A gsm aréna battery tesztje azért elég jókat ír. ráadásul ott a web browsing egy intenzív böngészést vesz alapul. A video playback is mérvadó adat bár én nem tudom az enyémhez mérni mert s pluszon hivatalosan nem lehet jb mert ugye nem bírja el... a régi gb romról írt batt tesztjük viszont jó adatokat közölt. Én még azt is el tudom képzelni h rgy frissítés után usz 7órát nyerhet ez is, úgy mint a galaxy s 3 v 4. Nár nem emlékszem pontosan. Ráadásul ugye itt jó a deepsleep vagyis ha spórolni akarsz, tudsz is. Az enyémnél hiába nem nyúltam hozzá anmo, merült. De egyre jobban figyelnek a deep sleepre ill zusamen az üzemidőre.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-i9001-ről
A deep sleep ma már szerintem nem kérdés... Pár éve mikor még a GB-ket kellett széthekkelni hogy legyen egy megfelelő használható működő romod, akkor számított. A két OS-t össze se kell hasonlítani ugye...
Most mikor össze vissza dobálja mindenki a romokat, kb 5perc alatt cserélsz ha akarsz, és tele van minden modell egyre facább JB-kel, mindenki piszkál a build.prop-ban, a deep sleep szerintem alap. (Annak legalábbis aki romolni szokott...) Az igazi fogyasztás préselés alatt mutatkozik meg. Nem otthon nem levett fénnyel, hanem a street-en, teljes "okos" mivoltában. Én is tudok mutatni 6 óra fölötti időket, hétvégén itthon, automata wifi kapcsolódással, nem auto.fénnyel, auto.szinkron nélkül. De (én legalábbis) nem így használom főképp. Ha kell világítson mint a vadalma, és ne gondolkodjon az utcán sem, mikor nyílik a gugli pl.a Maps-al a háttérben, hanem tegye amit kell, a szükséges push dolgokkal. So, auto.fény, auto.szinkron, 3G/wifi. Ha így hozza a 7 órát, megemelem a kalapom és veszek egyet én is. (meg sztem anélkül is...
)