két tapasztalat a készülékkel kapcsolatban:
1, az időjárás program mindig megy, újraindul, lehetetlen kilőni örökre, pedig nem is használom. töröltem már minden adatát, hátha elfelejt bekapcsolni, de nem. Kitörölhetem végleg, vagy kell vmire amit nem tudok megoldani külső programból? Titanium backuppal kiírtanám.
2, tegnap feltettem egy ram tisztító programot amit anno az sgs+-omnál használtam mielőtt főzött romot kapott. Éjjel már csak 3 óránként 2%-ot merült. Eddig 5-7% volt ez az érték. persze lehet h edződött az akku. amíg nem teszek rá főzött romot, addig nem lehet kihozni a maxot a készülékből gyári programokkal meg feladatkezelőkkel.
Azt hittem mára annyit fejlődtek a telefonok, hogy nem futtatnak 8ezer programot a háttérben, de megnézem az akkumlátornál, hogy mik futnak és egy halom olyan program aminek köze sincs a működéshez. Az a vu talk pl mi a tök? Pedig sztem olyan készenléti ideje lehetne a telefonnak ami még a világon nem volt az okostelefonok között.
1 Ha van TB-d akkor előbb fagyaszd le és úgy nézd meg csinál e galibát , ha nem akkor törölheted
2 Nekem este 8-tól reggel 8-ig 2% fogyim volt összesen nem használtam a telefont közben
de a háttérben 3 email címet szinkronizálok óránként, 3 gmail cím , időjárás óránként, facebook szinkronizálás.
a 12 óra alatt 87 %-ot volt deepsleepben a készülék.
most van 11:40 kor 82 %-on úgy hogy a fentieken kívül telefonáltam, 30 percet ment a waze+gps ami sokat fogyaszt, és facebookoztam kicsit meg tapatalkoztam.
Szoval én nem panaszkodom
igaz a procimat ondemandról átaállítottam interaktívra , igy még gyorsabb ha kell és kevesebbet eszik.
meg kérdés hány widgetet raktál ki mert azok éhesek,
na meg hány homesreened van mert azok úgy vettem észre szívnak rendesen
nekem 4 van a widgetből és 3 a homesreenből