam, hogy szerkesztett build. Proppal sem hajlandó települni! Megint arra hivatkozik, higy janice.I9070-re való buildel van dolgom,  úgyhogy ő most inkább nem települ,  valami E: /sdcard/....cm11....zip-ben hiba van... stb. Továbbá, egyszer emiatt tegnap este bootloopos lett! Wipe megoldotta,  de aztán a szűz rendszer elkezdte vissza lehúzni magát google-ról (szinkronizalt) még az alkalmazások fele sem volt fent és tarhely/memória hiányra kezdett panaszkodni. Amit viszont mar vegkepp nem értek, de ez mar off!

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070P-el

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
Re: CyanogenMod romok + minden ami CM. - Frissítve - 2014.01.05.
« Reply #551 Dátum: 2014, 01 10, 09:01:37 »
No nem birtam ki hogy ne rakjam fel a maclaw fele romot. Tetszeni tetszik,De parszor mar befagyott,wifi neha nem kapcsol, szagatva gorgeti a netes oldalakat.illetve nemtom miert de a nova launchert nem engedi telepiteni. 1nap alatt ennyi.
Milyen proci viselkedes ajanlott hozza?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #552 Dátum: 2014, 01 10, 09:30:11 »
No nem birtam ki hogy ne rakjam fel a maclaw fele romot. Tetszeni tetszik,De parszor mar befagyott,wifi neha nem kapcsol, szagatva gorgeti a netes oldalakat.illetve nemtom miert de a nova launchert nem engedi telepiteni. 1nap alatt ennyi.
Milyen proci viselkedes ajanlott hozza?
Lehet hogy egy factory reset kéne neki...  :) Ha a novát nem engedi fel, akkor vmi nem stimm.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #553 Dátum: 2014, 01 10, 09:55:25 »
Lehet hogy egy factory reset kéne neki...  :) Ha a novát nem engedi fel, akkor vmi nem stimm.
Kiirja hogy ismeretlen hiba
 Ja meg t9et tud valahogy?mindent ekezet nelkul helyetesit be
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #554 Dátum: 2014, 01 10, 10:22:11 »
Kiirja hogy ismeretlen hiba
 Ja meg t9et tud valahogy?mindent ekezet nelkul helyetesit be
Akkor tedd újra. A T9-et asszem maga a billentyűzet tudja. Hétvégén keresek vmi normális AOSP billentyűzetet.  ;) Addig próbálj a Play-ről párat, de a régit nehogy le töröld! Nem mindegyik jó 4.4-en.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #555 Dátum: 2014, 01 10, 10:26:52 »
A kettőződő hsz-ekből gondolom, hogy másnak is feltűnt már hiba. Szeretnék megkérni mindenkit aki hsz indításánál hibába botlik, ne erőltesse azt. A hiba javítás alatt van, rövid időn belül visszaáll minden. Ha nem tégláztad a telefonod légyszíves várd meg. Köszönöm!

Nem elérhető Burrit

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic GPS Navigation Android
  • PDA: Xperia Z3 Compact
  • PDA ROM: Stock
« Reply #556 Dátum: 2014, 01 10, 10:34:57 »
Nekem minden működik azóta is, én LQE-re telepítettem gond nélkül felment. Én is Nova prime-ot használok, nekem nem volt hiba, nem nagyon wifizek de kipróbáltam kb.: 6 órán keresztül ment wifin a patamatatalk, emailezés, fórumozás, nem volt gond. Még crash sem volt egyetlen alkalmazással sem.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #557 Dátum: 2014, 01 10, 10:44:49 »
Nekem minden működik azóta is, én LQE-re telepítettem gond nélkül felment. Én is Nova prime-ot használok, nekem nem volt hiba, nem nagyon wifizek de kipróbáltam kb.: 6 órán keresztül ment wifin a patamatatalk, emailezés, fórumozás, nem volt gond. Még crash sem volt egyetlen alkalmazással sem.

Nallam a wifinel az van hog 2x be ki kapcsolom es 3adjara nem kapcsol be csak ja rebootot nyomok
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #558 Dátum: 2014, 01 10, 11:01:27 »
Nallam a wifinel az van hog 2x be ki kapcsolom es 3adjara nem kapcsol be csak ja rebootot nyomok
Ne kapcsolgasd?  8) ;D

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #559 Dátum: 2014, 01 10, 11:07:56 »
Ne kapcsolgasd?  8) ;D

Nem errol van szo. Csak azert az alap dolgok mukodjenek mar.ugy gondolom. Proci ajanlott bealitas?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető siposattilaaa

• PFC Fan
« Reply #560 Dátum: 2014, 01 10, 14:29:02 »
A szinkronizálási hibát nekem 2 együttes dolog oldotta meg. Telepítettem az Inverted PlayStore-t + a hangouts tiltva.
Recovery-ből flash,  a végén wipe cache+dalvik.  Boot után keresd meg az alkalmazáskezelőben töröld az adatait. 

Köszi, de közben nekem is megoldódott. :ok: Pár pipát levettem(keep, drive stb) és egyből ment, nem tudom pontosan melyik oldotta meg de a lényeg, hogy működik. Inverted PlayStore-ra nem volt szükség eddig. :)

Nem elérhető LeslieV84

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #561 Dátum: 2014, 01 10, 20:32:04 »
Megérkeztem, felküzdöttem! Nem adta könnyen magát, de fent van! És piszkosul gyors, el kell ismernem! Sajnos most ismerkedem a cyan-nal, szal lehet fogok rongálni egy pár kérdéssel! A- hogy tudom megváltoztani a témát/újat tölteni, (pl hogy kék legyen az értesítési sáv) B- hogyan tudok mp3-akat beállítani csengőhangnak és ébresztésnek illetve értesítési hangnak. egyelőre ennyi! Jaaaaajjj majd elfelejtettem, hogy hogy sikerült felküzdeni!!!

a zip.ben található a "META-INF/com/google/android/updater-script" ennek rögtön az első sorában van a termék verzio ellenőrzéséért felelős sor assert kezdettel. ezt a parancsot záró ";"-el bezárólag legegyszerűbb kitörölni. Természetesen először valahova ki kell bontani a komplett zip.-et. És célszerű valami normális szövegszerkesztőt használi erre célra, különben elmegy a file kódolása, és értelmezhetetlen lesz a telepítőnek. Én windows-ra a Notepad++ nevű alkalmazást töltöttem le, meg lehet oldani wordpad-ba is, de én nem kockáztattam! :D Miután ez módosítva lett, utána még ki kell cserélni a "system/lib/tee" nevű könyvtárat a teló eredetijével, különben felejtős, hogy látni fogja a sim kártyát!!! Tudom Én is így jártam! Ha ezek mind megvannak, akkor vissza lehet zippelni, mehet a gapps-csomaggal együtt a kártyára, és mehet a wipe, utána a két csomag telepítése! Aztán örülünk! :D De most megyek és nyomkodom tovább mert még ismerkednem kell a rendszerrel! :P  :taps: :D :ok:

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #562 Dátum: 2014, 01 10, 20:38:07 »
Nallam kijelzo ido 3ora . random leallnak guglis alkalmazasok. Youtube lassu parszor be is fagyott. Nincs billentyuzetnek automata javitoja ami mondjuk ajanlana szavakat vagy ekezeteket rakna. Wifi3adik bekapcsolasra mar nem reagal. Kb ennyi eddig...
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető LeslieV84

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #563 Dátum: 2014, 01 10, 20:48:29 »
Nallam kijelzo ido 3ora . random leallnak guglis alkalmazasok. Youtube lassu parszor be is fagyott. Nincs billentyuzetnek automata javitoja ami mondjuk ajanlana szavakat vagy ekezeteket rakna. Wifi3adik bekapcsolasra mar nem reagal. Kb ennyi eddig...

Hmmm, eddig semmi ilyesmi, google-s alkalmazás leállás egy volt a play-ujság... ami bevallom őszintén annyira nem hat meg, lehet én fogom mindjárt kilőni! xDDDD
Egyébként milyen alapra raktad fel?! Mert látom hogy light JB-van még a profilodban írva... csak azért kérdezem!

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #564 Dátum: 2014, 01 10, 20:53:00 »
Hmmm, eddig semmi ilyesmi, google-s alkalmazás leállás egy volt a play-ujság... ami bevallom őszintén annyira nem hat meg, lehet én fogom mindjárt kilőni! xDDDD
Egyébként milyen alapra raktad fel?! Mert látom hogy light JB-van még a profilodban írva... csak azért kérdezem!

ligt alapra tettem lql -el.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető LeslieV84

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #565 Dátum: 2014, 01 10, 21:08:37 »
ligt alapra tettem lql -el.

Wifi-bugot adom! Próbáltam egy repülő üzemmódot! És vissza kapcsolni már nem ment! Reboot! :D
Szal, valszeg bug! De reboot után sem tudtam bekapcsolni! :/ most szomorú! vagyok! Próbálok egy wipe cache, wipe dalvik cache-t! Hátha!

Nem elérhető LeslieV84

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #566 Dátum: 2014, 01 10, 21:19:28 »
Wifi-bugot adom! Próbáltam egy repülő üzemmódot! És vissza kapcsolni már nem ment! Reboot! :D
Szal, valszeg bug! De két reboot után sem tudtam bekapcsolni! :/ most szomorú! vagyok! Próbáltam egy wipe cache, wipe dalvik cache-t! Hátha!
Bejött! És most ki is be is kapcsolgatja szépen, ahogy kell! Többször is, repülőgép üzemmóddal is!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #567 Dátum: 2014, 01 10, 22:55:55 »
Megérkeztem, felküzdöttem! Nem adta könnyen magát, de fent van! És piszkosul gyors, el kell ismernem! Sajnos most ismerkedem a cyan-nal, szal lehet fogok rongálni egy pár kérdéssel! A- hogy tudom megváltoztani a témát/újat tölteni, (pl hogy kék legyen az értesítési sáv) B- hogyan tudok mp3-akat beállítani csengőhangnak és ébresztésnek illetve értesítési hangnak. egyelőre ennyi! Jaaaaajjj majd elfelejtettem, hogy hogy sikerült felküzdeni!!!

a zip.ben található a "META-INF/com/google/android/updater-script" ennek rögtön az első sorában van a termék verzio ellenőrzéséért felelős sor assert kezdettel. ezt a parancsot záró ";"-el bezárólag legegyszerűbb kitörölni. Természetesen először valahova ki kell bontani a komplett zip.-et. És célszerű valami normális szövegszerkesztőt használi erre célra, különben elmegy a file kódolása, és értelmezhetetlen lesz a telepítőnek. Én windows-ra a Notepad++ nevű alkalmazást töltöttem le, meg lehet oldani wordpad-ba is, de én nem kockáztattam! :D Miután ez módosítva lett, utána még ki kell cserélni a "system/lib/tee" nevű könyvtárat a teló eredetijével, különben felejtős, hogy látni fogja a sim kártyát!!! Tudom Én is így jártam! Ha ezek mind megvannak, akkor vissza lehet zippelni, mehet a gapps-csomaggal együtt a kártyára, és mehet a wipe, utána a két csomag telepítése! Aztán örülünk! :D De most megyek és nyomkodom tovább mert még ismerkednem kell a rendszerrel! :P  :taps: :D :ok:
Köszönjük az értékes infót a GT-I9070P-sek nevében is! :taps: :ok: :ok:

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #568 Dátum: 2014, 01 10, 22:56:58 »
Bejött! És most ki is be is kapcsolgatja szépen, ahogy kell! Többször is, repülőgép üzemmóddal is!

Én is próbáltam de megmaradt a bug :(
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető LeslieV84

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #569 Dátum: 2014, 01 10, 23:01:08 »
És ha már itt tartok, akkuidőben nekem ez nem rossz! De még nyúzom egy kicsit! :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #570 Dátum: 2014, 01 10, 23:06:17 »
lehet ujrateszem az egészet odintól kezdve mert valami nekem nem  censored a, sorban állnak le a gugli cuccok meg lasu is az egész rendszer. Novát nem engedi feltenni stb..
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #571 Dátum: 2014, 01 10, 23:08:03 »
Namost azért egy dolgot nem szabad elfelejteni, ami felett sokan akik kipróbálják elsiklanak...  ;)
Ha telepítesz egy CM romot és jól, akkor lesz egy csupasz rendszered. Ezt a csupasz rendszert 5000 féleképpen személyre lehet szabni. Van GPU beállításod, van build.prop fájlod amiben elég sok mindent lehet mókolni, az alap beállítások + fejlesztői nem kell mondanom sokkal több lehetőséget ad..., dalvik vagy ART, processzor működés, RAM működés... és még egyetlen egy appot nem töltöttél le... Ezeknek az összképe számtalan beállításra ad lehetőséget szemben a gyári Samuéval, amit kaptál oszt csá, max piszkáltál... Ha jól beállítod lazán üti a Samu romot, nem kérdés.
1 db példa: Van olyan sorod a build.prop-ban hogy pm.sleep_mode 1-es értékkel? Ugye nem kell leírni mit jelent... Így is kevés a 3 óra képernyőidő?  ;) :D

lehet ujrateszem az egészet odintól kezdve mert valami nekem nem  censored a, sorban állnak le a gugli cuccok meg lasu is az egész rendszer. Novát nem engedi feltenni stb..
Az a tuti! :ok:

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #572 Dátum: 2014, 01 10, 23:23:59 »
Namost azért egy dolgot nem szabad elfelejteni, ami felett sokan akik kipróbálják elsiklanak...  ;)
Ha telepítesz egy CM romot és jól, akkor lesz egy csupasz rendszered. Ezt a csupasz rendszert 5000 féleképpen személyre lehet szabni. Van GPU beállításod, van build.prop fájlod amiben elég sok mindent lehet mókolni, az alap beállítások + fejlesztői nem kell mondanom sokkal több lehetőséget ad..., dalvik vagy ART, processzor működés, RAM működés... és még egyetlen egy appot nem töltöttél le... Ezeknek az összképe számtalan beállításra ad lehetőséget szemben a gyári Samuéval, amit kaptál oszt csá, max piszkáltál... Ha jól beállítod lazán üti a Samu romot, nem kérdés.
1 db példa: Van olyan sorod a build.prop-ban hogy pm.sleep_mode 1-es értékkel? Ugye nem kell leírni mit jelent... Így is kevés a 3 óra képernyőidő?  ;) :D

Az a tuti! :ok:

Lehet lqg-re teszem vagy nemtom :) tapasztalatok?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #573 Dátum: 2014, 01 10, 23:25:53 »
Lehet lqg-re teszem vagy nemtom :) tapasztalatok?
Nekem XXLQL-en  :ok: Lehet nem számottevő de mégis csak újabb ;) :)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #574 Dátum: 2014, 01 10, 23:28:40 »
Nekem XXLQL-en  :ok: Lehet nem számottevő de mégis csak újabb ;) :)

Na akkor holnap telibe gyalulom az egészet  :D kell cocore vagy mehet egyböl a gapps meg a cm?
Küldve a Dzsí túmról.