Kipróbáltam ezt az új cm installert!
Már kicsit szórakozott a telóm néha, párszor lefagyott, igaz már jó régen nem volt hozzányúlva csak a frissítéseket csináltam sűrűn. Letöröltem mindent és csináltam egy 3 fileos pucolóst, odinból, arra feltettem a legújabb gyári magyart. Playből feltettem a cm installert és a leírtak szerint végigcsináltam. Kell egy windowsos kliens is a számítógépre. A lényeg hogy végül minden kernel vagy egyéb kavarás nélkül egy gyári jbre feltette a cm-et. Csinál egy teljes gyalulást ha jól értettem és mindent automatikusan elvégez!
Ami érdekes az a cm verzió!, Ezt írja a telefonbeállításnál: 10.2-20131114-SNAPSHOT-InstallerWPPQ46R-i9100
Szóval ez már 10.2-es de mivel az eddig csak nightly így nem tudom ez mi lehet.
Aztán még ott van hogy nincs cm frissítés a telefon menüben hanem van egy System Updates, amire ha nyomok egy "check for update"-t nem talál semmit. Pedig azóta 15-én már jött ki újabb nightly. Szóval érdekes:) Persze recoveryből valószínűleg fel lehet tenni a legújabb nightly frissítést és utána már ott lesz a cm frissítés menü, de még nem próbáltam, ma megnézem azt is és leírom! Na ennyi, akinek van tapasztalata azt írja meg! Ha meg mindenkinél pozitív lesz a tapasztalat, be lehetne tenni az első hozzászólásba, mert tényleg sokkal egyszerűbb annak aki más romról jönne át!
Ja és még annyi, hogy google packet sem kell feltenni, mert gondolom az installer azt is hozzácsapja. Vagyis úgy tűnik, mert ott van a play, a google+, gmail..., a térkép meg a hangouts az nincs, de azt ha jól emlékszem eddig is sk kellett feltenni.
Hali,
Sikerült nekem is feltennem a CM installerrel, de egyből a meglévő utolsó függtelen magyar ROM-ra. Nekem nem csinált semmit az sd-én, ugyanúgy meg vannak azok a könyvtárak, amelyek nem függnek össze a CM-mel. Igy valószínüleg kell a pucolos 3+1 file.
A beállításoknál nekem az android verzió: 4.3.1, a CM verzió pedig ugyanaz, mint neked:10.2-20131114-SNAPSHOT-InstallerWPPQ46R-i9100. Szintén igaz, hogy nem kell a google pack, csak az egyedieket kell manuálisan feltenni.
Ennél egyszerübben már nem is lehetne rom-olni. Ami érdekes, hogy a sárga háromszöget miért teszi ki? Így fel kell tennen a trangle..-t
Egy kérés: sajnos a pucolos telepítést úgy látsdzik nem lehet megúszni. Leírnád ennek a részletes készítését egy meglévő file-ből, de elég szájbarágós szerűen, köszi előre is.
Szerintem, ha más is úgy vélekedik, akkor fel kellene tenni az 1. hsz-ba