Sziasztok!
Egyre jobban elegem van a Kitkatból, eddig csak bajom volt belőle mióta lefrissitettem . Jó dolog még nem ért a rommal kapcsolatban. És itt az ujabb!
Nekem a kedvenc filekezelőm az ES File Explorer és lehet van jobb én nem vagyok hajlando cserélni a hálózati és egyéb dolgok miatt.
Namost szeretnék másolni az SD kártyámra erre mit ir ki ? Nincs jogosultságom ! Hát miaz , hogy az SD-re nincs jogosultságom??? Nem a rendszerre vagy rendszerbe akartam irni hanem a sajat SD-m-re. Kis google után rátaláltam , hogy hála az imádott romnak köszönhetem eme csodás dolgot!
Az lenne a kérdésem , hogy van megoldás a dologra? Mit tudok tenni , hogy SAJÁT SD kártyámra irhassak?
A keszüleken amugy lejart a garancia...hajlando lennék feltenni valami értelmes akubarát romot mert most nagyon felbosszantott már ez a kitkat látom itt vannak álltalatok modositott romok is.. csak ne legyen tul bonyolult
bár a régi Ace-emen is Lacko segitsegevel csereltunk romot ott még sd kártyárol is csatoltunk particiot mert szegeny Ace szegenyes ebbol a szempontbol
Készülék meg rominfok: