2024, 11 29, 01:45:14

Szerző Téma: CyanogenMod 10.1 & 10.2 - Frissítve - 2014.01.11.  (Megtekintve 52834 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát mit is mondjak, véletlen újraindulás meg nem stabil müködés még nem volt, de sajna még sok minden nem müködik, kamera alkalmazás kifagy indulásnál, youtube, videó nézés még felejtős, gyorsnak gyors de pl omniromhoz képest kicsit azért lasabb még talán, de lesz ez még jobb is, igen érdemes kivárni a majd későbbi stabilabb kiadásait! Én is vissza teszem az omni-t!

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
A rom fejlécénél: Work in progress - több mint egyértelmű.  ;) Köszönjük a véleményt.  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
  • PDA: Huawei Mate 20 Pro LYA-L29
  • PDA ROM: 10.0.0.220(C432E7R1P5)
Re: CyanogenMod romok + minden ami CM. - Frissítve - 2013.11.13.
« Reply #401 Dátum: 2013, 12 21, 21:02:02 »
Sziasztok feltettem a cm10.2 legfrisebb valtozatat.Es olyan gondom van hogy a totalcomander es a appbackup,nem latja a külsö sdét?De a bealitasok/tarhej ott meg latja.Es az EsExplorer es a rottexplorer is latja,tudnatok segiteni?

Moderator Comment Sziasztok. Feltettem a cm10.2 legfrissebb változatát, és olyan gondom van, hogy a Total Commander és az App Backup nem látja a külső SD-t. De a beállitások /tárhely látja. Es Explorer és a Root Explorer is látja. Tudnátok segíteni?

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1
Re: Re: CyanogenMod romok + minden ami CM. - Frissítve - 2013.11.13.
« Reply #402 Dátum: 2013, 12 21, 21:18:11 »
Sziasztok feltettem a cm10.2 legfrisebb valtozatat.Es olyan gondom van hogy a totalcomander es a appbackup,nem latja a külsö sdét?De a bealitasok/tarhej ott meg latja.Es az EsExplorer es a rottexplorer is latja,tudnatok segiteni?

Igen, segéltél is magadnak, nem hinném hogy az es explorernél van jobb, vagy kéne másik file kezelő mellé!
App backup helyett meg titanium backup

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
« Reply #403 Dátum: 2013, 12 21, 21:48:16 »
Moderator Comment
You are not allowed to view links. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Igen, segéltél is magadnak, nem hinném hogy az es explorernél van jobb, vagy kéne másik file kezelő mellé! App backup helyett meg titanium backupTapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

Azért kellene hogy lassa mert igy nem tudom menteni az appokat az app bacupal?Meg igy nem tudom bemontolni a játékokat a külsö sdröl a directory bindel.

Moderator Comment Azért kellene hogy lássa, mert így nem tudom menteni az appokat az App Backupal. Meg így nem tudom be mountolni a játékokat a külső sd-röl a Directory Bindel.

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
« Reply #404 Dátum: 2013, 12 21, 22:32:13 »
Azért kellene hogy lassa mert igy nem tudom menteni az appokat az app bacupal?Meg igy nem tudom bemontolni a játékokat a külsö sdröl a directory bindel.
Erre nem tudok mit mondani sajnos! Én a kb 50 appomat gond nélkül le tudom tölteni, nem is értettem sosem ez a mentés mizéria minek!

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
« Reply #405 Dátum: 2013, 12 22, 08:28:36 »
Moderator Comment
You are not allowed to view links. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Erre nem tudok mit mondani sajnos! Én a kb 50 appomat gond nélkül le tudom tölteni, nem is értettem sosem ez a mentés mizéria minek!Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
Téged nem idegesitene hogy nem lasa a file kezelö a külsö sdét?Mer igy tudod nehéz ide oda másolni a dolgokat valaki segitsen?

Moderator Comment Téged nem idegesítene, hogy nem látja a file kezelö a külsö ad-t? Mert így tudod nehéz ide oda másolni a dolgokat. Valaki segítsen!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #406 Dátum: 2013, 12 22, 08:39:49 »
Téged nem idegesitene hogy nem lasa a file kezelö a külsö sdét?Mer igy tudod nehéz ide oda másolni a dolgokat valaki segitsen?
Ments mindent, formázd le, próbáld meg. Ha igy sem látja akkor a kártya nem jó. Vagy kártyát vagy romot cserélsz.

Remélem lesz ma annyi időm hogy az összes  :hejes: hibát kijaviccsam.... Ezredszer kérem, figyeljünk már oda egy kicsit legyünk olyan szívesek...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #407 Dátum: 2013, 12 22, 15:01:07 »
Nem lehet mondani hogy nem, kb. ezerszer kértem. Van mikor az ember siet, van mikor gyorsan kell a válasz, swype gyorsabb, megszoktuk, stb., soha nem szólok ilyenért. De a nem akarás is tisztán kivehető. Az ilyen "kiemelten magyar nyelvet törő" emberek kommentjét figyelmeztetés nélkül átteszem az off topikba mint a sicc, aztán ott lehet a tárhej - helyességen vitatkozni, meg a Fórumszabályzat 10. pontján is, amit nem én találtam ki és nem poénból van...
Most utoljára idézem saját magam:

Idézet
Szép napot mindenkinek!

Egy kis képes segítséget adnék, mert látom többen küzdenek a helyesírás nehézségeivel. Hogy hanyagságból vagy másért nem tudom. Nem feltétlen a legutolsó hsz.-re gondolok, minden topikban megtalálható, talán itt olvassátok a legtöbben. Mivel elég jól fejlődik a technika minden téren, akinek esetleg voltak hiányzó órái magyar nyelv alatt, vagy Grétsy Tanár Úr neve ismeretlen, annak segítségére lehet a saját PC-s környezete - nevezetesen maga a böngészője, aki pedig a droidját gyűri annak maga a készüléke lehet a mentora.
1. PC - Böngésző. A mi szeretett gugli kereső óriásunk számos funkcióval ellát minket, többek közt beépített helyesírás ellenőrzőt is tartalmaz. Ezt be tudjuk kapcsolni így:
A böngésző eszköztárában kattints a Chrome-menüre:
Válaszd a Beállítások parancsot.
Kattints a Speciális beállítások megjelenítése elemre.
A „Nyelvek” szakasznál kattints Nyelvi és beviteli beállítások lehetőségre.
A megjelenő Nyelvi és beviteli beállítások párbeszédpanelen a „Helyesírás-ellenőrzés bekapcsolása” jelölőnégyzet használatával kapcsolhatod ki vagy be a helyesírás ellenőrzőt.
A gyakorlatban így néz ki. Ebben az ablakban:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
látjuk a pipát ugye?
Ha ezt bekapcsoljuk, mikor írunk és nem helyesen, akkor helytelen szó alá lesz húzva, így:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Az aláhúzott szóra jobb egér gombbal kattintva megkapjuk a lehetőségeket, amiből ki tudjuk választani a helyeset.
Chrome-ot futtatóknak bővebben és részletesebben, katt erre a kis mérges emotikon képre: You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Aki nem Chrome-ot használ hanem más böngészőt, egészen biztos vagyok benne megtalálja ott is ezt az opciót.

2. Droid.
Talán a saját telefonját mindenki megismerte. Beállítások / Nyelv és bevitel / ott az éppen használt billentyűzet beállításaira kattintva az opciók közt megtaláljuk ezeket:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Remélem a képek magukért beszélnek.

Szóval van lehetőségünk magunkat pihentetni ha hanyagok vagyunk, de mégis sokadjára már szeretnék tisztelettel megkérni mindenkit, éljen legalább a gépek adta segítség lehetőségével. Ha már van. Mindenki hibázik, de szeretném felhívni a figyelmet az alábbi szabályzat 10-es pontjára! Nem mintha a többi nem lenne lényeges!  ;)
Nagyon szépen köszönöm előre mindenkinek! :ok: :D

Nem elérhető Legenden

• PDA: Nexus 7 - Galaxy S Advance - Galaxy Young N
  • PDA ROM: CyanogenMod 11
« Reply #408 Dátum: 2013, 12 22, 15:50:45 »
Nem ideznem ezt a sokat amit irtal, de en napok ota csak pislogok mi megy itt :) ugye feltett kerdesekre tudom a valaszt, de mar csak azert se valaszolok. Viszont jokat nevettem ;) koszi (ja sose hasznalok ekezetet, bizok benne h ez nem baj ;))

S Advance - CM10.2

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #409 Dátum: 2013, 12 22, 16:08:26 »
Nem ideznem ezt a sokat amit irtal, de en napok ota csak pislogok mi megy itt :) ugye feltett kerdesekre tudom a valaszt, de mar csak azert se valaszolok. Viszont jokat nevettem ;) koszi (ja sose hasznalok ekezetet, bizok benne h ez nem baj ;))

S Advance - CM10.2
Miért nincs igazam? Tudom, hogy nem magyar klaviatúrán pl. nincs magyar ékezetes betű, sokan vannak a fórumon akik ezért nem használják (külföldi tartózkodás miatt) + félig tört droid képernyőn cyan alatt sem egyszerű gépelni, nem magyar a IME.apk , sorolhatnám. Az ilyeneket, mint a Tied is + másé is - szerintem szó nélkül szoktam javítani, még egy "hahó mi ez" -t sem kaptatok soha. De ami (igen) napok óta megy... :shock: :hmm: Ne törjük már a magyart, na... Az helyett hogy a CM 11-ről beszélnénk...  ;D ;D Kipróbáltad? Én feltettem töltőre a telefont, a rom és a gapps most csurog.  :D

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
« Reply #410 Dátum: 2013, 12 22, 16:09:55 »
Ments mindent, formázd le, próbáld meg. Ha igy sem látja akkor a kártya nem jó. Vagy kártyát vagy romot cserélsz.
Sajna nem segített a formázás tegyek másik romot? pl10.1 est?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #411 Dátum: 2013, 12 22, 16:12:14 »
Sajna nem segitett a formázás tegyek másik romot? pl10.1 est?
Igen. Pár oldallal hátrébb linkeltem a legutolsót. 11.17-es. Nekem is az van fent, lazán olvassa a Class4 -es és Class10 -es SD-t is.

Nem elérhető Legenden

• PDA: Nexus 7 - Galaxy S Advance - Galaxy Young N
  • PDA ROM: CyanogenMod 11
« Reply #412 Dátum: 2013, 12 22, 16:57:34 »
Miért nincs igazam? Tudom, hogy nem magyar klaviatúrán pl. nincs magyar ékezetes betű, sokan vannak a fórumon akik ezért nem használják (külföldi tartózkodás miatt) + félig tört droid képernyőn cyan alatt sem egyszerű gépelni, nem magyar a IME.apk , sorolhatnám. Az ilyeneket, mint a Tied is + másé is - szerintem szó nélkül szoktam javítani, még egy "hahó mi ez" -t sem kaptatok soha. De ami (igen) napok óta megy... :shock: :hmm: Ne törjük már a magyart, na... Az helyett hogy a CM 11-ről beszélnénk...  ;D ;D Kipróbáltad? Én feltettem töltőre a telefont, a rom most is most csurog.  :D
Nexus 7en negativ tapasztalataim voltak, igy varok 1-2 honapot es akkor felrakom mind2re.

S Advance - CM10.2

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #413 Dátum: 2013, 12 22, 17:19:32 »
Nexus 7en negativ tapasztalataim voltak, igy varok 1-2 honapot es akkor felrakom mind2re.

S Advance - CM10.2
Asszem én is várok. Kb nyolcadszor indítom el a letöltést, de sikertelen.  :hmm: Nem baj, annyira nem vonz a data és a kamera nélküli rom, főleg most hogy nemsokára igen csak kell, főleg a kamera. Magára a Dalvik - Art váltásra lettem volna kíváncsi. Hmmm., éjjel azért lehet megpróbálom, talán csak sokan vannak most a szerveren.  :)

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
« Reply #414 Dátum: 2013, 12 22, 17:22:14 »
Sziasztok!
Én most logcat- eket mentegetek cm 11 en, és küldöm frapetinek hogy elősegítsem a fejlesztést! Akinek van kedve csatlakozhat! Amúgy 2 napi használat után, semmi megfagyás vagy újraindulás, semmi rendellenes müködés nem volt XXLQL alappal használom! Sokan azt irják ha jól értelmeztem, hogy a mobilnet nem megy, nekem gond nélkül müködik minden! Kivéve a videó, youtube, kamera hármast! De nekem ezek nem is kellenek így ezt hagyom fenn mégis, és várom a frissítéseket! Akksi fogyasztás mint kb cm10.2!

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
Re: Re: Re: CyanogenMod romok + minden ami CM. - Frissítve - 2013.11.13.
« Reply #415 Dátum: 2013, 12 22, 17:24:26 »
Asszem én is várok. Kb nyolcadszor indítom el a letöltést, de sikertelen.  :hmm: Nem baj, annyira nem vonz a data és a kamera nélküli rom, főleg most hogy nemsokára igen csak kell, főleg a kamera. Magára a Dalvik - Art váltásra lettem volna kíváncsi. Hmmm., éjjel azért lehet megpróbálom, talán csak sokan vannak most a szerveren.  :)
Dalvik és art között nem nagyon van észrevehető különbség szerintem, de pl antutun dalvikkal: 9980 körül, art-al: 9500 körül van a teló!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #416 Dátum: 2013, 12 22, 17:26:41 »
Sziasztok!
Én most logcat- eket mentegetek cm 11 en, és küldöm frapetinek hogy elősegítsem a fejlesztést! Akinek van kedve csatlakozhat! Amúgy 2 napi használat után, semmi megfagyás vagy újraindulás, semmi rendellenes müködés nem volt XXLQL alappal használom! Sokan azt irják ha jól értelmeztem, hogy a mobilnet nem megy, nekem gond nélkül müködik minden! Kivéve a videó, youtube, kamera hármast! De nekem ezek nem is kellenek így ezt hagyom fenn mégis, és várom a frissítéseket! Akksi fogyasztás mint kb cm10.2!

Jól teszed, ha felteszem csatlakozom én is. Köszönjük az infót! :ok:

Dalvik és art között nem nagyon van észrevehető különbség szerintem, de pl antutun dalvikkal: 9980 körül, art-al: 9500 körül van a teló!

Működésben lesz a különbség, nem Antutuban.  ;) :)

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
« Reply #417 Dátum: 2013, 12 22, 18:56:14 »

S Advance - CM10.2
A Cm10.1 Cmw recoveryvel telepitem vagy Twr recoveryvel?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #418 Dátum: 2013, 12 22, 19:15:36 »
A Cm10.1 Cmw recoveryvel telepitem vagy Twr recoveryvel?
Csak CWM-el, mert TWRP-vel hiba lesz!

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
« Reply #419 Dátum: 2013, 12 22, 19:23:53 »
Touch cwm vagy simával?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #420 Dátum: 2013, 12 22, 19:24:48 »
Touch cwm vagy simával?
Sima.

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
« Reply #421 Dátum: 2013, 12 22, 19:38:52 »
Hang+wifi+video fix dolgokat is töltsemle hozzá?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #422 Dátum: 2013, 12 22, 19:41:32 »
Hang+wifi+video fix dolgokat is töltsemle hozzá?
Nem kell csak ha valamelyik rossz. Ha jó akkor ne birizgáld.

Nem elérhető guardian

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S Advance (i9070)
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.2
« Reply #423 Dátum: 2013, 12 22, 20:00:15 »
Üdv!
Megint én. Felraktam az olasz LQG-s 4.1.2-t és ráraktam a CM 10.2-t ebből is a 2013.10.29. kiadást (10.25 volt fent) és ebben végre van S Advance beállítás, de viszont nincs a beállításoknál a teljesítmény mint a 10.25.-nél. Nekem az csak a zram miatt lenne fontos. Esetleg ezt kihagyhatták ebből vagy máshova költöztették csak én nem találom? Ha máshogy nem megy akkor megcsinálom magam, de jobb lenne ha CM-es lenne. Válaszokat előre is köszönöm.

SZERK: Jahh és stabilabnak, érezhetően gyorsabbnak vélem mint korábban volt...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #424 Dátum: 2013, 12 22, 21:12:07 »
Üdv!
Megint én. Felraktam az olasz LQG-s 4.1.2-t és ráraktam a CM 10.2-t ebből is a 2013.10.29. kiadást (10.25 volt fent) és ebben végre van S Advance beállítás, de viszont nincs a beállításoknál a teljesítmény mint a 10.25.-nél. Nekem az csak a zram miatt lenne fontos. Esetleg ezt kihagyhatták ebből vagy máshova költöztették csak én nem találom? Ha máshogy nem megy akkor megcsinálom magam, de jobb lenne ha CM-es lenne. Válaszokat előre is köszönöm.

SZERK: Jahh és stabilabnak, érezhetően gyorsabbnak vélem mint korábban volt...
Beállítások /  Telefonról / Build-szám - az itt lévő szövegre 7-szer koppintasz és fejlesztő vagy. Beállítások menü utolsó előtti opciója a Teljesítmény lesz.  ;) :)