0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én mondtam, hogy hülye vagyok a moddinghoz de így már világos köszi.Tapatalk-al küldve!
Má mé lenné Senki nem úgy születik, hogy tudja nyugi... Mindig elodázom, de most hétvégén beteszek a Custom FAQ-ba erről is egy leírást, hátha másnak is kell.
Na várj a Carbon system app mappában csak gallery 2 van de a 10.1 system app mappában nincs ilyen app akkor mit írjak felül?Tapatalk-al küldve!
CWM backup... Akkor semmit. Mentsd a régi galériát és kamerát, majd töröld őket. Utána illeszd be ezt, jogok, reboot.
ok értem nem kérdezek többet nem offolom szét a topicot köszi.Tapatalk-al küldve!
Az eredményt azért elmondhatod... jó e a carbon kamera a CM 10.1-hez? Kíváncsi vagyok.
Majd elmondom csak most épp reptéri teherárukat röntgenezek majd utána;DTapatalk-al küldve!
Tudom megint láma leszek, de nem tudom törölni a kamerát és a galériát, mert rendszer program pedig a root explorernek su joga van.Tapatalk-al küldve!
Sikerült működik és jó képet csinál HDR-nél leáll de a videófelvétel működik.Tapatalk-al küldve!
Van valahol 4.2.2 HDR-es is ami faca, eszembe jut szólok.
Jöhetne új build mert nem vagyok megelégedve az utolsó build akku idejével. Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
Hmm... 10.2-n vagy SGSA-n is?
IgenSent from my GT-I9070 using Tapatalk
Hogy hogy? Neked is 10.1 van nem?Tapatalk-al küldve!
Nemám, Legenden maradt 10.2-n.
Na az a baj!Tapatalk-al küldve!
Má mé? Ha neki az jön be? Nekem is, de az én használati szokásaim padlóra tették volna az akkut rövid időn belül...
Egy ideig az aláírásomban látható párosítás lesz. Szoknom kell a gyári romot S Advance - LQE/CoCore 8.2
Ohaa, na má mé? Mi történt?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk-al küldve!