Igen, azaz. Kicseréltem, újraindítottam, és végülis van, beállítható, csak nem működik. Hiába koppintok rá röviden, hosszan, gyakorlatilag semmit sem csinál. 2 dolog volt benne a what do you do alkalmazás, meg a health. De egyik sem csinált semmit.
Ezek szerint akkor muszáj valami custom romot feltenni, ha szeretném a bulletint, mint ez, vagy ez:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Register or Login
A Smart bulletin a home launcher egy része, ami indít különböző alkalmazásokat, és kezeli / egy helyen tartja az LG UIX kinézetű widgeteit (ha van). Ha valami ott szerepel, az nem azt jelenti hogy működik is, system oldalról maga a működő applikáció is kell.
Konkrétan ha ott látod az LG health - et, az korántsem biztos hogy megy, ha az app kliense nincs mögötte :
Register or
LoginHa ott van, még úgy sem biztos hogy menni fog, mert a rom nem úgy van írva (pl build.prop fájl), hogy az működjön / működtesse is.
Ha nagyon G4 UIX és smart bulletin kell, Cloudyfa G4 romja a legjobb (második linked) , mivel magát a G4 romot használta alapnak. Ami ott nem működik, az valószínűleg a G2-vel semmilyen rommal nem működik.
(erről egyébként szólt korábban, hogy szerinte nem a legjobb a G2 - n, de annyian kérték hogy belerakta. Azzal hogy az összes létező szenzor mindig menni fog, nyilván egyenes arányosan a fogyasztás is nőni fog. Csak hogy tudd)
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!