0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nálam sem látszik, de nem Telenoros, független az enyém. Spitya-Tapitalk
Helyzetjelentés!visszaraktam a legfrissebb telenoros romot a telcsire és megjelent a LTE/GSM/WCDMA választási lehetőség!Sikeresen rootoltam és minden rendben működik!
Hiszi a piszi! Avagy kérünk egy screenshot-ot!
Melyik rom volt fent előtte?Spitya-Tapitalk
Igaz az enyém független, de lehet felteszem a telenoros ROM-ot.Vajon mitől függhet? Modem? CSC?
Valószínű hogy CSC. A Modemeket pakolgattam, de azzal nem változott semmi. Most nálam is a Telenoros van, és van LTE lehetőség. Ja az enyém is független. Spitya-Tapitalk
Igen, a CSC-nek kell lennie, már csak a rövidítés miatt is: Carrier Specific Customization. azaz szolgáltatófüggő testreszabás... Szétkaptam már az egyik S4 Mini firmware CSC-jét, elég sok minden van benne, főleg XML fájlokban.
Viszont azért eléggé gáz, hogy egy független ROM-mal rendelkező telefont nem tudok használni rendesen.Egy hozzá nem értő bemegy egy rendes üzletbe (nem kapualj alatti GSM boltba) megveszi a telefont és használni akarja. De ebben az esetben nem tudná az LTE-t használni. Azért ez valahol nem korrekt
Nálam a Kies gyönyörűen lefagy mikor megadom a modell számot...
Én a KIES-el nem szórakoznék a helyetekben. Spitya-Tapitalk
sziasztok! én tegnap kaptam egy független, dobozost. meg mernék esküdni, hogy a rootolás előtt még volt LTE, most pedig már nem választható opció. tehát valami a root folyamán változhat.
Próbáld meg lefrissíteni a root kernelt. Értem ez alatt acronak azt a zipes root kernelét amit nem rég frissített le.Ha így sem lenne jó akkor Odinnal fel kell rakni a legfissebb gyári romot (mindemed megmarad) s meg kell próbálni rootolni megint. Nálam nem ment el még a roottól sem az LTE lehetőség.UFF-UFF Tapatalkolva
Próbáld meg lefrissíteni a root kernelt.
ja, a 6.0.3.7-est használtam. ennél van újabb?