Lassan neki kezdek Barmilyen recoverybol telepitheto?
Most nezem.. ujabb verzio, akkor azt eloszor leszedem
Na egy nap tesztelgetés után:
(1205-ös verzió)
ilyenkor az akku már 60%nál szokott járni, de még 83%nál tart és azt írja, ilyen használattal még 11 óra van hátra, ami számomra elképesztő
a programok közötti váltás villámgyors! a ram használat nem ment 1giga fölé, pedig facebook, viber, egy aknakereső is a futó programok között volt!
negatívum, hogy a chrome-mal nem kompatibilis, pedig én ahhoz szoktam.. (könyvjelzők, jelszavak stb.)kezelőfelület nem rossz, de a kk launchert nem tudta felülmúlni, 10perc után már azt használtam. állapotsáv változtatása hiányzik (ez relatív), de nekem az ottani gyors gombok közül egyedül a wi-fi és a mobil-net, amit hasznosnak találtam... továbbá párszor meghalt a billentyűzet és az érintést jelezte, de nem írt semmit, ilyenkor be kellett zárnom a programot, illetve ami nagyon zavart, lehet ezt csak én bénáztam el, de nem bírtam sehogy sem kikapcsolni a menü és a visszanyíl világítását.. én utálom
a legnagyobb ok, pedig (ez is relatív) számomra fontos az infra, mert a jelenlegi tv-hez nincs távirányító, de sehogy sem bírtam rávenni a működésre..
ezek mind apróságok, és van köztük, ami csak számomra fontos, most visszateszek egy gyári romot, de biztos vagyok benne, hogy 1-2hét után újrapróbálom
remélem érdekelt valakit a tapasztalataim