0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Tud valaki valami jó reklámblokkoló applikációt?Valami olyasmit, mint ez:You are not allowed to view links. Register or LoginEhhez root kell, és nagyon jól működött Galaxy Ace-n és S3 Mini-n is.De valahogy az S4 Minin nem akar működni. Továbbra is látom a reklámokat 1-2 applikációnál.
Tessék: You are not allowed to view links. Register or Login amelyik alkalmazásben ezzel is látod a reklámot, töröld az adatait. Némelyik reklám szépen befészkeli magát. Még egy lehetőség: You are not allowed to view links. Register or Login Root Exprolerrel, másold a system/etc mappába, felül írva az ott lévőt.
Én letöltöttem, de nem tudom installálni. "there was a problem while parsing the package.Ötlet?
Tessék ezt telepítsd: You are not allowed to view links. Register or Login
Ugyanaz a hiba..
Ha még nem oldódott meg... Én letöltöttem a PC-re, majd felmásoltam a memokarira, onnan telepítettem, és jó.
Én is telefonra próbáltam először letölteni és ugyanazt kaptam, mint a fentiek :-DSzóval először PC-re, onnan telóra aztán már megy.
Megérkezett a hivatalos CM 10.2. Vagyis 4.3-as alapokon zúzhatunk már!Várom az észrevételeket!Küldve az én GT-I9195-ről Tapatalk 4 használatával
Jön az S4 mininkre a 4.4-es Kit-Kat hivatalosan!!! You are not allowed to view links. Register or LoginNagyon várom már...de így is nagyon elégedett vagyok vele.Küldve az én GT-I9195-ről Tapatalk 4 használatával
És tényleg:You are not allowed to view links. Register or Login
Mi is van benne újítás a 4.2-höz képest?
Új alapsávú román gyári rom jelent meg. A függetleneknek elérhető elvileg...UFF-UFF Tapatalkolva
Töltöm :-)
Át akartam helyezni ezt a két hozzá szólást a gyári romok topikba, de elbaxtam. Legközelebb ha lehet, ha gyári rom, akkor a gyári romok topikban szövegeljünk róla
Független telókra mehet fel, még LTE lehetőség is van Itt a közvetlen link: You are not allowed to view links. Register or Login | 935.9 MB
Sziasztok, Lehet, hogy láma kérdés, de...hogyan tudom az alap képernyőn lévő `Társ a hétköznapokban` feliratot átírni?Előre is köszönöm.Zsu