2024, 11 28, 13:08:06

Szerző Téma: Galaxy S4 Mini Általános beszélgetés  (Megtekintve 187876 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Re: Általános beszélgetés
« Reply #375 Dátum: 2013, 12 24, 21:00:26 »
Kellemes ünnepeket minden fórumtársnak! És vigyázzatok a kajálással, hogy a teló még beleférjen a zsebetekbe! ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dar0X

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Apple iPhone 5
« Reply #376 Dátum: 2013, 12 25, 10:27:36 »
Sziasztok. Apám kapott egy Galaxy I9195-ös készüléket, és egyszerűen nem tudjuk csatlakoztatni a géphez. Független a telefon, minden a legfrissebb rajta, nem lett mókolva, de egyszerűen sehogy se sikerül csatlakoztatni. A családban a két S3-at és az S3 Minit is felismerik a gépek, csak ezt a készüléket nem. Valaki valami megoldást esetleg tudna, mert ez így elég bosszantó. :(
"Itt mindenki hülye, vagy csak én vagyok helikopter? :O" By: Dar0X

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #377 Dátum: 2013, 12 25, 11:08:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok. Apám kapott egy Galaxy I9195-ös készüléket, és egyszerűen nem tudjuk csatlakoztatni a géphez. Független a telefon, minden a legfrissebb rajta, nem lett mókolva, de egyszerűen sehogy se sikerül csatlakoztatni. A családban a két S3-at és az S3 Minit is felismerik a gépek, csak ezt a készüléket nem. Valaki valami megoldást esetleg tudna, mert ez így elég bosszantó. :(

Frissítsétek a Kiest, azzal feltelepül a driver-e is. Ha minden igaz  :)

Nem elérhető Dar0X

« Reply #378 Dátum: 2013, 12 25, 17:27:15 »
Az normális ha legalább 10 perce megy a Kiesben a csatlakozás, de nem történik semmit? Szerintem ez nem teljesen jó.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #379 Dátum: 2013, 12 25, 17:45:28 »
Telefont rádugtam a gépre, Beállítások / Egyebek / Eszköz névjegye / Build száma -ra kattintottam egy párat. Megjelent az egyebek fül alatt a Fejlesztői lehetőségek, ahol bekapcsoltam az USB hibakeresést, létrejött a kapocs. Kies nincs, nem volt, nem is lesz a gépen, csak a Samu-s USB driverek, semmi egyéb. Minden gyári, semmi móka.
Ha erre gondolsz, nekem segített.  :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #380 Dátum: 2013, 12 25, 19:58:40 »

Telefont rádugtam a gépre, Beállítások / Egyebek / Eszköz névjegye / Build száma -ra kattintottam egy párat. Megjelent az egyebek fül alatt a Fejlesztői lehetőségek, ahol bekapcsoltam az USB hibakeresést, létrejött a kapocs. Kies nincs, nem volt, nem is lesz a gépen, csak a Samu-s USB driverek, semmi egyéb. Minden gyári, semmi móka.

Úgy gondoltam az az egyszerűbb módja  :hmm:

Nem elérhető krissztyoon

• PFC Fan
  • PDA: Sony
  • PDA ROM: ICS 4.0.4
« Reply #381 Dátum: 2013, 12 25, 22:45:27 »
Sziasztok!

Van egy kis problémám. Felraktam a 10.2-es stabil CM Romot az I9195-ömre. Eddig minden okés volt a fájlok telepítésével apk-ból vagy backupokból, de most amazonon sikerült megszereznem a swiftkey-t, a fizetős verzióját, gyorsan letöröltem az ncore-ról leszedettet(igen, bocsi letöltöttem a fizusat ncore-ról) és megpróbáltam felinstallálni. Azt írta ki, hogy nincs elég hely a telefonon amin csodálkoztam is mert mióta rajta van a cm azóta alig tettem rá alkalmazást, de mindjárt meg is mondom mennyi van pontosan: belső tárhely--> elérhető 3.24; külső tárhely(16gigás sd kártya)--> elérhető 8.44 giga. Oké, letöröltem pár dolgot amit amúgy se használtam nagyon, megpróbáltam amazon appstore-ból újfent elindítani a telepítést, de ugyanazt írta ki. :/ Hát jó, bementem a beállításokhoz az alkalmazások részbe és megpróbáltam volna onnan áthelyezni sd kártyára pár alkalmazást ha már a törlés nem oldott meg semmit, akkor vettem észre, hogy nincs is sd kártyára való áthelyezés opció. Leszedtem az app2sd-t meg a link2sd-t egyik sem működött, valami elsődleges sd kártyáról beszélt ami emulált vagy valami ilyesmi, már letöröltem nem tudom megnézni, ha nem baj nem szedem le megint a két programot. Azóta próbáltam volna visszarakni pár backuppolt alkalmazást pl. a swiftkey-t amit még ncore-ról töltöttem le, de azóta az se működik vagy bármi más amit nem play-ről töltök le :/ . Kérlek valaki segítsen megoldani mert a swiftkey a kedvenc keyboard progim és megőrülök nélküle, főleg, hogy végre sikerült megvásárolnom a fizetős verziót, ráadásul full ingyen hála az amazon-nak :/ .

Előre is köszi a segítséget :) és boldog karácsonyt mindenkinek! :)

Nem elérhető krissztyoon

• PFC Fan
« Reply #382 Dátum: 2013, 12 25, 23:11:50 »
Bréking nyúz!

Az amazonon keresztül sikerült most letöltenem a Colossatron-t és miután rányomtam az installálásra lássatok csodát azt feltelepítette. :O Ezek után megpróbáltam a Swiftkey-t megint de újfent sikertelen. Merthogy "nincs elég hely". Fulladjon meg akkor..
Szóval még mindig szükségem van a segítségetekre :) Remélem lesz valaki aki kicsit jobban ért hozzá nálam és elmagyarázza mitévő legyek. Végső mentsváram az eredeti rom felrakása mert arról még van egy backup-om cwm-mel úgyhogy az szépen rootolva van meg recovery is van rajta csak akkor mindent kezdhetek újra. Viszont ha már csak ez az egy megoldás van akkor elmondja valaki, hogy ha ehhez folyamodok akkor CM romoknál ez esetben mit kell wipe-olnom CWM-ben mielőtt felraknám vissza a CM 10.2-t? :)

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Re: Re: Általános beszélgetés
« Reply #383 Dátum: 2013, 12 26, 08:40:47 »
Bréking nyúz!

Az amazonon keresztül sikerült most letöltenem a Colossatron-t és miután rányomtam az installálásra lássatok csodát azt feltelepítette. :O Ezek után megpróbáltam a Swiftkey-t megint de újfent sikertelen. Merthogy "nincs elég hely". Fulladjon meg akkor..
Szóval még mindig szükségem van a segítségetekre :) Remélem lesz valaki aki kicsit jobban ért hozzá nálam és elmagyarázza mitévő legyek. Végső mentsváram az eredeti rom felrakása mert arról még van egy backup-om cwm-mel úgyhogy az szépen rootolva van meg recovery is van rajta csak akkor mindent kezdhetek újra. Viszont ha már csak ez az egy megoldás van akkor elmondja valaki, hogy ha ehhez folyamodok akkor CM romoknál ez esetben mit kell wipe-olnom CWM-ben mielőtt felraknám vissza a CM 10.2-t? :)
Csinálj egy restartot majd próbáld újra. Ha ez sem akkor cwm wipe cache majd wipe dalvik.
Ezeknek működniük kell. :)

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető krissztyoon

• PFC Fan
Re: Re: Re: Általános beszélgetés
« Reply #384 Dátum: 2013, 12 26, 12:34:51 »
Csinálj egy restartot majd próbáld újra. Ha ez sem akkor cwm wipe cache majd wipe dalvik.
Ezeknek működniük kell. :)

Megcsináltam és ugyanúgy nem működik, a mai ingyenest is fel tudtam telepíteni csak ezt a hülye swiftkeyt nem tudom :-(

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Re: Re: Re: Re: Általános beszélgetés
« Reply #385 Dátum: 2013, 12 26, 12:46:35 »
Megcsináltam és ugyanúgy nem működik, a mai ingyenest is fel tudtam telepíteni csak ezt a hülye swiftkeyt nem tudom :-(
Akkor viszont sd maid programmal tisztítsd ki a telódat mert ott maradhatott valami SwiftKey programszemét a data partíciódon...
Tuti,  ez a próbáldéma nem a kevés tárhely.

Nem elérhető krissztyoon

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Általános beszélgetés
« Reply #386 Dátum: 2013, 12 26, 13:45:32 »
Akkor viszont sd maid programmal tisztítsd ki a telódat mert ott maradhatott valami SwiftKey programszemét a data partíciódon...
Tuti,  ez a próbáldéma nem a kevés tárhely.

Semmi eredmény :/ a duplikátumos ellenőrzésnél alapvetően újraindítja a telót mert az eredmények összehasonlítása résznél (azt hiszem ez a neve, utolsó előtti sor) 0-án van a mutató a 2104-ből és nem ellenőrzi az eredményeket. Azon gondolkodom, hogy újrateszem a CM-et, ilyenkor miket csináljak cwm-ben? mert olvastam h pl. verziók közötti frissítéseknél nem mindegy, hogy miket törölsz.

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Re: Re: Re: Re: Re: Általános beszélgetés
« Reply #387 Dátum: 2013, 12 26, 23:15:38 »
Semmi eredmény :/ a duplikátumos ellenőrzésnél alapvetően újraindítja a telót mert az eredmények összehasonlítása résznél (azt hiszem ez a neve, utolsó előtti sor) 0-án van a mutató a 2104-ből és nem ellenőrzi az eredményeket. Azon gondolkodom, hogy újrateszem a CM-et, ilyenkor miket csináljak cwm-ben? mert olvastam h pl. verziók közötti frissítéseknél nem mindegy, hogy miket törölsz.
Cm verzióugrásnál Wipe data is kell a többinél csak cache /dalvik kell.

Az sd maidot nem a duplikátum miatt ajánlottam. Van egy jó kis keresője mellyel kifejezésekre lehet keresni pl a "swift"-re ajánlott... Biztos hogy valamilyen programfájl bennt van a data partíciódon s ezért van ez...
Mind1 rakj fel egy tiszta romot akkor nem kell keresni a bajforrást.

Nem elérhető krissztyoon

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Általános beszélgetés
« Reply #388 Dátum: 2013, 12 27, 02:35:19 »
Cm verzióugrásnál Wipe data is kell a többinél csak cache /dalvik kell.

Az sd maidot nem a duplikátum miatt ajánlottam. Van egy jó kis keresője mellyel kifejezésekre lehet keresni pl a "swift"-re ajánlott... Biztos hogy valamilyen programfájl bennt van a data partíciódon s ezért van ez...
Mind1 rakj fel egy tiszta romot akkor nem kell keresni a bajforrást.

Sikerült, találtam két fájlt :-) te egy isten csak köszönöm :-)

Nem elérhető Dar0X

« Reply #389 Dátum: 2013, 12 27, 10:03:09 »
Érdekes a helyzet, mert azt írja, hogy felismerte a gép, de olyan, mintha mégse, mert a Sajátgép se mutatja a telefont, de a leválasztható készülékeknél meg ott van. Rossz helyen keressük, vagy miféle probléma lehet? Egyszerűen már nem tudom elképzelni mivel lehet a baj, mert a többi készülékkel semmi probléma.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #390 Dátum: 2013, 12 27, 10:26:55 »
Érdekes a helyzet, mert azt írja, hogy felismerte a gép, de olyan, mintha mégse, mert a Sajátgép se mutatja a telefont, de a leválasztható készülékeknél meg ott van. Rossz helyen keressük, vagy miféle probléma lehet? Egyszerűen már nem tudom elképzelni mivel lehet a baj, mert a többi készülékkel semmi probléma.
Ha a kütyün megcsináltad amit kell, nyilván nem azzal lesz a gixer. Ha volt/van KIES a gépen törölj le minden szennyeződést tőle, drivereket is, és kezd elölről. Csak ez legyen fent: You are not allowed to view links. Register or Login
Nálam ez van fent, hiba nélkül működik. "Sajátgép"-et írtál gondolom XP-d van, mint nekem.  :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dar0X

« Reply #391 Dátum: 2013, 12 27, 10:31:35 »
Ha a kütyün megcsináltad amit kell, nyilván nem azzal lesz a gixer. Ha volt/van KIES a gépen törölj le minden szennyeződést tőle, drivereket is, és kezd elölről. Csak ez legyen fent: You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem ez van fent, hiba nélkül működik. "Sajátgép"-et írtál gondolom XP-d van, mint nekem.  :)
Igazából win7 van a gépem, csak nemrég volt váltás és nagyon meg lett szokva a Sajátgép! :D De most találtunk egy alternatív megoldást, vagyis most ezt ajánlotta fel a kütyü(Mobogenie), meglátjuk ezzel mire megyünk. :)

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
  • Okosabb vagyok a telefonomnál!
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F
  • PDA ROM: A510FXXS3BPJA
« Reply #392 Dátum: 2013, 12 29, 14:48:45 »
Launcher ajánló, az XDA-n láttam én is: You are not allowed to view links. Register or Login.
Jelenleg béta állpotban van.
Letöltöttem, kipróbáltam: Hihetetlenül gyönyörű témák vannak hozzá.
Ime az You are not allowed to view links. Register or Login.
Ami működik, azt ne bántsd!
Ami nem működik, azt ne erőltesd!

Nem elérhető Tomi613

• Navigáció / Navigation: iGO_Nextgen
  • PDA: SM-N950F Samsung Galaxy Note 8
  • PDA ROM: N950FXXU1AQl1; android ver.:7.1.1
Re: Galaxy S4 Mini Általános beszélgetés
« Reply #393 Dátum: 2013, 12 30, 01:36:31 »
Ez a foldermount nálatok működik? You are not allowed to view links. Register or Login Nálam a másolás megtörtenik de a játék utána nem indul el. Hiányolja a fájlokat. És a telefon újra indítása után is írja hogy nem sikerült a mountolás.

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #394 Dátum: 2013, 12 30, 11:23:03 »
App ajánló: Features-X

Rejtett CSC funkciók előhívása ill. meglévő dolgok kikapcsolása.
Csak kísérletező kedvő haladóknak.

Egy kis elmélet You are not allowed to view links. Register or Login.
Applikáció letöltése You are not allowed to view links. Register or Login.

Kipróbáltam és 2 dolgot sikeresen beállítottam vele:
1.) A gyári billentyűzeten kijelzi a másodlagos karaktereket (Angol kiosztásnál).
2.) A gyári böngészőhez hozzáadja a Kilépés gombot a menüben.

Természetesen mindenki csak saját felelősségre kísérletezzen!

Nem elérhető Tomi613

« Reply #395 Dátum: 2013, 12 30, 14:14:12 »
Ez a foldermount nálatok működik?

Na, megoldottam írtam a fejlesztőnek (aki elég hamar válaszolt. :) ) küldtem neki riportot. És kiderült elvileg semmi baj nincs a progival. Kísérletezgetés után rájöttem hogy a microsd-m volt rosszul formázva. A telefonnal formáztam és azóta működik! Tökéletes program! Ajánlom azoknak akik tárhelygonddal küzdenek pl.1,6gb adat fájl. Ez ezzel e progival átlinkelhető(másolható) a külső sdre. Persze ROOT szükséges.  :D

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #396 Dátum: 2013, 12 30, 14:18:40 »
Na, megoldottam írtam a fejlesztőnek (aki elég hamar válaszolt. :) ) küldtem neki riportot. És kiderült elvileg semmi baj nincs a progival. Kísérletezgetés után rájöttem hogy a microsd-m volt rosszul formázva. A telefonnal formáztam és azóta működik! Tökéletes program! Ajánlom azoknak akik tárhelygonddal küzdenek pl.1,6gb adat fájl. Ez ezzel e progival átlinkelhető(másolható) a külső sdre. Persze ROOT szükséges.  :D
És ha én Windows/kártyaolvasó kombinációval formázom Primary/FAT32-re, akkor nem fog menni?!

Nem elérhető Tomi613

« Reply #397 Dátum: 2013, 12 30, 14:43:08 »
Igen! Működnie kell! 3 alkalmazásig ingyenes.  Én megvettem a full verziót 448 ft.
De megvan okosban is! Azzal teszteltem. :)

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #398 Dátum: 2013, 12 30, 15:18:13 »
Igen! Működnie kell! 3 alkalmazásig ingyenes.  Én megvettem a full verziót 448 ft.
De megvan okosban is! Azzal teszteltem. :)
No akkor kipróbálom egy Real Racing 3-assal ;-)

Nem elérhető Tomi613

Re: Re: Galaxy S4 Mini Általános beszélgetés
« Reply #399 Dátum: 2013, 12 30, 15:58:38 »
No akkor kipróbálom egy Real Racing 3-assal ;-)

És sikerült?
Nekem is az volt az első! Mert eddig csak ez fért el. :)