Sziasztok!
Vettem a felesegemnek egy ilyen szuper S4 minit. Jo keszulek, teljesen elegedett vele, de a terero telefonalaskor nem az igazi, akadozik a hang, szakadozik a kapcsolat.
Utana olvastam es azt talaltam, hogy allitsam at "Only 2g"-re a mobil kapcsolatot, hogy ne a gyenge terereju 3g/4g-s halozatot hasznalja.
Az a gondom, hogy ilyen opciom nincs. Csak 3G, 2G/3G, vagy 2G/3G/4G az amit ki tudok valasztani.
Gondoltam frissitem a romot. De az OTAs frissitesnel azt irta, hogy ez egy modositott keszulek, nem lehet frissiteni. Ekkor latom, hogy ez egy rootolt keszulek. Ezekkel az osszetevokkel:
AP: I9195XXUAMJ1
CP: I9195XXUAMJ1
CSC: I9195EVRAMI1
Fent tobbszor elhangzott, hogy ez az utolso nem knoxos verzio.
Igazabol nem erdekes hogy knox-os-e, csak azt szeretnem elerni, hogy legyen mindig naprakesz a rom, jo lenne, ha ota frissitessel menne a dolog. Gyari rom teljesen szimpatikus lenne csak ez a fura CSC zavar.
Mit gondoltok, egy friss gyari romot odinnal fel tudnek rakni?
Mi kellhet meg hozza? Szuksegem lenne elotte egy CWM recoveryre, es csak azutan tudnam feltolni a gyari romot? Most ha belepek recoverybe, akkor azt latom, hogy
"CWM-based Recovery v6.0.4.5." Lehet, hogy ez alkalmas is?
Szoval rootolni sem szeretnem, csak szuper samsung mobilra lenne itt igeny, ami OTAn frissulne. Remelve hogy egy ujabb modem megoldana ezt a hivas kozbeni akadozasokat.
Koszonom a segitseget elore is! Bocs, hogy ilyen hosszu lett a kerdes.