2024, 12 19, 00:45:12

Szerző Téma: LG G2 általános beszélgetés  (Megtekintve 367217 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető arsenelupin

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G2,Nexus 4
  • PDA ROM: valami folytán mindig 10E a vége :)
Re: LG G2 általános beszélgetés
« Reply #6900 Dátum: 2016, 02 24, 10:07:08 »
hellosztok!
az mitöl lehet szerintetek hogy halványabb/fakobb a kijelzöm képe mint egy másik(d802) vasnak?
köszi

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #6901 Dátum: 2016, 02 24, 13:37:34 »
Sziasztok!

Idáig bírtam cérnával a rom lassúsásgát, laggolását. Lehet, hogy az én hibám miatt laggol/lassú, mert 4-ről 5re való átállásnál nem nyomtam factory resetet. Azt vettem észre, hogy főleg akkor laggol, ha már fogytán a memória (böngészés stb...) Viszont ha már volt 1 beállítások menü, viber, esetleg chrome, akkor már szépen be tud lassulni. Én úgy gondolom, hogy ennek a vasnak el kéne vinnie szépen a rendszert, nem kellene ennyire laggolnia.

Van valami 5letetek, mit csináljak vele? Tegyek fel új romot, esetleg custom romot, vagy vissza KK-re?
Lusta voltam újrahúzni az összes alkalmazást, lehet e miatt van a gond, de az is lehet, hogy egyszerűen csak ilyen ez a fw.

Ez van most rajta: 5.0.2 V30D-EUR-XX

Köszönöm az 5leteket előre is!

Nem elérhető csehi

• PDA: LG G4
  • PDA ROM: H81520B
« Reply #6902 Dátum: 2016, 02 24, 17:56:19 »
Attika, fiúk, Help Me!

A jó öreg G2-be sikerült kijelzőt találnom. Működik is rendben. Miui van rajta. Vissza akartam tenni a Stock romot, és azt írja a számítógép, hogy az USB eszközt nem ismeri fel. Próbáltam több drivert is felrakni, de se a régivel se az újjal nem sikerült. Mi lehet a baj. A töltést veszi, a gép jelez mikor rádugom, az eszközkezelőben ismeretlen eszköz figyelmeztetés van.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #6903 Dátum: 2016, 02 24, 18:22:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Idáig bírtam cérnával a rom lassúsásgát, laggolását. Lehet, hogy az én hibám miatt laggol/lassú, mert 4-ről 5re való átállásnál nem nyomtam factory resetet. Azt vettem észre, hogy főleg akkor laggol, ha már fogytán a memória (böngészés stb...) Viszont ha már volt 1 beállítások menü, viber, esetleg chrome, akkor már szépen be tud lassulni. Én úgy gondolom, hogy ennek a vasnak el kéne vinnie szépen a rendszert, nem kellene ennyire laggolnia.

Van valami 5letetek, mit csináljak vele? Tegyek fel új romot, esetleg custom romot, vagy vissza KK-re?
Lusta voltam újrahúzni az összes alkalmazást, lehet e miatt van a gond, de az is lehet, hogy egyszerűen csak ilyen ez a fw.

Ez van most rajta: 5.0.2 V30D-EUR-XX

Köszönöm az 5leteket előre is!
Szia!
Bizti hogy az lesz a gond amiket leírtál!Kell a factory.Én semmi ilyet nem tapasztaltam de teljesen pucolok ilyenkor mindent!
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #6904 Dátum: 2016, 02 24, 18:28:41 »
hellosztok!
az mitöl lehet szerintetek hogy halványabb/fakobb a kijelzöm képe mint egy másik(d802) vasnak?
köszi
Szia!
Sok mindentől lehet...pl mióta dorimanx kernelt használok és azon belül tudom állítani a color controlt nem hogy a g2-ő de minden más telefonnak harsányabbak a színei! :D :D
Egyébként mennyi idős a vasad ???
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető arsenelupin

• PFC Fan
LG G2 általános beszélgetés
« Reply #6905 Dátum: 2016, 02 24, 19:36:12 »
Sajnos a korat nem tudom hozzam mar igy kerult. De potom penzert jutottam hozza ezzel a "kis"hibaval ami vegul lehet h nagy hiba lesz. Ui.toltore dugva a duplakoppos ebresztesre nem reagal vagy igen de akkor becsikozodik a kijelzo. Amugy mukodik rendesen csak toltore dugva csinalna ezt >:(

Tapatalk-kal küldve az én LG-D802-el

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #6906 Dátum: 2016, 02 24, 20:53:38 »
Sajnos a korat nem tudom hozzam mar igy kerult. De potom penzert jutottam hozza ezzel a "kis"hibaval ami vegul lehet h nagy hiba lesz. Ui.toltore dugva a duplakoppos ebresztesre nem reagal vagy igen de akkor becsikozodik a kijelzo. Amugy mukodik rendesen csak toltore dugva csinalna ezt >:(

Hát akkor ott alapból gebasz van!nyilván ott már mikor hozzád került gond volt a kijelzővel akkor azért más és harsányabb a színe!

Bertrand Russell

Nem elérhető arsenelupin

• PFC Fan
« Reply #6907 Dátum: 2016, 02 24, 21:13:13 »
Hát akkor ott alapból gebasz van!nyilván ott már mikor hozzád került gond volt a kijelzővel akkor azért más és harsányabb a színe!
jaja,csak ezt vhogy a töltö váltja ki :) mert amugy nincs baja

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #6908 Dátum: 2016, 02 24, 21:38:31 »
Attika, fiúk, Help Me!

A jó öreg G2-be sikerült kijelzőt találnom. Működik is rendben. Miui van rajta. Vissza akartam tenni a Stock romot, és azt írja a számítógép, hogy az USB eszközt nem ismeri fel. Próbáltam több drivert is felrakni, de se a régivel se az újjal nem sikerült. Mi lehet a baj. A töltést veszi, a gép jelez mikor rádugom, az eszközkezelőben ismeretlen eszköz figyelmeztetés van.
Recovery-ből gyere vissza egy based on stock romra, és úgy próbáld meg. Természetesen utóbbit 10E-vel.

jaja,csak ezt vhogy a töltö váltja ki :) mert amugy nincs baja
Töltő, kijelző szín és egyéb vezérlés, skálázás = kernel feladat.
Meg lehetne próbálni egy rom frissítést, ha van újabb azzal. Ha nincs eredmény, akkor ahogy kedves Évánk, úgy próbáld meg vezérelni. Kernel tweaker progival. Ehhez a G2-nél szvsz legjobb a fent említett dorimanx kernelt használni, aminek a telepítésével, együtt települ a color control nevű apk. Azt hogy mi van benne ne kérdezd, nem emlékszem rá, de a neve elég sok mindent elárul, plusz a kernelnek van saját tweak progija, rengeteg paraméterezettségi lehetőséggel.
Ha még így is adott a gond, akkor sajnos esélyes hogy hardveres a gond, amit 1000% pontosan csak a szakszerviz (nem sufni!) tud bemérni.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető arsenelupin

• PFC Fan
« Reply #6909 Dátum: 2016, 02 24, 22:22:20 »
Recovery-ből gyere vissza egy based on stock romra, és úgy próbáld meg. Természetesen utóbbit 10E-vel.

Töltő, kijelző szín és egyéb vezérlés, skálázás = kernel feladat.
Meg lehetne próbálni egy rom frissítést, ha van újabb azzal. Ha nincs eredmény, akkor ahogy kedves Évánk, úgy próbáld meg vezérelni. Kernel tweaker progival. Ehhez a G2-nél szvsz legjobb a fent említett dorimanx kernelt használni, aminek a telepítésével, együtt települ a color control nevű apk. Azt hogy mi van benne ne kérdezd, nem emlékszem rá, de a neve elég sok mindent elárul, plusz a kernelnek van saját tweak progija, rengeteg paraméterezettségi lehetőséggel.
Ha még így is adott a gond, akkor sajnos esélyes hogy hardveres a gond, amit 1000% pontosan csak a szakszerviz (nem sufni!) tud bemérni.
v30c gyári romon vagyok. nem tudom van frissebb már, vagy kdz-ek vissza Kitkat-re? mondjuk gyári kernellel nem kéne ezt csinálnia sztem. alaphelyzetben az van hogy homályosabb a kijelzö mint egy egészséges vasé. tegnap mellétettem haver g2-jét.

Nem elérhető csehi

« Reply #6910 Dátum: 2016, 02 25, 08:53:14 »

Nálam van a donor telefon ami beázott, tehát annak a kijelzője került az enyémbe. Állítólag nem működött semmi rajta a javítási lap szerint. Kíváncsiságból felraktam töltőre. Elindul rendesen, a szgép látja, csak ugye az én törött kijelzőm miatt nehézkes a működése. Nem értem, lehet, hogy a kijelző csere okozza ezt az anomáliát?

Nem elérhető tlaci21

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: garmin
  • PDA: Lg
  • PDA ROM: 5.02
« Reply #6911 Dátum: 2016, 02 25, 18:30:28 »
Sziasztok!

Valaki segítsen mert őrületbe kerget a telóm. Nem sikerül sehogy a "root", a root script 1.2 a második újraindulás után elakad egy hashmark jelnél és nem megy tovább. Próbáltam már One click(root script 1.3) azzal megáll 45% nál.

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #6912 Dátum: 2016, 02 26, 15:25:44 »
Factory Default megvolt, egyelőre tényleg pattogósnak tűnik a telefon. Meglássuk, hogy pár hét használat után mit fog csinálni...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #6913 Dátum: 2016, 02 26, 17:58:00 »
v30c gyári romon vagyok. nem tudom van frissebb már, vagy kdz-ek vissza Kitkat-re? mondjuk gyári kernellel nem kéne ezt csinálnia sztem. alaphelyzetben az van hogy homályosabb a kijelzö mint egy egészséges vasé. tegnap mellétettem haver g2-jét.
Az egy dolog, a gyári is mehet fel xarul. Én rootolnék, twrp, majd dorimanx kernel. S egyből meglátni mi van.

Nálam van a donor telefon ami beázott, tehát annak a kijelzője került az enyémbe. Állítólag nem működött semmi rajta a javítási lap szerint. Kíváncsiságból felraktam töltőre. Elindul rendesen, a szgép látja, csak ugye az én törött kijelzőm miatt nehézkes a működése. Nem értem, lehet, hogy a kijelző csere okozza ezt az anomáliát?
Jó esély van rá. Nem vagyok elektromechanikai műszerész, de a beázás semmilyen hardvernek nem tesz jót. Hogy melyik hogyan viselkedik/reagál rá, azt szerintem ember nincs aki megmondja.

Sziasztok!

Valaki segítsen mert őrületbe kerget a telóm. Nem sikerül sehogy a "root", a root script 1.2 a második újraindulás után elakad egy hashmark jelnél és nem megy tovább. Próbáltam már One click(root script 1.3) azzal megáll 45% nál.
Biztos minden más stimmel abban a folyamatban? RSA kulcs vissza van igazolva? Milyen rom van fent amit rootolni akarsz?
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pongi

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Huawei Mate 9
  • PDA ROM: MHA-L29C432B156
« Reply #6914 Dátum: 2016, 02 26, 19:39:25 »
Sziasztok!

Próbáld ezzel:
Ezzel tuti megy, teszteltem.

Nem elérhető smigroczki

• PFC Fan
  • PDA: LG G2
Re: Re: LG G2 általános beszélgetés
« Reply #6915 Dátum: 2016, 02 27, 07:37:40 »
Igen, arra a sávra. Gyári stock romból, csak 3 van elérhető D800-ra. Hivatalosan nem kapott nyalókát.

Megpróbáltam, factoryt. Flash Tool-lal visszatértem eme a romokra. Sőt, "blastagator" csinált egy csecse leírást ami alapján rászuszakolható, a D800-ra bármilyen 802-es stock rom, recoveryből.

Az eredmény ugyanaz. Ilyen szar lenne a magyarországi hálózati kiosztás, hogy a D800-as modell csak edge-re lép fel? Ahogy kivettem, használják EU-ban jó páran ezt a verziót.

Számítana valamit az IMEI átírása?
Moderator Comment A készülékek egyedi azonosítójának módosítása, megváltoztatása bűncselekmény! Eppen ezért, mindennemű kérdés, eszmecsere, ajánlás, beszélgetés TILTOTT a fórumon!!
ROM flashelésnél, a modem.img tartalmazza a band kiosztást nem?
Kezdek tanácstalan lenni :P  :oops:

Szia!
Gondolom a 2100MHz sávra gondoltál.
Factory reset, vagy egy új rom flash esetleg?
Arra emlékszem, hogy a 800 és 802 kernelek között volt átjárás, esetleg megpróbálhatnál egy 802-es kernelt, vagy modem.img-t telepíteni.
Amennyiben nem megy fel, és, csinál ellenőrzést, bele kell túrni az updater scriptbe.
Azonban, ez csak egy ötlet, mindenképp saját felelősségre, és csak úgy csináld, ha tudod mit csinálsz!
Itt javarészt mindenkinek D802 volt, ezért szinte csak ezzel a géppel kapcsolatban vagyunk képben.

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI MT7-L09-el

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #6916 Dátum: 2016, 02 27, 12:41:25 »
Igen, arra a sávra. Gyári stock romból, csak 3 van elérhető D800-ra. Hivatalosan nem kapott nyalókát.

Megpróbáltam, factoryt. Flash Tool-lal visszatértem eme a romokra. Sőt, "blastagator" csinált egy csecse leírást ami alapján rászuszakolható, a D800-ra bármilyen 802-es stock rom, recoveryből.

Az eredmény ugyanaz. Ilyen szar lenne a magyarországi hálózati kiosztás, hogy a D800-as modell csak edge-re lép fel? Ahogy kivettem, használják EU-ban jó páran ezt a verziót.

ROM flashelésnél, a modem.img tartalmazza a band kiosztást nem?
Kezdek tanácstalan lenni :P  :oops:

Nem gyanakszol hardverhibára esetleg?
Vagy a SIM kártyád, másik készülékben, minden gond nélkül tudja a 4G-t?

Igen, a modem.img felelős első körben, szoftveres oldalról a mobilhálózattal való kapcsolattartásért. Is.
Ami beljebb van, az már nagyon komoly módosítás, erről csak címszavakban vannak ismereteim.
A patch-et felraktad? Úgy sem jó?
Esetleg, az XDA-n, vagy ahol tudod hogy megoldották, próbálj meg ott segítséget kérni...
A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető csehi

« Reply #6917 Dátum: 2016, 02 27, 19:36:24 »
Az egy dolog, a gyári is mehet fel xarul. Én rootolnék, twrp, majd dorimanx kernel. S egyből meglátni mi van.

Jó esély van rá. Nem vagyok elektromechanikai műszerész, de a beázás semmilyen hardvernek nem tesz jót. Hogy melyik hogyan viselkedik/reagál rá, azt szerintem ember nincs aki megmondja.
Na a kálvária végleg véget ért. Szeretett G2-m alkatrészeit adta egy beázott G2 számára. Öröm az ürümben, hogy jó helyre került. Esetleg ha valakinek kell valami alaplapon, kijelzőn és az átvezető kábelen (azt hiszen az a neve) kívűl, szóljon nyugodtan

Nem elérhető Pongi

• TOPIKGAZDA
« Reply #6918 Dátum: 2016, 02 29, 20:06:21 »
Sziasztok!

Visszatértem a G2 tulajok táborába. :)
Volt egy kis kitérőm a Htc vonalon, de az számomra nem volt túl bejövős.

Nem elérhető arsenelupin

• PFC Fan
« Reply #6919 Dátum: 2016, 02 29, 21:05:55 »
Sziasztok!

Visszatértem a G2 tulajok táborába. :)
Volt egy kis kitérőm a Htc vonalon, de az számomra nem volt túl bejövős.

:ok:
én is nemrég jöttem vissza Samsung felé hütlenkedtem,de nem jött be. túl egyszerü szögelni azt a vasat  :D

Nem elérhető smigroczki

• PFC Fan
  • PDA: LG G2
« Reply #6920 Dátum: 2016, 03 01, 12:03:56 »
SIM kártya cseréltetve volt alapból és másik készülékben gond nélkül ment. Másik sim kártyát is próbáltam a G2-ben. Probléma ugyanaz. Igen már felmerült a hardver hiba gondolata is nálam. Esetleg lehet az IMEI unlock közben történt valami. Felvettem már a kapcsolatot az eladóval, max élek a 45 napos visszavételezési jogommal. Csak hát megszerettem a drágát :)

Xda-n sim kártya és régió hibára gyanakodnak. Előbbi ugye pipa. Másnál nem találtam ilyen godnot, nyugodt szívvel vásárolnak, spanyolba, Németországba is D800-at.

Nem gyanakszol hardverhibára esetleg?
Vagy a SIM kártyád, másik készülékben, minden gond nélkül tudja a 4G-t?

Igen, a modem.img felelős első körben, szoftveres oldalról a mobilhálózattal való kapcsolattartásért. Is.
Ami beljebb van, az már nagyon komoly módosítás, erről csak címszavakban vannak ismereteim.
A patch-et felraktad? Úgy sem jó?
Esetleg, az XDA-n, vagy ahol tudod hogy megoldották, próbálj meg ott segítséget kérni...

Nem elérhető arsenelupin

• PFC Fan
« Reply #6921 Dátum: 2016, 03 01, 16:55:10 »
valaki tudna linkelni egy friss Lollipop kdz-t? a Tudástáras linkek nem mennek :/

tenksz :ok:

Nem elérhető Pongi

• TOPIKGAZDA
« Reply #6922 Dátum: 2016, 03 01, 17:00:26 »
valaki tudna linkelni egy friss Lollipop kdz-t? a Tudástáras linkek nem mennek :/

tenksz :ok:
Parancsolj itt tudsz válogatni:

Nem elérhető arsenelupin

• PFC Fan
« Reply #6923 Dátum: 2016, 03 01, 17:03:08 »
Parancsolj itt tudsz válogatni:

tenkju  :D

Nem elérhető arsenelupin

• PFC Fan
« Reply #6924 Dátum: 2016, 03 02, 12:52:40 »
Az Autorec vajon miert nem teszi fel a Twrp-t? ::)