Sziasztok!
Van egy kis problémám. Felraktam a 10.2-es stabil CM Romot az I9195-ömre. Eddig minden okés volt a fájlok telepítésével apk-ból vagy backupokból, de most amazonon sikerült megszereznem a swiftkey-t, a fizetős verzióját, gyorsan letöröltem az ncore-ról leszedettet(igen, bocsi letöltöttem a fizusat ncore-ról) és megpróbáltam felinstallálni. Azt írta ki, hogy nincs elég hely a telefonon amin csodálkoztam is mert mióta rajta van a cm azóta alig tettem rá alkalmazást, de mindjárt meg is mondom mennyi van pontosan: belső tárhely--> elérhető 3.24; külső tárhely(16gigás sd kártya)--> elérhető 8.44 giga. Oké, letöröltem pár dolgot amit amúgy se használtam nagyon, megpróbáltam amazon appstore-ból újfent elindítani a telepítést, de ugyanazt írta ki. :/ Hát jó, bementem a beállításokhoz az alkalmazások részbe és megpróbáltam volna onnan áthelyezni sd kártyára pár alkalmazást ha már a törlés nem oldott meg semmit, akkor vettem észre, hogy nincs is sd kártyára való áthelyezés opció. Leszedtem az app2sd-t meg a link2sd-t egyik sem működött, valami elsődleges sd kártyáról beszélt ami emulált vagy valami ilyesmi, már letöröltem nem tudom megnézni, ha nem baj nem szedem le megint a két programot. Azóta próbáltam volna visszarakni pár backuppolt alkalmazást pl. a swiftkey-t amit még ncore-ról töltöttem le, de azóta az se működik vagy bármi más amit nem play-ről töltök le :/ . Kérlek valaki segítsen megoldani mert a swiftkey a kedvenc keyboard progim és megőrülök nélküle, főleg, hogy végre sikerült megvásárolnom a fizetős verziót, ráadásul full ingyen hála az amazon-nak :/ .
Előre is köszi a segítséget
és boldog karácsonyt mindenkinek!