Sziasztok.
Bár az utóbbi években főképp más gyártók vasait "főzögettem"
, de most beleszaladtam egy S Advance-be és az itteni guruk segítségét kérném, mert a Spica óta kissé megváltoztak a "szabályok" és nem szeretném téglásítani a cimbora gépét.
(Remélem jó topicba teszem fel a kérdésemet)
Adott egy stock 4.1.2-es SGSA, T-Mobil függő (Alapsáv: I9070XXLQE, 3.0.31-1122398 kernel, Build: JZO54K.I9070XXLQE)
Erre szeretne a haver egy HarshJelly-t.
Ha jól olvasgattam az utóbbi pár órában (esik ki közben a szemem
), az "efs mappa" mentéséhez (is) először rootolnom kell, mentés, majd az Update.zip-el egy ideiglenes, ezután egy CoCore CWM-et (9.0-t szedtem le) kell tennem, majd mehet rá a HJ alapROM, aztán a HJ v5.1-es update (természetesen full wipeokkal mindenhol, kivéve a ROM-nál, az update előtt).
Jó lesz így, ebben a sorrendben, vagy valamelyik lépésben változtassak?
Plusz egy kérdés:
XDA-n van egy javító mod a kamerához, Ti használtátok azt, illetve szükség van rá?
Tapasztaltatok bármilyen bugot ezzel a ROM-al kapcsolatban?
A haver nem fogja túlságosan "piszkálgatni" a rendszert, csak egy hibamentes, stabil, a gyárinál gyorsabb ROM-ra lenne szüksége.
Holnap esek neki a dolognak, nem egész egy napom van rá, így szívesen fogadnám, ha segítenétek ebben.
Ps.:
Talán ez sem ide való kérdés, de a samufirmware-ről valami rejtélyes oknál fogva nem indul el a gyári ROM letöltés, pedig azt mindenképpen szeretném a winyón tudni, egy esetleges gebasz esetére az Odin-os flasheléshez.
Tud valaki alternatív linket a T-Mobilos gyári 4.1.2-es firmware-re, esetleg tárhelyet, ahonnan elérhető?
Thank's előre is minden, az ehhez a típushoz Nálam sokkal jobban értő Master és Padavan segítségét!
Üdv: Tremor