Nem reklámnak szánom, de a Partnero GSM-ban kérdezted már? Ha jól tudom, nekik "szinte mindig" van. Persze ez nem garancia arra, hogy tényleg így van, de egy próbát megér!
Én is egy ilyet szemeltem ki, és az ára is "kellemes" a vetélytársakéhoz képest. Azért egy kártyaolvasó elférhetett volna benne. Mennyivel jobban néz ki, ha nem lóg belőle egy kanóc, a végén egy pendrive-al.
De ez van, ezt kell szeretni. Sajnos direkt nem készítik el a gyártók a tökéletes készüléket, mert akkor nem vennél másikat, soha....
Amúgy rom, és root szinten mi a helyzet? Az első dolgom lesz megszabadulni az LG UI-jától(már ha lesz ilyen főzött rom). Kicsit vicces, hogy majd 1,5GB-ot eszik meg a rendszermemóriából. Majd megnézem az XDA-t, hogy mi van már hozzá....ha van ilyen topic.
Grat a tulajoknak, és vegyétek tudomásul, hogy nagyon irigy vagyok rátok!!!
És egy kérdés: Telefonáláskor nincs gond a hanggal? Gondolok itt olyanra, mint anno volt a Samunál(Galaxy 1-2 a többit nem tudom), hogy az első 1-2s-ban nem lehetett hallani semmit. Így lecsúszott a partnerem pl. a bemutatkozásomról: A "Hallo, xy vagyok"-ról. Remélem ezt nem tapasztalom meg többet....