Szerző Téma: iPhone 4S  (Megtekintve 5537 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

jaffika89

• Vendég
iPhone 4S
« Dátum: 2013, 07 10, 07:42:03 »
Itt tudjuk tárgyalni, az iPhone 4S és a frissen érkező iOS 7 viszonyát!

Jó szórakozást :)

jaffika89

• Vendég
Re: iPhone 4S
« Reply #1 Dátum: 2013, 07 10, 07:46:08 »
Hogyan is tudjuk felvarázsolni a jelenleg Béta 5.szakaszában tartó iOS7-et! :)

Első lépés:

Innen letöltjük az iPhone / iPod touch / iPad / Apple TV résznél az iPhone 4S (6.1.3/....) firmwaret You are not allowed to view links. Register or Login.

Innen pedig letöltjük az iOS7-et: You are not allowed to view links. Register or Login

iOS 7 Beta 5: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha ezek már a gépünkön vannak akkor mehetünk tovább!

Második lépés:

Ellenőrizd, hogy a készülék USB-n keresztül kapcsolódik e a géphez, ha ez megvan akkor nyisd meg az iTunes.
Tarsd lenyomva a SHIFT billentyűt és úgy kattints az iPhone visszaállítása... gombra. Ekkor meg tudod manuálisan adni neki azt a firmware-t amit te szeretnél telepíteni, jelen esetben először a hivatalos 6.1.3-at kell! Ha ezt feltette akkor új iPhoneként állítsuk be a készüléket!

Harmadik lépés:

Ha készülékünket beállítottuk ÚJ iPhoneként, után szintén megnyitjuk az iTunes-t, és a SHIFT-et lenyomva tartva rákattintunk a Frissítések ellenőrzése... gombra. Ekkor szintén manuálisan be tudjuk tallózni az általunk kíván firmware-t, ami most már az iOS7!
Telepítések közben (még az iPhone nem lesz használható) SOHA ne húzzuk le a gépről a telefont!

Negyedik lépés: (aki szeretné)

Visszatenni a készülékre az iOS6-al készített mentésünket.

Itt egy Videó is a telepítés menetéről:

You are not allowed to view links. Register or Login

iOS 6 Visszaállítása (ha esetleg nem tetszik a 7):

Az iphonehungaryn nagyon jól össze van szedve a dolog ezért nem pötyögném le még egyszer :)

Itt megtaláljátok: You are not allowed to view links. Register or Login

MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGGEL KEZDJEN BELE A MŰVELETBE!!!

jaffika89

• Vendég
« Reply #2 Dátum: 2013, 07 10, 11:14:24 »
Mentés visszaállítása:

"Ha biztonsági mentésből szeretne adatokat visszaállítani, csatlakoztassa iOS rendszerű készülékét ahhoz a számítógéphez, amelyikkel szinkronizálni szokta, és alkalmazza az alábbi módszerek valamelyikét:

Kattintson a Fájl menüpontra, majd válassza ki az Eszközök > Visszaállítás biztonsági mentésből lehetőséget.

Vagy

Nyissa meg az iOS-eszköz Összegzés lapját. A lapot kétféleképpen nyithatja meg:
Kattintson a jobb felső sarokban a készülék gombjára. (Ha az iTunes Store áruházban tartózkodik, kattintson a jobb felső sarokban található Könyvtár gombra. Ekkor láthatóvá válik a készülék gombja.)
Az iTunes bármelyik nézetében kattintson a Nézet menüpontra, majd válassza ki az Oldalsáv megjelenítése lehetőséget. Válassza ki az iOS-készüléket az iTunes alkalmazás Eszközök csoportjában.
Kattintson a Bizt. mentés visszaállítása gombra."

forrás: apple.hu :)  (Ennél egyszerűbben nem tudtam volna leírni :D )

jaffika89

• Vendég
« Reply #3 Dátum: 2013, 09 18, 18:30:21 »
Szoftveres tisztítás: a felesleges ideiglenes fájlok és cache törlése. Mindez ingyen, jailbreak nélkül!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #4 Dátum: 2013, 09 18, 21:03:14 »
Nekem már a 7es van fenn ,szoknom kell !  :ok:
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető laci1117

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Vodafone Navi
  • PDA: iPhone 4S/16Gb
  • PDA ROM: iOS 6.1.3
« Reply #5 Dátum: 2013, 09 18, 21:43:33 »
Már nekünk is! :) Fura :D időjárást hogy lehet beállítani a notification bar-ba?
Két szót ismerek mindig és soha, Fradista mindig Újpesti soha!

jaffika89

• Vendég
« Reply #6 Dátum: 2013, 09 19, 07:39:22 »
Már nekünk is! :) Fura :D időjárást hogy lehet beállítani a notification bar-ba?

Nekem egyszer csak megjelent :D

jaffika89

• Vendég
« Reply #7 Dátum: 2013, 09 19, 07:41:44 »
Első tapasztalataim:
- nem működik az autómatikus fényerő. (ez nem annyira meglepő mert a 6nál is frissítéssel hozták helyre)
- sajnos mint a beta verzioknál itt sem működik a lakathang feloldáskor
- Az aksi egy éjszaka alatt 16%ot merült állásában (nem ment a háttérben semmi) ez szerintem egy kicsit sok még.
- Félelmetes amennyire nem tetszenek az új ikonok, színek (de ez csak magánvélemény, mindenkinek nem tetszhet :) )
- Rohadtul idegesít hogy az alsó sor ikonjai mögött azt a tejszínű sávot nem lehet eltüntetni vagy legalább 100%osan átlátszóvá varázsolni  >:(

ugy kb ennyi az első tegnap esti pár órás tapasztalatokról :D

Nem elérhető laci1117

« Reply #8 Dátum: 2013, 09 19, 10:37:17 »
Első tapasztalataim:
- nem működik az autómatikus fényerő. (ez nem annyira meglepő mert a 6nál is frissítéssel hozták helyre)
- sajnos mint a beta verzioknál itt sem működik a lakathang feloldáskor
- Az aksi egy éjszaka alatt 16%ot merült állásában (nem ment a háttérben semmi) ez szerintem egy kicsit sok még.
- Félelmetes amennyire nem tetszenek az új ikonok, színek (de ez csak magánvélemény, mindenkinek nem tetszhet :) )
- Rohadtul idegesít hogy az alsó sor ikonjai mögött azt a tejszínű sávot nem lehet eltüntetni vagy legalább 100%osan átlátszóvá varázsolni  >:(

ugy kb ennyi az első tegnap esti pár órás tapasztalatokról :D
Akksi nálam is borzalmas :( Wifiről tapicskoltam kb 5-10 percet és 7%ot ment le... botrányos  >:(

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #9 Dátum: 2013, 09 19, 18:10:18 »
ha mar itt pörög a forum..itt tennem fel a kerdesem.
...iPhone 5-ön rajta van az uj Weather app es ha lehuzom az ertesitesi redönyt (ertesitesi központ) nem irja ki az aktualis elörejelzest, amit csodalatos modon szöveggel jelenit meg. Viszont az iPadokon meg nem jelenik meg a Weather app, de a redönyön meg kiirja az elörejelzest!  :shock: :shock: ::) Hogy lehet ez?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attila1970

• Navigáció / Navigation: IGO 8,4
  • PDA: iphone 5, iphone 6, ipad Mini
iPhone 4S
« Reply #10 Dátum: 2013, 09 19, 20:04:33 »
...iPhone 5-ön rajta van az uj Weather app es ha lehuzom az ertesitesi redönyt (ertesitesi központ) nem irja ki az aktualis elörejelzest, amit csodalatos modon szöveggel jelenit meg. Viszont az iPadokon meg nem jelenik meg a Weather app, de a redönyön meg kiirja az elörejelzest!  :shock: :shock: ::) Hogy lehet ez?
Próbáld meg újraindítani a tel öt nekem azóta megvan

Küldte Horváth Attila ipadról a Tapatalk HD használatával
Első lépés mindig ma legnehezebb :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #11 Dátum: 2013, 09 19, 21:16:35 »
Próbáld meg újraindítani a tel öt nekem azóta megvan

Küldte Horváth Attila ipadról a Tapatalk HD használatával

meg volt.... :hmm:Maradt a helyzet mind iPhone-on es iPad-on is...Tehat a kerdesem tovabbra is fennall.

Vagy iPad-on nem kell megjelennie az app-nak, mert ez jobban idegesit mint az iPhone ahol csak nem irja ki az elörejelzest. Azon legalabb meg van az app. Ez eleg fura.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #12 Dátum: 2013, 09 20, 12:58:56 »
Kapcsold be a helymeghatározást ,utana írni fogja az értesítsi panelon  :ok:
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #13 Dátum: 2013, 09 20, 17:10:14 »
Kapcsold be a helymeghatározást ,utana írni fogja az értesítsi panelon  :ok:
be van kapcsolva. Az volt az elsö amit megneztem.Azert köszi. Viszont lövesem nincs mik ezek az anomaliak.

Nem elérhető laci1117

« Reply #14 Dátum: 2013, 09 20, 17:24:04 »
be van kapcsolva. Az volt az elsö amit megneztem.Azert köszi. Viszont lövesem nincs mik ezek az anomaliak.
Pedig itt is csak ezt írják You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #15 Dátum: 2013, 09 20, 17:33:26 »
Pedig itt is csak ezt írják You are not allowed to view links. Register or Login
azert is irtam, hogy az volt az elsö amit ellenöriztem. Ujrainditottam es tovabbra se semmi. Az alkalmazason belül latja az aktualis helyet.... Gözöm nincs mi a baja.
iPadon meg nincs idöjaras alkalmazas es meg is van kijelzes az ertesitesi központon. Ezt sem ertem.. :(

Nem elérhető laci1117

« Reply #16 Dátum: 2013, 09 21, 14:10:27 »
Ez az iOS 7 egy vicc...... 54%on van az aksim, lefrissítek wifiről 3 appot 2 perc múlva mit látok? 35%on vagyok.... ez mi???????????????  >:(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #17 Dátum: 2013, 09 21, 14:29:42 »
Ez az iOS 7 egy vicc...... 54%on van az aksim, lefrissítek wifiről 3 appot 2 perc múlva mit látok? 35%on vagyok.... ez mi???????????????  >:(

Kapcsold ki az új funkciók egy részét, amik alig adnak valamit pluszt, de nagyon szívják az akksit.
Appok háttérben ügyködése, AppStore háttérben történő app frissítítése, helymeghatározásnál csak amiről biztosan tudod, hogy kell, animált helyett fix háttérkép, mozgások csökkentése, stb.
Szerencsére ezek választhatóan kerültek be a rendszerbe, tehát a te kezedben van a döntés.

Nem elérhető laci1117

« Reply #18 Dátum: 2013, 09 21, 15:04:05 »
Kapcsold ki az új funkciók egy részét, amik alig adnak valamit pluszt, de nagyon szívják az akksit.
Appok háttérben ügyködése, AppStore háttérben történő app frissítítése, helymeghatározásnál csak amiről biztosan tudod, hogy kell, animált helyett fix háttérkép, mozgások csökkentése, stb.
Szerencsére ezek választhatóan kerültek be a rendszerbe, tehát a te kezedben van a döntés.
Köszönöm! kipróbálom akkor ezeket! :) bár a "3D" hatású háttér az kifejezetten tetszik :)  :oops:

Nem elérhető laci1117

« Reply #19 Dátum: 2013, 09 21, 15:34:48 »
Rátaláltam erre a cikkre You are not allowed to view links. Register or Login
Kikapcsoltam az: -alkalmazásfrissítést a háttérben
                            - helymeghatározásban pár dolgot
                            - rendszerszolgáltatásokat - ehhez annyi kérdést fűznék hozzá hogy valóban érdemes mindent kilőni itt? nincs sok értelme az ottani dolgoknak? :D teszem fel azt iPhone Keresés vagy ilyesmit nem befolyásolja?
                            - kikapcsoltam a push-t is, emailek nem érdekelne viszont facebook értesítéseket ugyan úgy megkapom egyből?
                            - és még a végén a további push üzeneteket hogy tudom kilőni? pl PvZ 2, és az összes többi játék üzenete egyáltalán nem érdekel :) ezeket hol tudom kilőni????

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!! :) Szép napot!  O->-

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #20 Dátum: 2013, 09 21, 17:46:43 »
A Beállítások - Értesítési központban egyenként tudod állítani, hogyan viselkedjenek az appok, amiknek korábban már adtál engedélyt. Illetve azt meg is tudod vonni.

Nem elérhető laci1117

« Reply #21 Dátum: 2013, 09 21, 22:43:05 »
A Beállítások - Értesítési központban egyenként tudod állítani, hogyan viselkedjenek az appok, amiknek korábban már adtál engedélyt. Illetve azt meg is tudod vonni.
Köszönöm! :)

jaffika89

• Vendég
« Reply #22 Dátum: 2013, 09 25, 12:22:28 »
Sajnos az aksi nekem is nagyon merül.. pedig már én is kikapcsoltam a prallaxot is.. a spotlighetet is meg sok sok egyéb olyan funkciót amit eddig nem ..:D

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #23 Dátum: 2013, 09 25, 13:12:16 »
Sajnos az aksi nekem is nagyon merül.. pedig már én is kikapcsoltam a prallaxot is.. a spotlighetet is meg sok sok egyéb olyan funkciót amit eddig nem ..:D

A helymeghatározásnál érdemes szétnézni, illetve átgondolni, hogy az appok háttérben történő előfrissítése hoz-e lényeges pluszt. Az automatikus app (AppStore) frissítést is simán ki lehet lőni.

jaffika89

• Vendég
« Reply #24 Dátum: 2013, 09 25, 13:31:24 »
A helymeghatározásnál érdemes szétnézni, illetve átgondolni, hogy az appok háttérben történő előfrissítése hoz-e lényeges pluszt. Az automatikus app (AppStore) frissítést is simán ki lehet lőni.

Ez mind kivan :S