Srácok! Megint belefutottam abba a hibába, hogy bármilyen rom is van a telefonon, nem tudok külön csengőhangot adni a kontaktjaimhoz. Variálhatom, ahogy akarom, akár az e-mailjeimhez tartozó kontaktokat jelölöm ki, akár a telefonban lévőket, sehogy nem csinálja azt amit kellene! Vajon mi a rohadt k**** ***ja lehet a probléma? Elegem van az egészből! Ott tartok, hogy mindjárt földhöz csapom ezt a sz**t!
Mocskosul dühítő, hogy beállítom, és ez az alap "Life is good"-os vinnyogás szólal meg, akárhányszor hívnak! Létezhetetlen, hogy minden rommal ezt csinálja, ami Lollipop! Az a sz***s KK tökéletesen működött. Vissza is raktam, de hiányoznak a Lolliból a megszokott ficsőrök. És csak ezért, nem akarok xposed-et felrakni.....
Régebben is volt időszak, amikor ezzel küzdöttem, de akkor csodálatos módon, egy-két rom újrahúzás után működött minden. De most, már teljesen kiakasztott, ez a kis mocsok!
Aki esetleg tudja a megoldást, az kérem ne tartsa magában, és segítsen! Örök hálám fogja üldözni érte!
Bocsi a kifakadásomért, és a kisregényért!