Nekem holnap ejszaka lesz tesztelve. Build prop atirva. Kerdes h ezek a build prop modositasok jok lehetnek nexus 7en is? Gondolok itt pl a sleepre. Na jo igazabol a wifin kivul mind kerdeses nalam
S Advance - CM10.1
Már hogy hogy kérdéses? Átnézhetjük ha gondolod, de ez általában magára az Androidra jó.
ro.ril.disable.power.collapse = 1 - erre sokan azt mondják 0-án jó. Igen azon de csak gyári alapú romokon. CM-en nekem az 1-es segít.
pm.sleep_mode = 1 - Ez megint változó, foggalmam nincs mi alapján. Volt mikor CM-esen az 1-es segített, de volt mikor egyáltalán nem kellett.
wifi.supplicant_scan_interval = 180 - Wifi keresés intervallum. A szám a secundum. Feljebb csak 60-asával lehet
állítani. 180 az a működésnek és az akksinak is jó.
windowsmgr.max._events_per_sec = 150 - Frames per Second - tudomásom szerint a megjelenítést befolyásolja, van amelyik rom pl.: 500-on jó, ezen egyelőre mivel kényes a GPU kordában tartása 150-en próba.
ro.HOME_ADD_ADJ = 1 - Launcher Tweak - Használatba lévő launcher a memóriában marad nem app - hanem kernel vezérelt módon, tehát nincs újratöltés.
Ezek mind relatív értékek, nálam az én beállításaimmal jók, de mindenkinél másképp a jók, az mellett android beállítások általánosságban, nem feltétlen csak CM romhoz. Tehát szerintem Neked is jók lesznek.