0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Jaja bln is szupi!!A nap híre srácok hogy a 19-ei CM11 kiadás már ART kompatibilis!!! Bődületesen gyors rendszert ereémyezve!!! Ez eszméletlen, ilyet még nem tapasztaltam...Ez a KitKat fő erőssége, s erre fig épülni a következő droid generáció is...Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Download CM-11.0 and gapps-jb zips and put in /sdcardNightly: You are not allowed to view links. Register or LoginUPGRADE REQUIREDYou are not allowed to view links. Register or Login (Not ART compatible)MD5SUM: a387243442413f0a9153ab1bad149199Na és ART kompatibilis gapps honnan lesz hozzá??
Kipróbáltam én is az ART-ot egy nandroid mentés után. Mivel a google appok már rég frissítették magukat a play store-ból, ezért minden további nélkül futnak. Semmit nem kellett újrainstallálni.A gyorsulás valóban érezhető és látványos, igaz nekem eddig se nagyon volt problémám a sebességgel. Egyelőre tesztelgetem de elsőre jónak tűnik.
Feltettem a CyanogenMod 11 Nightlies-t néhány napja. Eddig tökéletesen működik a frissítések után is, igazán semmi gondom nem volt vele. Viszont az létezik, hogy nem tudok telefonszámot sem másolni, sem írni a sim kártyára, vagy csak sügér vagyok!?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginART Gapps:You are not allowed to view links. Register or Login Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Bakker ezeket mind külön kell letölteni??
Telefon-egyebek->importálás,exportálás...Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Na letöltöttem a 20.-ai verziót és nincs üzenetek (SMS) alkalmazásom. Hova lett?
Importálás a sim kártyáról> importálás a tárhelyről>exportálás a tárhelyre>látható névjegyek megosztása..... MÁS NINCS
Hangouts a barátunk 4.4 óta (Vagyis az új hangouts óta... Csak ne felejtsd el beállítani hogy több SMS esetén ne MMS legyen az alapérteezett mód így az ünnepek alatt )Minek akarsz a sim karira menteni?? A google tárhelyre több fér és biztosabb...
Most mi van? Nincs SMS csak hangouts??
Akár hányszor megnéztem eddig a CM-et egyre jobban megy el a kedvem tőle. Gyors meg minden, de...Most pl már a launcher beállítások is eltűnt, ahogy a CM megadta úgy kell használni? Nem megy rajta az iGO-m. Nem ad SMS alkalmazást, kényszeríteni akar a google alkalmazás használatára, basszus mindent tudni akar az a curva google?Én azt hiszem hogy tényleg végeztem vele. Vagy nem....
Nem értelek, de komolyan. Van olyan gapps, amiben benne van a Messaging. Vagy ott a Store és olyat töltesz le, amilyet csak szeretnél. Egyébként is, a google irányít át mindent proprietary appokba, nem a CM.Amúgy én most visszatértem a dalvikhoz, mert az Art sokkal jobban eszi az akksit. Gyorsnak meg így is elég gyors a cucc.
Használsz rajta igo-t? Mert nálam egyik verzió sem hajlandó települni sem, nem hogy indulni.A másik: hogy lehet oldalakat adni a kezdő képernyőhöz? Hová tűnt a beállításokból a launcher beállítás?