Sziasztok!
Sajnos picit megült a topik, de azért próbálok pici életet csiholni bele.
Tegnap foglalkoztam kicsit a G2-mel. Feltettem újra egy gyári Kitkat-et, újra rootoltam, és amikért követelőzött, nem volt szívem nem lefrissíteni. Persze a KK-n kívül.
Na, gondoltam itt az én időm, megcsinálom rajta amit lehet. A szoftveres kiegészítőkre gondolok. Mindjárt ott volt a kamera hang javítása, amitől nem vártam túl nagy csodát, dehát végülis ráférne, ha lehet jobb, akkor legyen jobb. Kicseréltem a mixer_maths nevű fájlt ahogy kell. Őszinte leszek, nem volt ötletem, hogy kellene letesztelnem a javulást, így muszáj volt megelégednem azzal, hogy megtettem mindent, amit írt a cikk. Mentem tovább.
Azt az akkuweather izét nem tudom mi, ezért hagytam későbbre, jöhetett a következő.
Dupla kattintásos funkcióm az szépen működött, azt is hagytam.
Jött a kamerás dolog, amire azt írják, hogy UHD kamerám lesz utána. Feltettem simán különálló app-ként, mert úgy értelmeztem, hogy a gyári romokra mehet csak úgy. Működött is mind a 3 app, persze mindent külön próbáltam ki. De az az igazság, hogy a tudástár komoly leírásai után egyáltalán nem feltételezem, hogy mindent jól csináltam, hisz az a híres UHD videó felvétel rosszabbnak bizonyul mint a régi 6230-as Nokiámmal készített 1 megás képek. Majdnem biztosra veszem, hogy valamit nem jól csináltam, de nem tudom mit? Én szt hittem, hogy amennyiben UHD videóm lesz, valamit javulni fog a felvétel, amit a kamerával készítek. Helyette, semmit nem érő felvéttellé vált. Légyszíves segítsetek valamit, hátha lehet tényleg jobbat csinálnom mint eddig.Köszönöm!
Mégegy probléma is lenne, de talán ez a legfontosabb. Ha a kamerám nem is olyan amilyet várok tőle a javítás után, de ez a "Hangoljunk... avagy a G2 és az audio" dolog nagyon érdelkelne. Itt a baj az, hogy Perna fórumostárs leírását sehogy sem tudom fejben összerakni. Jaj nekem! Mit is kell itt csinálni? Megcsinálom bizisten, csak valaki mondja el nekem, hogy mit ne hagyja ki, meg ilyesmi.
Várom a segítségeteket. Köszönöm!