Hama-hama mert mar 90%on vagyok
S Advance - CM10.1
Hama-hama mert már 96%-on vagyok!
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
Sorry, csak később értem mint gondoltam...
Na, ami nálam alap. Lehet vki nem így gondolja, nekem bevált.
1. 2G - nem 3G. A lehúzható panelen van rá kapcsoló ha kiteszed, nálam 2G / 2G+3G -re van állítva, 2G-n van állandóan, ha jön levél vagy vmit akarok pl. böngészni, akkor kapcsolom át. Nagyon nem mindegy melyik hálón vagy.
2. Auto.szinkront csak a leveleknek engedek, semmi másnak, a többi tök fölösleges.
3. Auto fényerő = 0. Majd állítom én ahogy akarom, nem kell hogy helyettem döntsön + még egy szenzor kilőve.
4. Zárképernyő jobb oldaláról a kamera kuka, különben állandó futás alatt van, és nem hagyja az OS alacsony prioritásban, mert nem tudja neked mikor kell. Magyarul megy...minek?
5. Build.prop. Megvettem You are not allowed to view links.
Register or
Login. Tudom van több is, de ez nem állítódik el reboot után, az appon belül elég jó magyarázat van a lényegesebb dolgokra. Nem az a fajta amit beállítasz, reboot, oszt az eredmény= 0...
Ami nincs, és lényeges vagy szerintem nem jól van állítva - nálam így néz ki:
ro.ril.disable.power.collapse = 1 - Enable power saver
pm.sleep_mode = 1 - Enable sleep mode
wifi.supplicant_scan_interval = 180 - Wifi check interval
windowsmgr.max._events_per_sec = 150 - Frames per Second
ro.HOME_ADD_ADJ = 1 - Launcher Tweak
egyelőre ezekhez nyúltam, máshoz nem. Ami nem volt hozzáadtam. Megnézek egy-két töltés ciklust + kalibráció, aztán jön a net része. Sokat lehet azon is fogni...
Plusz, este éjszaka vagy sötét környezetben egy app is szokott segíteni. Ezzel szemmel látható a különbség.
You are not allowed to view links.
Register or
Login