2024, 12 19, 14:06:48

Szerző Téma: LG G2 általános beszélgetés  (Megtekintve 367264 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: LG G2 általános beszélgetés
« Reply #125 Dátum: 2013, 11 06, 15:25:45 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk-kal küldve az én LG-G2-el

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #126 Dátum: 2013, 11 06, 15:35:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk-kal küldve az én LG-G2-el
Azta mindenségit.... :shock: :shock: Ez nem piskóta...
Nagyon köszönöm a képeket! :taps: :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető láma

• Navigáció / Navigation: Wayteq 920bt
« Reply #127 Dátum: 2013, 11 06, 19:26:39 »
ROOT - Mindenki csak saját felelősségre! Karosodásokért felelősséget nem vállalok!

(A leírás alapja: You are not allowed to view links. Register or Login)

- a megfelelő meghajtók telepítése a számítógépünkre.

- fejlesztői mód aktiválása a vason: beállítások / általános / a telefonról / szoftver adatok / cikkszám tapizása annyiszor, amíg üzenetet nem küld, hogy már fejlesztő vagy - kb.6-7 alkalommal kell érinteni egymás után.

- az általános beállítások menüben, fejlesztői opciókban (ami most már látható) USB hibaelhárítás engedélyezése.

- innen letöltjük az ioroot10.zip fájlt :  You are not allowed to view links. Register or Login

- kicsomagoljuk és a készülékünket csatlakoztatva (LG szoftver módban) futtatjuk a root.bat fájlt.

- figyeljük a számítógépen felugró ablakot, és amikor azt kéri: lehúzzuk az usb-ről a készüléket, a fejlesztői opciókban kivesszük a pipát az usb hibaelhárítás mögül, majd visszatesszük a pipát és újra csatlakoztatjuk az usb-csatlakozót, majd enter.

- még egyszer kérdez a munkaablak, itt még visszaléphetünk a root-tól, de ha nyomunk egy tetszőleges gombot lefuttatja a munkafolyamatot és jelez, hogy készen van.

- az appok között megjelenik a superuser alkalmazás, a készülék rootolva.

Hello
mindent értek csak egy dolgot nem ,, mit jelen az hogy LG szoftver modban legyen
simán bekepcsolva vagy hogy ??
kössz előre is

Nem elérhető k5.20

« Reply #128 Dátum: 2013, 11 06, 20:07:56 »

Hello
mindent értek csak egy dolgot nem ,, mit jelen az hogy LG szoftver modban legyen
simán bekepcsolva vagy hogy ??
kössz előre is

Ha már telepítve vannak a megfelelő meghajtók a számítógépen és csatlakoztatod (bekapcsolt állapotban) a készüléket, akkor a készüléken felugró ablak jelenik meg, amiben választhatsz, hogy miként akarsz a számítógéphez csatlakozni - no itt kell azt a bizonyos szoftvermódot választani.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #129 Dátum: 2013, 11 06, 20:17:58 »
Azta mindenségit.... :shock: :shock: Ez nem piskóta...
Nagyon köszönöm a képeket! :taps: :ok:

Tud valamit az a 3000 mAh-s akku. :) A Nexusnak ugyan ez a hardvere van, úgyhogy arányosan 5 óra képernyőidőt kéne bírnia. :) Majd meglátjuk.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #130 Dátum: 2013, 11 06, 22:56:16 »
Megérkezett!!  :taps:
Minden ok de egy dolog bosszant ill 2
az első az hogy szerintem elég halk , a Note 2 höz képest ,, nincs valami megoldás rá hogy egy kicsit hangosabb legyen ??
A másik meg nem tudom hogy mit állitottam el de nem akar menni a home gomb hosszu nyomvatartásával előugró feladatkezelő ,,pedig amikor még nem kezdtem elállitgatni ment ,, . Vagy esetleg aaz XPOSED kavar bele???

Root megtörtént ..sikeresen
Ez a képernyő álomszép !!

Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető k5.20

« Reply #131 Dátum: 2013, 11 06, 23:24:21 »
Megérkezett!!  :taps:
Minden ok de egy dolog bosszant ill 2
az első az hogy szerintem elég halk , a Note 2 höz képest ,, nincs valami megoldás rá hogy egy kicsit hangosabb legyen ??
A másik meg nem tudom hogy mit állitottam el de nem akar menni a home gomb hosszu nyomvatartásával előugró feladatkezelő ,,pedig amikor még nem kezdtem elállitgatni ment ,, . Vagy esetleg aaz XPOSED kavar bele???

Root megtörtént ..sikeresen
Ez a képernyő álomszép !!

Gratula!

Hangot épp ma este konstatáltam, film nézés közben...szétnézünk majd az xda-n.
A home pedig az xplosed miatt van. Ott keresd a megoldást. G2 settings modulban van a hosszú nyomás opció.

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #132 Dátum: 2013, 11 07, 07:32:10 »
Tud valamit az a 3000 mAh-s akku. :) A Nexusnak ugyan ez a hardvere van, úgyhogy arányosan 5 óra képernyőidőt kéne bírnia. :) Majd meglátjuk.
:ok:
Egész biztosan, bár azért az ilyen eredmények elég képlékenyek. Mindenki más és más beállítottságokkal használja, plusz azért erősen OS/és terheltsége függő is ez a kérdés. De szerintem tudod Te ezt.  :)
Bármilyen hihetetlen, van olyan rom és user pl. SGSA-val a zsebében, aki ezt az értéket lazán hozza egy kipucolt stock-al és 1500 mAh-val. Nálam 3 óra a max....Az 4" Samoled, ez ugye 5.2" Full HD, magyarul kell a power... Így nem is olyan kiugrónak nevezném azt a 3000 mAh-s akku értéket, inkább szükségesnek.  ;)
Feltételezem itt G2-vel is lesz aki 4-5 óránál többet nem tud majd kipaszírozni belőle, és lesz aki ennél jóval többet.
De teljesen igazad van, az átlag 5 órát azért illik hoznia.  :ok: :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rtitusz

« Reply #133 Dátum: 2013, 11 07, 10:15:49 »
Egész biztosan, bár azért az ilyen eredmények elég képlékenyek. Mindenki más és más beállítottságokkal használja, plusz azért erősen OS/és terheltsége függő is ez a kérdés. De szerintem tudod Te ezt.  :)
Bármilyen hihetetlen, van olyan rom és user pl. SGSA-val a zsebében, aki ezt az értéket lazán hozza egy kipucolt stock-al és 1500 mAh-val. Nálam 3 óra a max....Az 4" Samoled, ez ugye 5.2" Full HD, magyarul kell a power... Így nem is olyan kiugrónak nevezném azt a 3000 mAh-s akku értéket, inkább szükségesnek.  ;)
Feltételezem itt G2-vel is lesz aki 4-5 óránál többet nem tud majd kipaszírozni belőle, és lesz aki ennél jóval többet.

Persze. :) Egyébként szerintem ez az első igazán jó LG készülék, a Nexus 4-et nem számolva, hisz az inkább Google. :) Ezzel simán felveszi a többiekkel a versenyt a gyár. És nem csak szoftveresen innovatív (hátsó gombok), hogy jó iranyba-e azt majd az idő meg a felhasználók eldöntik.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #134 Dátum: 2013, 11 07, 12:33:29 »
Búcsúzni nem kell tőle, szerintem. A mérőtesztek szerint a főzelékek gyengébb eredményeket hoznak...
De ha valaki feleslegesnek tartja a gyárilag beszúrt app-okat, a "csicsát", akkor bizonyára keres más lehetőséget.

Menj egy gsm boltba, vagy telefontársasághoz, ott lehet, hogy kézbe veheted.

A buli a te dolgod, de minek oda okos-telefon? Talán inkább egy strapa-telefonnal kellene oda járnod... :D
Igazából nem csak a buli, de a lényege h elférjen a farmeromban. ha ez nem teljesül akkor bajos ahétköznap is. Irodában dolgozom de sokszor szelem át pestet. Kell h kényelmesen hordozható legyen.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-i9001-ről

Nem elérhető Neo70

« Reply #135 Dátum: 2013, 11 07, 15:03:18 »
Igazából nem csak a buli, de a lényege h elférjen a farmeromban. ha ez nem teljesül akkor bajos ahétköznap is. Irodában dolgozom de sokszor szelem át pestet. Kell h kényelmesen hordozható legyen.

Biztos hogy el fér a farmer zsebben...Nekem a Note 2 elfért!!!
Bár nem tudom hanyas nadrágot viselsz  :D ha bébi méret akkor lehet nem  ;)
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #136 Dátum: 2013, 11 07, 15:11:42 »
Biztos hogy el fér a farmer zsebben...Nekem a Note 2 elfért!!!
Bár nem tudom hanyas nadrágot viselsz  :D ha bébi méret akkor lehet nem  ;)
Úgyérzem otz már az intim szférámat súroljuk:D szóval kipróbálom biztos ami boztos.

Nem elérhető Neo70

« Reply #137 Dátum: 2013, 11 07, 15:46:18 »
Gratula!

Hangot épp ma este konstatáltam, film nézés közben...szétnézünk majd az xda-n.
A home pedig az xplosed miatt van. Ott keresd a megoldást. G2 settings modulban van a hosszú nyomás opció.

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el

Vauuuu  köszönöm csak épp a szemem nem verte ki a hosszú nyomás opció..
Amugy a kártyaolvasó mennyi időre jött meg ?,

Nem elérhető k5.20

« Reply #138 Dátum: 2013, 11 07, 16:41:51 »
Amugy a kártyaolvasó mennyi időre jött meg ?,

Ez a története:

Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:4134 Millisecond
2013.11.06 09:47, Budapest 3 posta, Item information : Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2013.11.05 08:38, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.11.02 21:43, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.11.02 21:35, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.10.30 05:00, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.10.29 13:45, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.10.29 13:45, Item information : Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2013.10.16 19:30, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
2013.10.16 19:30, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.10.16 19:30, Item information : Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #139 Dátum: 2013, 11 07, 17:14:58 »
A gsm aréna battery tesztje azért elég jókat ír. ráadásul ott a web browsing egy intenzív böngészést vesz alapul. A video playback is mérvadó adat bár én nem tudom az enyémhez mérni mert s pluszon hivatalosan nem lehet jb mert ugye nem bírja el... a régi gb romról írt batt tesztjük viszont jó adatokat közölt. Én még azt is el tudom képzelni h rgy frissítés után usz 7órát nyerhet ez is, úgy mint a galaxy s 3 v 4. Nár nem emlékszem pontosan. Ráadásul ugye itt jó a deepsleep vagyis ha spórolni akarsz, tudsz is. Az enyémnél hiába nem nyúltam hozzá anmo, merült. De egyre jobban figyelnek a deep sleepre ill zusamen az üzemidőre.

Nem elérhető radukav

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D802220h-EUR-XX
« Reply #140 Dátum: 2013, 11 07, 17:32:31 »

Ez jó hír! :))
Tapatalk 2-vel küldve az én MediaPad 7 Lite-ről

Nem elérhető rtitusz

« Reply #141 Dátum: 2013, 11 07, 18:53:36 »

Azt eddig is tudtuk, hogy jól bírja, ez csak még inkább megerősíti a tényt. Viszont azzal már az elején elásta magát nálam a szerző, hogy a Nexus 4-re azt írja, hogy "középszerű készülék". >:(

Nem elérhető vjanika

• Navigáció / Navigation: Huawei P8
  • PDA: Huawei P8
« Reply #142 Dátum: 2013, 11 07, 18:58:45 »
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyet és most szeretnék hozzá venni valami jó műanyag tokot. Tud valaki segíteni abban, hogy hol vehetek?
Köszi

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #143 Dátum: 2013, 11 07, 20:30:07 »

Mü az h az s4 200 rugó? 125 a gsmline-on függetlenben.. és így mindjárt más mert egykategóriás a g2vel! Hülye a cikk írója. Googlizott vna rá... én pont az s4 és a g2között vacilálok.

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #144 Dátum: 2013, 11 07, 20:54:26 »
Mü az h az s4 200 rugó? 125 a gsmline-on függetlenben.. és így mindjárt más mert egykategóriás a g2vel! Hülye a cikk írója. Googlizott vna rá... én pont az s4 és a g2között vacilálok.

Ha egy kategória az S4-el, akkor azt kell megvenni  :D
Végülis csak a kijelzőben, akksiban, processzorban, gpu-ban gyengébb, de ez nézőpont kérdése.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #145 Dátum: 2013, 11 07, 21:27:04 »
Ha egy kategória az S4-el, akkor azt kell megvenni  :D
Végülis csak a kijelzőben, akksiban, processzorban, gpu-ban gyengébb, de ez nézőpont kérdése.
árkategóriár gondoltam, viszont mindenki egy lapon emlegeti őket azért vettem egybe.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #146 Dátum: 2013, 11 08, 17:35:56 »
A gsm aréna battery tesztje azért elég jókat ír. ráadásul ott a web browsing egy intenzív böngészést vesz alapul. A video playback is mérvadó adat bár én nem tudom az enyémhez mérni mert s pluszon hivatalosan nem lehet jb mert ugye nem bírja el... a régi gb romról írt batt tesztjük viszont jó adatokat közölt. Én még azt is el tudom képzelni h rgy frissítés után usz 7órát nyerhet ez is, úgy mint a galaxy s 3 v 4. Nár nem emlékszem pontosan. Ráadásul ugye itt jó a deepsleep vagyis ha spórolni akarsz, tudsz is. Az enyémnél hiába nem nyúltam hozzá anmo, merült. De egyre jobban figyelnek a deep sleepre ill zusamen az üzemidőre.

A deep sleep ma már szerintem nem kérdés... Pár éve mikor még a GB-ket kellett széthekkelni hogy legyen egy megfelelő használható működő romod, akkor számított. A két OS-t össze se kell hasonlítani ugye...
Most mikor össze vissza dobálja mindenki a romokat, kb 5perc alatt cserélsz ha akarsz, és tele van minden modell egyre facább JB-kel, mindenki piszkál a build.prop-ban, a deep sleep szerintem alap. (Annak legalábbis aki romolni szokott...) Az igazi fogyasztás préselés alatt mutatkozik meg. Nem otthon nem levett fénnyel, hanem a street-en, teljes "okos" mivoltában. Én is tudok mutatni 6 óra fölötti időket, hétvégén itthon, automata wifi kapcsolódással, nem auto.fénnyel, auto.szinkron nélkül. De (én legalábbis) nem így használom főképp. Ha kell világítson mint a vadalma, és ne gondolkodjon az utcán sem, mikor nyílik a gugli pl.a Maps-al a háttérben, hanem tegye amit kell, a szükséges push dolgokkal. So, auto.fény, auto.szinkron, 3G/wifi. Ha így hozza a 7 órát, megemelem a kalapom és veszek egyet én is. (meg sztem anélkül is... :) )

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #147 Dátum: 2013, 11 08, 18:05:33 »
 ;)

Nem elérhető Neo70

« Reply #148 Dátum: 2013, 11 08, 19:52:23 »
;)

:taps:

Nem elérhető Twon

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #149 Dátum: 2013, 11 08, 22:46:52 »
3.40 -nél mi az az antenna?

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 4