0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mivel lehet CM alatt a Facebook kontaktokat szinkronizálni? A gyári romon ugye ott az SNS. De itt? Valami altarnatíva?
You are not allowed to view links. Register or LoginHasználd egészséggel!Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Holnap nekilátok!Melyiket érdemesebb feltenni, Carbon JB 4.3 vagy CM11 4.4.2 KITKAT ?Gyári rendszerre tenném!
Carbon 4.4!!! Tegnapi release!Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Sztem meg csak simán a CM11
CM11 volt már fent,csak az egyik frissitésnél, talán a 21-esnél megállt a teló,és utána már nem raktam vissza!Egyébként nem volt rossz!Még alszok rá egyet és meglátom!
Ha stabil gyors testreszabható romot akarsz egyedi nagyon okos értesítős képernyőzárral akkor ne félj a carbontól mert könnyen bele lehet szeretni. Mellé feltolod az f4k 1.3.2-t és deep sleeped is 98% lesz. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Mi az a f4k 1.3.2 ?Megvan ,kernel !Leirnád nekem a telepités menetét sorban! A kernelt azt mivel rakom fel,recowery- vel ?.
Rom-Gapps-Kernel ? És mindhárom Recowery-vel,vagy a kernelt a végén Odinnal?.
Wipe data/factoryWipe dalvikInstall zip :ROMInstall zip: GAPPSReboot system now!Install zip: F4k 1.3.2 lte.zipTapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Köszi,délután ki is próbálom!Kiváncsi vagyok,hogy milyen!
Meg is van!Egy gondom akadt, LTE beállítást sehogy nem tudom előhozni!Hozzáférési pontban csinálok egy LTE profilt,de sehogy sem marad rajta! H+ - 3G mutat, LTE sehol!
Nekem a preferált hálózattipusnál van LTE.Jó verzát raktál fel a romból ?Minden oké,tökéletes,egyszer csak megjelent az LTE ! Csúcs ez a Carbon, köszi szépen! Tetszik a testreszabhatósága,már "csinositgatom" is! Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Na ennek örülök Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
Meg is van!Egy gondom akadt, LTE beállítást sehogy nem tudom előhozni!Hozzáférési pontban csinálok egy LTE profilt,de sehogy sem marad rajta! H+ - 3G mutat, LTE sehol! Szia segítséget kérnék tőled link formájában ha lehet a 4.4 rom és a f4ltion1.3.2.eur.lte meg van le is szedtem a a gaaps -öt nem találom! Amúgy elégedett vagy a carbonnal? Kamera,üzemidő milyen??? Ákadás van? Ki akarom próbálni én is!sok az angol rész a beállításoknál?
Sziasztok !!!Én is felraktam a Carbon 4.4-et. Minden jól működik,de nem tudok rájönni,hogy miért nincs mobilnetem egyáltalán, A wifi pattent. Nincs valami segítő ötletetek?