2024, 11 24, 13:48:28

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Odinos rom csere, rom frissités  (Megtekintve 159508 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bak5

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Honor 8
Re: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Odinos rom csere, rom frissités
« Reply #125 Dátum: 2014, 04 13, 13:06:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az üzenet vége, press volume up...

Csinálj róla egy fényképet légyszives, mert így látatlanban nehéz segiteni.

Nem tudom, hogy mi volt a probléma de tegnap 4-5 ször megpróbáltam telepíteni a I9070XXLQL romot nem sikerült, de ma ismét megpróbáltam és sikeresen települt a a rom.
Akkor most nekiláthatok a KIKat telepítésnek.

Nem elérhető Scipio

• PDA: G930F
« Reply #126 Dátum: 2014, 04 13, 13:12:31 »
Nem tudom, hogy mi volt a probléma de tegnap 4-5 ször megpróbáltam telepíteni a I9070XXLQL romot nem sikerült, de ma ismét megpróbáltam és sikeresen települt a a rom.
Akkor most nekiláthatok a KIKat telepítésnek.
Szerintem 100-szor meggondolnám a Kit-Kat-ot, több sebből vérzik még.
Mindenki odavan érte, de vas is kell alá, a tied meg karcsú hozzá ne siránkozz ha döcög vele.
Ez olyan mintha P4-es gépre akarnál feltenni Win7-et, elmegy vele de lassú mint a csiga.

Moderator Comment Fórumszabályzat 11.pontja: Kerüld a nem témába vágó hozzászólásokat. Mindig nézz körül, van-e már az adott kérdéssel, programmal foglalkozó téma, és ott szólj hozzá. Amennyiben úgy érzed, hogy nincs ilyen jellegű téma, úgy a fórumon belül megvan a módja, hogy létrehozz saját témát, amit a moderátorok majd felülbírálnak, hogy szükséges-e. Egyedül a téma tartalmának megfelelő hozzászólás elfogadható.

Nem elérhető bak5

• PFC Fan
  • PDA: Honor 8
« Reply #127 Dátum: 2014, 04 13, 13:40:55 »
Megfogadom a Tanácsodat és még kivárok a Kit-Kat telepítéssel, ha eddig kibírtam akkor még egy kis idő nem számít.

Moderator Comment Fórumszabályzat 11.pontja: Kerüld a nem témába vágó hozzászólásokat. Mindig nézz körül, van-e már az adott kérdéssel, programmal foglalkozó téma, és ott szólj hozzá. Amennyiben úgy érzed, hogy nincs ilyen jellegű téma, úgy a fórumon belül megvan a módja, hogy létrehozz saját témát, amit a moderátorok majd felülbírálnak, hogy szükséges-e. Egyedül a téma tartalmának megfelelő hozzászólás elfogadható.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #128 Dátum: 2014, 04 13, 14:19:51 »
Ez az Odinos romcsere topikja. Pentium 4-en Win7-el, meg KiKat megvitatásával nem itt kell foglalkozni, cseppet sem kapcsolódik a témához. Legyetek szívesek odafigyelni. Köszönöm.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: mobileaction
  • PDA ROM: I9070XXLQL + 11-20140113-unoffical-janice
« Reply #129 Dátum: 2014, 05 30, 15:42:25 »
Tisztelettel kérdezek minden kedves hozzáértőt, hogy legyen szíves írjon nekem egy közvetlen elérést a sgsa GT-I9070 telekom függő készülékemhez egy 2.3.4 gyári cuccot amit odinnal feldobhatok. Előre is köszönet érte.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #130 Dátum: 2014, 05 30, 16:14:48 »
Tisztelettel kérdezek minden kedves hozzáértőt, hogy legyen szíves írjon nekem egy közvetlen elérést a sgsa GT-I9070 telekom függő készülékemhez egy 2.3.4 gyári cuccot amit odinnal feldobhatok. Előre is köszönet érte.
Tisztelettel jelentem, hogy olyant az életben nem fogsz találni, ugyanis 2.3.4 nem készült. Esetleg 2.3.6  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: mobileaction
  • PDA ROM: I9070XXLQL + 11-20140113-unoffical-janice
« Reply #131 Dátum: 2014, 05 31, 07:34:34 »
Üdv!
Az is jó lenne. Meguntam, hogy állandóan belassul a gép pár nap használat után, bármilyen rendszert rakok rá. Lehet, hogy én rontok el valamit de mindegyiknél? Egy párszor segít  a wipe de később már az sem. Most a xxlql van rajta, odinnal felrakva. Megpróbáltam a teljesen gyári visszaállítást a kiessel, azt hiszem vészhelyzeti visszaállításnak hívják ott de helyreállító kód hiányában az sem ment pedig kipróbálnám. Valami inicializás hibát írt ki a kód kérésekor. Ezt sem értem. Ezért gondoltam, hogy odinnal felrakom a legelső gyári telekomos romot de nem találom sehol. Tehát a kérés még mindig áll.

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance gt-i9070
  • PDA ROM: i9070xxlqe-HarshJelly v5.1 CoCore-E-8.2
« Reply #132 Dátum: 2014, 06 04, 16:01:25 »
Helló.
Szeretném visszarakni a gyári romot a garancia miatt (nem kapcsol be a wifi). De nem tudom, hogy akkor most nekem ODIN-nal elég az 1 fájlosat fel rakni, vagy a 3 fájlos kell(ezt nem is találtam meg, hol lehet letölteni)? Köszi.

Nem elérhető kilroy69

• PDA: Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQL 4.4.x random
Helló.
Szeretném visszarakni a gyári romot a garancia miatt (nem kapcsol be a wifi). De nem tudom, hogy akkor most nekem ODIN-nal elég az 1 fájlosat fel rakni, vagy a 3 fájlos kell(ezt nem is találtam meg, hol lehet letölteni)? Köszi.
Ha szerviz lesz belőle, akkor 3 fájlos (csak ne felejtsd el a recovery mappáját kitörölni, meg a binary counter -t nullázni, ha elmászott) , ha nem, akkor elég az 1 fájlos.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

„Minél többet tudok, annál kevesebbet tudok”

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
Ha szerviz lesz belőle, akkor 3 fájlos (csak ne felejtsd el a recovery mappáját kitörölni, meg a binary counter -t nullázni, ha elmászott) , ha nem, akkor elég az 1 fájlos.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
go
Gyanítom, hogy szerviz lesz mert az 1 fájlostól nem javult meg a wifi(gondolom valami hardver hiba). A 3 fájlost honnan tudnám letölteni? A binary counter legutóbb még jó volt, de majd ellenőrzőm, viszont a recovery mappáját hol töröljem?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
go
Gyanítom, hogy szerviz lesz mert az 1 fájlostól nem javult meg a wifi(gondolom valami hardver hiba). A 3 fájlost honnan tudnám letölteni? A binary counter legutóbb még jó volt, de majd ellenőrzőm, viszont a recovery mappáját hol töröljem?
Elég az 1 fájlos. Utána a binary countert ellenőrizd, ments minden adatot ami kell, majd a beállitásokon belül a telefon gyári állapot vissza állitásánál pipáld be hogy a tárhelyet is törölje. Az visz mindent.
Ha megvan, a beállitások/eszköz névjegy/ állapot-nál nézd meg mi van. Ha hivatalos van írva, viheted nyugodtan.

A 3 fájlos újraírja a telefon patricióit, töröl mindent, majd újra rakja ugyanezt a romot. Ha most nem jó, azzal sem lesz.

Nem elérhető kilroy69

• PDA: Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQL 4.4.x random
Elég az 1 fájlos. Utána a binary countert ellenőrizd, ments minden adatot ami kell, majd a beállitásokon belül a telefon gyári állapot vissza állitásánál pipáld be hogy a tárhelyet is törölje. Az visz mindent.
Ha megvan, a beállitások/eszköz névjegy/ állapot-nál nézd meg mi van. Ha hivatalos van írva, viheted nyugodtan.

A 3 fájlos újraírja a telefon patricióit, töröl mindent, majd újra rakja ugyanezt a romot. Ha most nem jó, azzal sem lesz.
Pont elkezdtem írni ezeket, de valaki gyorsabb volt nálam  :taps:
A 3 fájlostól nem lesz jobb, csak fullra gyalul mindent, azért gondoltam, hogy inkább azt (szerviz miatt).  :ok:
„Minél többet tudok, annál kevesebbet tudok”

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan

Ennek örülök. :-) Akkor majd mehet az 1 fájlos, köszönöm a segítséget.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Pont elkezdtem írni ezeket, de valaki gyorsabb volt nálam  :taps:
A 3 fájlostól nem lesz jobb, csak fullra gyalul mindent, azért gondoltam, hogy inkább azt (szerviz miatt).  :ok:
Jól gondoltad.  :ok: De nem biztos hogy mindenkinek olyan egyszerű, és ott illik nem hibázni. :)

Ennek örülök. :-) Akkor majd mehet az 1 fájlos, köszönöm a segítséget.
Egészen pontosan:
Beállítások / Eszköz névjegye / Állapot / Eszköz állapota - ha itt "hivatalos" van, nem az "egyedi", binary counter ok, törlést megcsináltad, root jog nincs, szolgáltatónak megfelelő rom van fent, IMEI eredeti,  - viheted nyugodtan. Szívesen. :)

Nem elérhető Bástya

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8 és Note 3
  • PDA ROM: 7.1.1 Gyári
« Reply #139 Dátum: 2014, 06 10, 18:34:21 »
Üdv!

Valaki szánjon már meg egy Ginger rom linkjével (lehetőleg 3 fájlossal), mert a Sammobile-on "csak" a legfrissebbet találom!(4.1.2)
A mostani 4.1.2 egy fos, fagy, használhatatlan, próbáltam 2 kernelel is, de hiába.

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S Advance
  • PDA ROM: CM11
« Reply #140 Dátum: 2014, 06 11, 08:47:28 »
Üdv!

Valaki szánjon már meg egy Ginger rom linkjével (lehetőleg 3 fájlossal), mert a Sammobile-on "csak" a legfrissebbet találom!(4.1.2)
A mostani 4.1.2 egy fos, fagy, használhatatlan, próbáltam 2 kernelel is, de hiába.

Danny01171

• Vendég
« Reply #141 Dátum: 2014, 07 18, 19:04:10 »
Egy olyannal kiegészíteném a leírást, hogy odin-os rom telepítésnál C-ről tallózzuk ki a fájt különben nem fog működni :D Én másik meghajtóról telepítettem és eléggé aggódtam, hogy ez tégla :s
Amugy az előző kommentelőnek csak annyit írnák h én youtube videó alatti linkben találtam GB-ről de 2 fájlosat :D nem tudom, hogy az mennyire hasznos! Ha érdekel írj rám :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #142 Dátum: 2014, 07 18, 19:15:11 »
Egy olyannal kiegészíteném a leírást, hogy odin-os rom telepítésnál C-ről tallózzuk ki a fájt különben nem fog működni :D Én másik meghajtóról telepítettem és eléggé aggódtam, hogy ez tégla :s
Amugy az előző kommentelőnek csak annyit írnák h én youtube videó alatti linkben találtam GB-ről de 2 fájlosat :D nem tudom, hogy az mennyire hasznos! Ha érdekel írj rám :)
1. Minden windows alapértelmezett download mappája a C meghajtón van.
2. Van egy kép az indítóban : Betallózzuk a romot így    - Lehet azon is a C meghajtó van?  ;)

Egyébként ezzel biztos hogy nem fogod téglázni, nem Te vagy az első aki eszerint csinálja. A 2 fájlos GB-vel annál inkább.. Ha már 4.1.2 JellyBean van a telón, meg se próbálkozz 2 fájlos 2.3.6 felrakásával.

Nem elérhető Csabi1984

• PFC Fan
  • PDA: I9070XXLQE
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #143 Dátum: 2014, 08 03, 10:46:01 »
Sziasztok. A kérdésem a következő mostanság kapom vissza a szervizből ( nem Samsung sz) a telefonomat. mi a különbség a Rom és a kernel között. Melyik esetben nem sérül az EFS?

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S Advance
  • PDA ROM: CM11
« Reply #144 Dátum: 2014, 08 03, 12:06:46 »
Sziasztok. A kérdésem a következő mostanság kapom vissza a szervizből ( nem Samsung sz) a telefonomat. mi a különbség a Rom és a kernel között. Melyik esetben nem sérül az EFS?

Olvasd el az You are not allowed to view links. Register or Logintémanyitóját, ott le van írva minden részletesen.

Nem elérhető Csabi1984

• PFC Fan
  • PDA: I9070XXLQE
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #145 Dátum: 2014, 08 03, 19:37:49 »
köszi :)

Nem elérhető Rolibaz

• PFC Fan
  • PDA: Navon m500
  • PDA ROM: Stock
« Reply #146 Dátum: 2014, 08 27, 13:12:07 »
Üdv!

"A helyreállításhoz és a Product Code-hoz is kapcsoljuk egy kicsit.
"Elméletileg" ha mondjuk ruszki vagy olasz, szerb vagy egyéb náció romját használod ugye átíródott a területi kódod. Namost, hála a Samsung mérnököknek (vagy ki tudja kinek) de ha mindent jól csináltál előzőleg és minden klappol a telefonoddal, akkor egy ilyen firmware frissítés rendbe rakja, ha a magyar hivatalost rakod rá. Mivel ez mindenkinél egyedi lehet az előzmények tükrében, akár ebben a topikban kérdezz rá nyugodtan, vagy kérj személyes segítséget!"

Cipruson vásárolt 2.3.6os stock advancemre akarom felrakni a 2013 decemberi független Olasz romot.
Kérdésem a következő:

Van jelentősége a Product Code-nak ebben az esetben vagy mindent csinálhatok a leírás alapján?

Nem elérhető Deniaesthetic

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510E
« Reply #147 Dátum: 2014, 10 04, 14:21:48 »
Üdv! Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy vissza szeretném rakni a gyári tmobilos 2.3.6 os rendszert rakni, hogyan tudnám meg csinálni, és hogy melyiket töltsem le firmwaresről?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #148 Dátum: 2014, 10 04, 14:31:59 »
Üdv! Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy vissza szeretném rakni a gyári tmobilos 2.3.6 os rendszert rakni, hogyan tudnám meg csinálni, és hogy melyiket töltsem le firmwaresről?
Üdv!

Egész pontosan 8 db hozzászólást, és az arra adott választ kellett volna vissza olvasni...

Nem elérhető Deniaesthetic

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510E
« Reply #149 Dátum: 2014, 10 08, 17:14:29 »
Ezt én értem! De az a problémám hogy kitkat 4.4.2 rendszer van a telón és összeomlik az egész naponta rakom ujra a telefont a kikapcsolás hangerő középsőgomb kombóval, nem nagyon értek hozzá hogy ilyenkor ráküldhetem rögtön a 2.3.6 os rendszert odinnal?