Na, feltettem a 26.-ai verziót, és tényleg stabilabb, és most már van advanced beállítások. Nagyon szépen köszönöm! Gyorsan lementettem a gépemre a feltöltött cuccokat, nehogy ezek is elvesszenek
Szivesen!
Igen jóval stabilabb nálam is. És végre van értesítési hang és gmail küldés.
Írd majd meg a véleményed hogy milyen!
Zoli!
Mire gondolsz konkrétan? Általános véleményt már CM-es topikokban írtam róla.
Egy nagyon korrekten összerakott romok ezek, pl. ez a 10.2-es ugye Android 4.3.1-es. De mivel ezek állandó és folyamatos fejlesztés alatt vannak, nagyon oda kell figyelni, mert a rendszert Neked kell üzemeltetni, nem pedig fordítva. Csak olyannak ajánlottak aki tudja mit csinál és NEM olvassa. A bugokról azért nem írok semmit, mert folyamatosan változik, látod ez is - az egyikben van értesítési hang, a másikban nincs. A tanácsom pluszban csak annyi, ha első ciános vagy: legyen egy stabil 4.1.2-es backupod is az SD-n, mert soha nem lehet tudni mire hogy reagál az aktuális. Amilyen jól tud működni, néha olyan könnyen össze is tud omolni. (persze ezek az újak már nem annyira...
)
A másik: hely az SD-n, és backup, backup, backup - mindig legyen mentésed amit NEM piszkálsz, nem nevezel át!!, és a visszaállításnál nem szabad hibázni.