2024, 11 25, 01:16:51

Szerző Téma: Galaxy S4 Mini Általános beszélgetés  (Megtekintve 187686 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
Re: Galaxy S4 Mini Általános beszélgetés
« Reply #550 Dátum: 2014, 02 01, 14:25:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos ezen már túl vagyok... :'(

Akkor viszont sd takarítás a megoldás. Majdnem minden játék csinál magának mappát a külső, vagy a belső sd-re, azt keresd meg, és töröld. Plussz mindkét kártyán nézd meg az Android/data mappákat is, mert oda is pakolhatnak dolgokat az alkalmazások. 

Nem elérhető agi70

• Nem: Nő
  • PDA: iPhone 6S 64GB, Blackberry 9790, LG GPad 8.3
« Reply #551 Dátum: 2014, 02 01, 15:11:37 »
Akkor viszont sd takarítás a megoldás. Majdnem minden játék csinál magának mappát a külső, vagy a belső sd-re, azt keresd meg, és töröld. Plussz mindkét kártyán nézd meg az Android/data mappákat is, mert oda is pakolhatnak dolgokat az alkalmazások.
A külső SD nem játszik, mert tegnap cseréltem le egy 16 gigásra.  :( Segítenél egy picit a belső sd-n merre fele keressem? A data mappában néztem, de nincs olyan néven semmi  :hmm:
Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :)

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #552 Dátum: 2014, 02 01, 15:39:23 »
A külső SD nem játszik, mert tegnap cseréltem le egy 16 gigásra.  :( Segítenél egy picit a belső sd-n merre fele keressem? A data mappában néztem, de nincs olyan néven semmi  :hmm:

Ettől többet nem tudok sajna segíteni, neked kell végig nézned a tárhelyeidet, én nem látom. Minden mappát nézzél végig. Valamelyikben biztos benne lesz, amit érzékel a Play. Azt kell törölni, akkor majd azt fogja írni neked, hogy megvásárolva, és telepítheted újra.

Nem elérhető agi70

« Reply #553 Dátum: 2014, 02 01, 23:56:47 »
Ettől többet nem tudok sajna segíteni, neked kell végig nézned a tárhelyeidet, én nem látom. Minden mappát nézzél végig. Valamelyikben biztos benne lesz, amit érzékel a Play. Azt kell törölni, akkor majd azt fogja írni neked, hogy megvásárolva, és telepítheted újra.
Hát végig néztem, de sehol semmi. Amúgy a wipe-oknak nem kellett volna ezt is törölni? Na mindegy, berágtam, és felraktam okosból.  :taps: Azért köszönöm a segítséget.  O->-

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #554 Dátum: 2014, 02 02, 18:08:30 »
Hát végig néztem, de sehol semmi. Amúgy a wipe-oknak nem kellett volna ezt is törölni? Na mindegy, berágtam, és felraktam okosból.  :taps: Azért köszönöm a segítséget.  O->-

Ha legközelebb is így jársz akkor menj fel a Playre a számítógépen keresztül és telepítsd onnan.Én azt vettem észre hogy hiába írja ki azt hogy telepítve,ha rá nyomok akkor ugyan úgy telepíti.Le írhattam volna hamarabb is csak most jutott eszembe.

Nem elérhető agi70

« Reply #555 Dátum: 2014, 02 02, 19:26:15 »
Ha legközelebb is így jársz akkor menj fel a Playre a számítógépen keresztül és telepítsd onnan.Én azt vettem észre hogy hiába írja ki azt hogy telepítve,ha rá nyomok akkor ugyan úgy telepíti.Le írhattam volna hamarabb is csak most jutott eszembe.
Az a gond, hogy az alap játék az települ szépen, viszont a plusz pályák amiket megvettem nincsenek fent a
Play-en, az a játékban lévő "upgrade now"-ra nyomva települ. Mindegy megoldottam  :ok: Köszönöm azért a tippet.  O->-

Nem elérhető janesz081gal

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S Plusz I9001 & Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: Gingerbread 2.3.6
Galaxy S4 Mini Általános beszélgetés
« Reply #556 Dátum: 2014, 02 05, 15:16:00 »
Srácok.

Miért van az hogy a telefon ledobja magát a wifi-ről majd egyből vissza is csatlakozik? kb: bő fél óra wifizés után szokta ezt csinálni?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #557 Dátum: 2014, 02 06, 10:59:07 »
Hali mindenkinek!

Van már valami hír arról hogy mikor lesz gyári kit kat frissítés?

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
  • Okosabb vagyok a telefonomnál!
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F
  • PDA ROM: A510FXXS3BPJA
« Reply #558 Dátum: 2014, 02 06, 15:32:21 »
Hali mindenkinek!

Van már valami hír arról hogy mikor lesz gyári kit kat frissítés?
Hát S4-re már elkezdődött a KitKat frissítés terítése. Info You are not allowed to view links. Register or Login.
Szóval lassacskán a Minire is várható. Én március-április környékére tippelek.
Ami működik, azt ne bántsd!
Ami nem működik, azt ne erőltesd!

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #559 Dátum: 2014, 02 08, 09:52:08 »
Sziasztok!

Olyan problémám van hogy a gyári zene lejátszó a telefonon található összes hangot be rakja a zene számok közé.Tehát pl:az Igo mappából az összes hangot.Van valami megoldás arra hogy ne olvassa be ezeket a hangokat?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #560 Dátum: 2014, 02 08, 17:45:43 »
Sziasztok!

Olyan problémám van hogy a gyári zene lejátszó a telefonon található összes hangot be rakja a zene számok közé.Tehát pl:az Igo mappából az összes hangot.Van valami megoldás arra hogy ne olvassa be ezeket a hangokat?

Töltsd le ezt: You are not allowed to view links. Register or Login  csomagold ki, és tedd az iGO mappába a benne lévő .nomedia fájlt. Mindenhová be teheted, amit nem szeretnél hogy átnézzen a média szkennelés.

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #561 Dátum: 2014, 02 09, 11:48:54 »
Töltsd le ezt: You are not allowed to view links. Register or Login  csomagold ki, és tedd az iGO mappába a benne lévő .nomedia fájlt. Mindenhová be teheted, amit nem szeretnél hogy átnézzen a média szkennelés.

Ez varázslatos!Köszönöm :)

Nem elérhető Smileee89

• PFC Fan
  • PDA: dfg
  • PDA ROM: dfg
« Reply #562 Dátum: 2014, 02 11, 12:23:09 »
Üdvözöllek benneteket. Segítséget szeretnèk kérni.
Fél éves s4 mini LTE telefonom mai nap egyszer csak lefagyott. Hosszú bekapcsológomb nyomás után újraindult.
De azzal a különbséggel a többitől, hogy most eltűnt a hátterem. Most jelenleg egy kék háttér van egy fekete dobozzal amiben sárgával
van kiírva, hogy
PDA......nem írok ki mindent mert ugye csak a telefonon lévő infókat írja ki...
CSC......
PHONE...
RW....
Stb...stb...
Bekapcsolásnál sim kódot nem kér. Telefonálni nem 5udok. Se bejövő se kimenő hívás...

Nem elérhető Tomi613

• Navigáció / Navigation: iGO_Nextgen
  • PDA: SM-N950F Samsung Galaxy Note 8
  • PDA ROM: N950FXXU1AQl1; android ver.:7.1.1
« Reply #563 Dátum: 2014, 02 11, 12:44:39 »
Valószínűleg elszállt az efs mappa. Szervizbe kell vinned. Garanciás még?

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el

Nem elérhető Smileee89

• PFC Fan
« Reply #564 Dátum: 2014, 02 11, 13:51:07 »
Igen még garis. Sőtt még gyári rom is van ;) (szerencsére) Köszönöm a gyors választ. Majd kiderül mi lesz a vége :D
Még egy olyan kérdés hogy ha a szervizet kihagyom otthon ezt meg lehet valahogy oldani?

Nem elérhető Smileee89

• PFC Fan
« Reply #565 Dátum: 2014, 02 11, 15:24:24 »
Szomorú híreket kaptam. Imént voltam a telefonnal a T-réfa mobilban ahol egy idézem "15 éve dolgozom szervizesként de ikyet még nem láttam, de medpróbálom megjavítani". 30 perc várakozás. Jön a szervizes keserű arcal "sajnálom de nem sikerült" ... Na most mi a teendőm.
Ha már a szervizes is azt mondja, hogy vigyem máshová... akkor? :) Kész vicc.
Vásárolsz egy mobiltelefont. Elromlik. Viszed oda ahol vetted és reménykedsz, hogy gariban megcsinálják. Ez eddig oké is. Megnyugtat, hogy 10 perc és kész. 30 perc várakozás után viszont elküld máshová mert ő nem tudja megcsinálni... Milyen ez?

Nem elérhető Tomi613

• Navigáció / Navigation: iGO_Nextgen
  • PDA: SM-N950F Samsung Galaxy Note 8
  • PDA ROM: N950FXXU1AQl1; android ver.:7.1.1
« Reply #566 Dátum: 2014, 02 11, 15:32:02 »
Fogyasztó védelem!!! Ilyen nincs!!! Vissza kell fizesék az árát!!

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Re: Re: Galaxy S4 Mini Általános beszélgetés
« Reply #567 Dátum: 2014, 02 11, 16:44:12 »
Szomorú híreket kaptam. Imént voltam a telefonnal a T-réfa mobilban ahol egy idézem "15 éve dolgozom szervizesként de ikyet még nem láttam, de medpróbálom megjavítani". 30 perc várakozás. Jön a szervizes keserű arcal "sajnálom de nem sikerült" ... Na most mi a teendőm.
Ha már a szervizes is azt mondja, hogy vigyem máshová... akkor? :) Kész vicc.
Vásárolsz egy mobiltelefont. Elromlik. Viszed oda ahol vetted és reménykedsz, hogy gariban megcsinálják. Ez eddig oké is. Megnyugtat, hogy 10 perc és kész. 30 perc várakozás után viszont elküld máshová mert ő nem tudja megcsinálni... Milyen ez?
Küldenél egy képet róla?

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #568 Dátum: 2014, 02 11, 16:53:16 »
Fogyasztó védelem!!! Ilyen nincs!!! Vissza kell fizesék az árát!!

+1 ! :ok:

El nem küldhetnek sehova, max Te őket... amíg a telefon garanciális addig az ilyen nem user error dolgokat 100%-ban vállalniuk kell! Le kell tenni az asztalra, és kérni egy másik készüléket...

Egyébként a hiba odabac...  :hmm:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Smileee89

• PFC Fan
« Reply #569 Dátum: 2014, 02 11, 20:18:04 »
Leghamarabb a pénteki nap folyamán tudok képet küldeni mert dolgozom. A telefont otthon hagytam, mert hát így nem igazán hordozom magammal. Sajnos csak pénteken megyek haza, de akkor az lesz az első dolgom, hogy kirakok egy képet ide.
Gondolom így, hogy nem "látjátok" hogy mi a hiba hiába kérdezősködöm...
De egyébként a tréfamobilos úr felajánlotta a lehetőséget, hogy vigyem samsung szervizbe, mert ha ő küldi akk 1,5 hónap lenne. De mi van ha ott is azt mondja, hogy sajnos ez kuka...Az rendben, higy garis meg biztosítás. De így megfosztanak 'x' napra a készüléktől és használatától... De egyébként igazából nem is érdekelne ha azt mondta vna, hogy ez meg ez a baja. De így, hogy ő még ilyet nem látott... Akkor minek van ott. Miért szervizes... Ebben a 'modern' világban van ilyen, hogy nem tudják mi a baja. Felháborító egy eset.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #570 Dátum: 2014, 02 11, 20:28:00 »
Leghamarabb a pénteki nap folyamán tudok képet küldeni mert dolgozom. A telefont otthon hagytam, mert hát így nem igazán hordozom magammal. Sajnos csak pénteken megyek haza, de akkor az lesz az első dolgom, hogy kirakok egy képet ide.
De egyébként a tréfamobilos úr felajánlotta a lehetőséget, hogy vigyem samsung szervizbe, mert ha ő küldi akk 1,5 hónap lenne. De mi van ha ott is azt mondja, hogy sajnos ez kuka...Az rendben, higy garis meg biztosítás. De így megfosztanak 'x' napra a készüléktől és használatától... De egyébként igazából nem is érdekelne ha azt mondta vna, hogy ez meg ez a baja. De így, hogy ő még ilyet nem látott... Akkor minek van ott. Miért szervizes... Ebben a 'modern' világban van ilyen, hogy nem tudják mi a baja. Felháborító egy eset.
Ne az eset háborítson fel, hanem a se..fej szervizes hozzá állása.
A szolgáltatói szerviz az alap dolgokért van, kisebb - nagyobb hibát megoldanak, de ilyen nagy hard gondot nem tudnak és nem is kezelhetnek.
Samu szervizben nem lesz 1,5 hónap és nem fogják a kezüket széttárni... ;)
Megállapítják a gondot, miért lett, jelenleg hogy (talán) kuka, és ha készülékhiba, szó nélkül kapsz egy új darabot. Addig ha kell, cseretelefont is fognak felajánlani (asszem egy Galaxy ACE-t). Ezt a Trében is fel kellett volna ajánlaniuk...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
  • Okosabb vagyok a telefonomnál!
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F
  • PDA ROM: A510FXXS3BPJA
« Reply #571 Dátum: 2014, 02 11, 20:52:20 »
Ebben a modern világban egyre kevesebb az igazi szakember és egyre több az ún. szakértő.
De ezen kár filózni. Vidd hivatalos Samsung szervizbe, ott mindenképp megjavítják neked.
Ami működik, azt ne bántsd!
Ami nem működik, azt ne erőltesd!

Nem elérhető Smileee89

• PFC Fan
« Reply #572 Dátum: 2014, 02 11, 21:01:56 »
Sikerült képet szerezni.
Na valami hasonló :D Ez googles  kép. Szal nem 100% hogy ugyan az.
De a lényeg, higy most ezt produkálja. Ja és sim kártya nélkül nem írja ki. Simmel igen.

Nem elérhető Smileee89

• PFC Fan
« Reply #573 Dátum: 2014, 02 12, 07:39:53 »

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #574 Dátum: 2014, 02 12, 17:14:48 »
Sikerült képet szerezni.
Na valami hasonló :D Ez googles  kép. Szal nem 100% hogy ugyan az.
De a lényeg, higy most ezt produkálja. Ja és sim kártya nélkül nem írja ki. Simmel igen.
Másik SIM-el mit csinál? SIM nélkül minden működik?
Ilyen üzenetet én még nem láttam, de ez messze nem téglázott (kuka) telefon... Ha garanciaképes a telefon, ne hókuszpókolj otthon, Samu szerviz. Mint ahogy Lackó írja, ott helyre rakják.