Megérkeztem, felküzdöttem! Nem adta könnyen magát, de fent van! És piszkosul gyors, el kell ismernem! Sajnos most ismerkedem a cyan-nal, szal lehet fogok rongálni egy pár kérdéssel! A- hogy tudom megváltoztani a témát/újat tölteni, (pl hogy kék legyen az értesítési sáv) B- hogyan tudok mp3-akat beállítani csengőhangnak és ébresztésnek illetve értesítési hangnak. egyelőre ennyi! Jaaaaajjj majd elfelejtettem, hogy hogy sikerült felküzdeni!!!
a zip.ben található a "META-INF/com/google/android/updater-script" ennek rögtön az első sorában van a termék verzio ellenőrzéséért felelős sor assert kezdettel. ezt a parancsot záró ";"-el bezárólag legegyszerűbb kitörölni. Természetesen először valahova ki kell bontani a komplett zip.-et. És célszerű valami normális szövegszerkesztőt használi erre célra, különben elmegy a file kódolása, és értelmezhetetlen lesz a telepítőnek. Én windows-ra a Notepad++ nevű alkalmazást töltöttem le, meg lehet oldani wordpad-ba is, de én nem kockáztattam!
Miután ez módosítva lett, utána még ki kell cserélni a "system/lib/tee" nevű könyvtárat a teló eredetijével, különben felejtős, hogy látni fogja a sim kártyát!!! Tudom Én is így jártam! Ha ezek mind megvannak, akkor vissza lehet zippelni, mehet a gapps-csomaggal együtt a kártyára, és mehet a wipe, utána a két csomag telepítése! Aztán örülünk!
De most megyek és nyomkodom tovább mert még ismerkednem kell a rendszerrel!