Ja, és még egy dolog! Járt már úgy valaki, hogy a PC Suite elfelejtette a biztonsági mentéseit? Tegnap esett meg velem..... Ropogós rom, feldugom a gépre, elindít a PC Suite, és visszaállítanám a telefonkönyvet, naptár,...stb., csak egy baj van. Az, hogy nincs mentésem! Gondoltam hülye vagyok, nem használtam, azért nincs! Kicsit mocorgott bennem a gondolat, hogy ennyire hülye nem szoktam lenni, megnézem, hogy hova menti a gépen. Elnavigálok oda, és mit látnak szemeim? 3 mentés figyel ott....de sehogy nem tudom rábírni, hogy olvassa be őket! Ez még mind semmi! Ma rádugom a telefont újra a gépre, PC Suite, biztonsági mentés, és legnagyobb megdöbbenésemre ott csücsülnek a mentéseim! Megjegyzem a rendszerem SSD-n van, ami tökéletes állapotú! Kipróbálom a visszaállítást, és elsőre viszi! Romfrissítés az ezelőtti kommentben írtak miatt! Minden kész, állítsuk vissza az adataimat. Megint PC Suite, bizt.mentés, és sehol semmi.....De tegnap volt egy olyan mentésem is, amikor minden be van pipálva(tel.könyv, naptár, könyvjelző, sms), és ebből, csak a könyvjelzőt, és az sms-t mentette el....
Nincs vírusom.....Fizetett Kaspersky-t használok, de már ezt is levettem, és próbáltam az ESET-et is. Mind szépen végigszkenneli az egész gépet (nem kis idő!), és a nagy 0 jön ki eredménynek...
Vajon mi lehet a gond? Szellem a gépben? De már csak kínomban sziporkázok! A valóságban, épp fenem a baltát....
Update: Az előző kommentemben azért egy dologgal nem számoltam! Mi van, ha már egy fent lévő program frissítése okozza a galibát? Most tiszta rendszerrel indulok, visszaállítás nélkül!