2024, 11 28, 03:06:50

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Custom / CWM - FAQ Frissítve - 2013.12.18.  (Megtekintve 121485 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
You are not allowed to view links. Register or Login
1G ram-ja van!!!!
Nekünk csak 768M! :) De egyébként igen! :)
Hát te nagyon okos vagy
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Sir Tremor

• Navigáció / Navigation: IGO+Sygic Aura
  • PDA: Samsung S4 Active
  • PDA ROM: CM11 4.4
Sziasztok.

Bár az utóbbi években főképp más gyártók vasait "főzögettem" :D, de most beleszaladtam egy S Advance-be és az itteni guruk segítségét kérném, mert a Spica óta kissé megváltoztak a "szabályok" és nem szeretném téglásítani a cimbora gépét.  :)
(Remélem jó topicba teszem fel a kérdésemet)

Adott egy stock 4.1.2-es SGSA, T-Mobil függő (Alapsáv: I9070XXLQE, 3.0.31-1122398 kernel, Build: JZO54K.I9070XXLQE)

Erre szeretne a haver egy HarshJelly-t.

Ha jól olvasgattam az utóbbi pár órában (esik ki közben a szemem :D), az "efs mappa" mentéséhez (is) először rootolnom kell, mentés, majd az Update.zip-el egy ideiglenes, ezután egy CoCore CWM-et (9.0-t szedtem le) kell tennem, majd mehet rá a HJ alapROM, aztán a HJ v5.1-es update (természetesen full wipeokkal mindenhol, kivéve a ROM-nál, az update előtt).

Jó lesz így, ebben a sorrendben, vagy valamelyik lépésben változtassak?
Plusz egy kérdés:
XDA-n van egy javító mod a kamerához, Ti használtátok azt, illetve szükség van rá?
Tapasztaltatok bármilyen bugot ezzel a ROM-al kapcsolatban?

A haver nem fogja túlságosan "piszkálgatni" a rendszert, csak egy hibamentes, stabil, a gyárinál gyorsabb ROM-ra lenne szüksége.

Holnap esek neki a dolognak, nem egész egy napom van rá, így szívesen fogadnám, ha segítenétek ebben.

Ps.:
Talán ez sem ide való kérdés, de a samufirmware-ről valami rejtélyes oknál fogva nem indul el a gyári ROM letöltés, pedig azt mindenképpen szeretném a winyón tudni, egy esetleges gebasz esetére az Odin-os flasheléshez.
Tud valaki alternatív linket a T-Mobilos gyári 4.1.2-es firmware-re, esetleg tárhelyet, ahonnan elérhető?

Thank's előre is minden, az ehhez a típushoz Nálam sokkal jobban értő Master és Padavan segítségét! :)

Üdv: Tremor

Nem elérhető Sir Tremor

Huppsz, tényleg régen jártam erre, most látom, hogy még az Ace-m paraméterei figyelnek az avatarom alatt. :D :D :D :D

Ideje lesz frissítenem.  :p

Nem elérhető Sir Tremor

Gyári firmware letöltés megoldódott, már csak a fentiekben leírtakhoz várnék egy kis segítséget.

Nem elérhető Sir Tremor

Update:
Root, CoCore 9.0 fent, nekiesek egy HJ ROM felrakásának. :ima:

Nem elérhető Sir Tremor

Jelentem, minden megvan, HJ 5.1 fent figyel a gépen, eddigi tesztelések során nem találtam hibát, a rendszer gyors és gördülékeny.

Köszönöm a segítőkészséget, amit PM-ben kaptam Attika79-től és Golf2gt-től, plusz a korrekt leírásokat a fórumon, így valóban gyerekjáték volt "megpöccinteni" ezt a gépet.  :ok:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Jelentem, minden megvan, HJ 5.1 fent figyel a gépen, eddigi tesztelések során nem találtam hibát, a rendszer gyors és gördülékeny.

Köszönöm a segítőkészséget, amit PM-ben kaptam Attika79-től és Golf2gt-től, plusz a korrekt leírásokat a fórumon, így valóban gyerekjáték volt "megpöccinteni" ezt a gépet.  :ok:
Ügyesen megbeszélted, és meg is oldottad magadnak. Szívesen.  :ok:   :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sir Tremor

Hehe!  :D
Azért lélekben támogattatok, ezt szándékoztam megköszönni! :)

Amúgy a vicc az egészben, hogy miután kiélveztem "munkám gyümölcsét", este egy roggyant "kalapos" besatuzott előttem egy körforgóban, erre Én is satu, kifékeztem, de a vacsorám (laza sóskamártás húsgombóccal :p) landolt az anyósülés előtti territóriumban.
Ez eddig rendben, takarítás...
Mivel világít a paraszt (jobb híján)??
Az 1 hetes xperia SP-vel, amit szintén előtte tettem teljesen "ütőképessé".  :)
Takarítás végén pakolás, tel kicsúszik a kezemből, buggy... :( elmerült egy kis tisztítószeres vízben!
Azonnal kikaptam, most szárítás, teszt...

Szóval nem sokáig tartott a mai "sikerélmény", de ettől függetlenül Neketek köszi a HOZZÁÁLLÁST, mert igazából ez az, ami respectet érdemel.
Anno, amikor még a Spica-Ace-SGS korszak dívott, Én is sok emberkének segítettem és ezt (valamint az ilyen hozzáállású embereket, mint Ti) mindig is díjaztam!

És...bocs az OFF-ért, de ez hozzá tartozott a mai naphoz (ha már megbeszéltem magammal  :D és megcsináltam ezt az SGSA-t, a Ti lelki és hozzáállásbeli támogatásotokkal :ok: )

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070P
  • PDA ROM: CyanogenMod 11 - 4.4.2. by Maclaw Studio
Hehe!  :D
Azért lélekben támogattatok, ezt szándékoztam megköszönni! :)

Amúgy a vicc az egészben, hogy miután kiélveztem "munkám gyümölcsét", este egy roggyant "kalapos" besatuzott előttem egy körforgóban, erre Én is satu, kifékeztem, de a vacsorám (laza sóskamártás húsgombóccal :p) landolt az anyósülés előtti territóriumban.
Ez eddig rendben, takarítás...
Mivel világít a paraszt (jobb híján)??
Az 1 hetes xperia SP-vel, amit szintén előtte tettem teljesen "ütőképessé".  :)
Takarítás végén pakolás, tel kicsúszik a kezemből, buggy... :( elmerült egy kis tisztítószeres vízben!
Azonnal kikaptam, most szárítás, teszt...

Szóval nem sokáig tartott a mai "sikerélmény", de ettől függetlenül Neketek köszi a HOZZÁÁLLÁST, mert igazából ez az, ami respectet érdemel.
Anno, amikor még a Spica-Ace-SGS korszak dívott, Én is sok emberkének segítettem és ezt (valamint az ilyen hozzáállású embereket, mint Ti) mindig is díjaztam!

És...bocs az OFF-ért, de ez hozzá tartozott a mai naphoz (ha már megbeszéltem magammal  :D és megcsináltam ezt az SGSA-t, a Ti lelki és hozzáállásbeli támogatásotokkal :ok: )

Az szép...
1.Off- egyszer még ok.
2. Mi is ezért szeretünk ide járni! :P
3. Ázott telefonból akksi ki azonnal, aztán vagy két zacskó rizs közzé lezárt dobozba berakod vagy két napra...
(Ha van silica gel-ed, amik a cipős dobozokba szoktak lenni kis zacskók golyókkal, az még jobb...de nem gyanítom, hogy rajtam kívül van még egy boond aki azt gyűjtené...mind1)
Kirántja az összes nedvességet belőle... Aztán happy!!!
Lényeg, hogy minnél hamarabb!!! :))

És most a kezemre csapok én is az offért!!! :))))

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

Nem elérhető Deniaesthetic

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510E
Üdv!
jelenleg a 4.4.2 es android van a telefonomon, az a problémám h eddig felismerte a gépem a telefont, mostmár nem, fogalmam sincs mit csináljak vele, a másik problémám az hogy TWITCH alkalmazás ez egy olyan videó néző program amin élő játékmeneteket lehet nézni, és nem játssza le a videót, a régi rendszeremen lejátszotta minden probléma nélkül. Mi lehet a baj?

Nem elérhető robidusin

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S Advanced
  • PDA ROM: CoCore 9.1, Harsh Jelly v5.1
Sziasztok!

Lenne egy ilyen Advance P-s model, rajta van a Cocore 9.0.Az a baj ezzel hogy sokszor fagyokat, lassú. Tudnátok Adni ez helyet valami jó stabil,pörgős ROM-ot?
Ha lehetne tudnátok letöltési linket adni?

Előre is köszönöm!
Két dolog nem hagy nyugodni:
1,) Ki találta fel a munkát?
2,) A többiek miért nem verték nyomban agyon?

Nem elérhető peterrr

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S Advance (GT-9070)
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance (GT-9070)
  • PDA ROM: Stock Jellybean
sziasztok!
nemtudom, jó helyen járok-e a bajommal, ha nem akkor bocsi.
xda-n keresgéltem és találtam is egy egész jónak ígérkező "[ROM] [4.4.4] [OFFICIAL] Ehndroix V 14.10.11 - Janice" nevű romot. telepítettem ahogy levolt írva, majd bootolás után a "beállításvarázsló" leállt miután kiválaszottam a nyelvet. azóta próbáltam reboot után sem jutok túl ezen, ráadásúl a cwm recovery sem jön power+hangerő kombinációval. valaki tudna megoldást a próblémámra?

Nem elérhető nadi21

• PDA: SGSA I9070
Hali!
Lehet h elsiklottam valami felett de az létezhet hogy az én SGSA-m más mint a tiétek?
Ugyanis én mindent megpróbáltam de nem tudok addig sem eljutni hogy az ideiglenes recovery-t feltegyem.
A sztori a következő:
Adott a t-mobilos sgsa-m lassan két éve használom és már unom a képét. valami újat akartam belőle kihozni. sikerült is recovery meg kitkat rom (janice) de aztán az én kis bakim miatt sikerült egy bootloop :S.
Ez még nem is lett volna nagy baj. Elő az odint és sammobilról szedtem le olasz cuccot :)
Föl is ment szépen a jb megint de azóta az e3 recovery nem látja a zipeket az sd-n (sem külsőn sem belsőn).
Ilyenkor mit kell tennem h újra tudjak legalább egy root jogot meg egy co-core-t kapni?
Pls Help :ima:
Ui.: most 4.1.2. xxlqevan rajta
3.0.31-1122398
se.infra@sep-116#2
SMP PREEMPT Tue Apr 9 14:55:54
KST 2013
ezzel a kernellel

Nem elérhető Amice

• PFC Fan
  • PDA: I9070XXLQE
  • PDA ROM: I9070OXXLQE
Kedves Attika!
AZ SGSA-m elkezdett gyengélkedni, nem működik a gyroscope-ja. Utána néztem, azt tudtam meg, hogy alaplap-hiba. Sikerült vennem egy törött kijelzőset, átszereltem, és szépen működött is.
 Ugyanaz futott rajta, mint az enyémen: T-mobil, és JB 4.1.2
Viszont a névjegyek, mail fiók,  minden beállítás az előző tulaj szerintiek voltak. Gondoltam nyomok egy gyári visszaállítást. Na itt történt az, ami miatt kereslek benneteket. Kiderült, hogy rootolt a "kicsike", mert bejött egy menű, aminek a fejlécében a "CWM-based Recovery v6.0.2.8" olvasható.
A menű pontok között viszont ott van a "wipe data/factory reset", hát azt elindítottam. Kis idő múlva kiírta, hogy a data reszet kész. Gondoltam az újra indítás a következő lépés, de csak visszaállt a recovery menűre és most nem tudom mit csináljak, még kikapcsolni(akkut kiszedni) sem merem, mintha azt olvastam volna a fórumon, hogy az is baj. Nem akarom tetézni.. Rádugtam a töltőt és várok...
segítséget!
előre is köszönöm! (a remélem gyors segítséget)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Kedves Attika!
AZ SGSA-m elkezdett gyengélkedni, nem működik a gyroscope-ja. Utána néztem, azt tudtam meg, hogy alaplap-hiba. Sikerült vennem egy törött kijelzőset, átszereltem, és szépen működött is.
 Ugyanaz futott rajta, mint az enyémen: T-mobil, és JB 4.1.2
Viszont a névjegyek, mail fiók,  minden beállítás az előző tulaj szerintiek voltak. Gondoltam nyomok egy gyári visszaállítást. Na itt történt az, ami miatt kereslek benneteket. Kiderült, hogy rootolt a "kicsike", mert bejött egy menű, aminek a fejlécében a "CWM-based Recovery v6.0.2.8" olvasható.
A menű pontok között viszont ott van a "wipe data/factory reset", hát azt elindítottam. Kis idő múlva kiírta, hogy a data reszet kész. Gondoltam az újra indítás a következő lépés, de csak visszaállt a recovery menűre és most nem tudom mit csináljak, még kikapcsolni(akkut kiszedni) sem merem, mintha azt olvastam volna a fórumon, hogy az is baj. Nem akarom tetézni.. Rádugtam a töltőt és várok...
segítséget!
előre is köszönöm! (a remélem gyors segítséget)
Szia!
A legelső opció a reboot system now Ha arra nyomsz újra kell induljon, azzal kell újraindítani nem manuálisan.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Amice

• PFC Fan
  • PDA ROM: I9070OXXLQE
Szia!
A legelső opció a reboot system now Ha arra nyomsz újra kell induljon, azzal kell újraindítani nem manuálisan.

Szia! Először is köszönöm, hogy "szóba álltál velem"! Most már hál'Istennek megoldódott, -persze megint van valami-,de a reboot után mindíg visszaállt a recovery menűre, és semmi több. Ettől paráztam be... Egy ismerős, aki telepített már Android rendszert feltett egy 4.4.4-es Carbon CM-et.Tetszik, de van néhány észrevétel, talán ismert és már "lefutott" dolgok, ha tudsz rá gyógyírt, oszd meg pls.
-a dokumentumok elindul, kb.2mp után.."a dok. alk. sajnos leállt" és mindig ez van
-a saját file kezelője nem látja a külső SD kártyát. TotComm.-el látni, de bármit akarok elindítani innen nem látja.

elöre is kössz!

Nem elérhető norrys

• PFC Fan
  • PDA: gt-i9070
  • PDA ROM: I9070XXLQE
Sziasztok! Tud valaki valamit esetleg a lollipopról erre a modellre? Láttam külföldi oldalakat ahol erről volt cikk pl. itt You are not allowed to view links. Register or Login persze nem mertem kipróbálni, de érdekelne van-e esély hogy kijöjjön valami nemhivatalos használható rom rá.

Nem elérhető psychopath-,-

• PFC Fan
    • BB klán
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: Tmobile
Sziasztok! Tud valaki valamit esetleg a lollipopról erre a modellre? Láttam külföldi oldalakat ahol erről volt cikk pl. itt You are not allowed to view links. Register or Login persze nem mertem kipróbálni, de érdekelne van-e esély hogy kijöjjön valami nemhivatalos használható rom rá.

"meghitt világomat saját mitológiám sárkányai védik..."

Nem elérhető Csabi1984

• PFC Fan
  • PDA ROM: 4.1.2
Sziasztok édesanyámnak szervizbe kellene küldeni a telefont (Samsung I9070) deodexelt rom van rajta LQE 4.1.2 alapon. A probléma, hogy vissza kell állítani a gyári állapotra Odinnal a 3 fjlos LQE független rommal - (Sajnos 3 fájlos t-mobilos nincs meg nekem) majd ezek után feltenni az 1 fájlos gyártó romot a PDA menüpontba és vissza áll a CSC!

A lépéseket esetleg letudnátok írni :)?

Nem elérhető Csabi1984

• PFC Fan
Sziasztok édesanyámnak szervizbe kellene küldeni a telefont (Samsung I9070) deodexelt rom van rajta LQE 4.1.2 alapon. A probléma, hogy vissza kell állítani a gyári állapotra Odinnal a 3 fjlos LQE független rommal - (Sajnos 3 fájlos t-mobilos nincs meg nekem) majd ezek után feltenni az 1 fájlos gyártó romot a PDA menüpontba és vissza áll a CSC!

A lépéseket esetleg letudnátok írni :)?

Nem elérhető atta74

• PDA: Galaxy Spica
  • PDA ROM: I5700XXILE
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy honnan tudnék leszedni olyan romot i9070-hez ami mindent újrarak a telefonon?
Odinnal már csináltam ilyet más samsungokon, de ehhez nem találokolyat, amiben minden benne van. (totoro.pit, stb) Help me pls!

Nem elérhető kilroy69

• PDA: Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQL 4.4.x random
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy honnan tudnék leszedni olyan romot i9070-hez ami mindent újrarak a telefonon?
Odinnal már csináltam ilyet más samsungokon, de ehhez nem találokolyat, amiben minden benne van. (totoro.pit, stb) Help me pls!
Tehát vasig gyalul? Formázza a telót?
Ha igen, akkor a 3 fájlos repart JB kell neked (LQE).
„Minél többet tudok, annál kevesebbet tudok”

Nem elérhető Csabi1984

• PFC Fan
Sziasztok. 3 fájlos GB romot honnan lehet megszerezni? Egyszerűbben kérdezve 2.3.6 Gb-re hogy lehet visszatérni?

Nem elérhető kilroy69

• PDA: Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQL 4.4.x random
Sziasztok. 3 fájlos GB romot honnan lehet megszerezni? Egyszerűbben kérdezve 2.3.6 Gb-re hogy lehet visszatérni?
Szia! Odinnal vissza tudsz menni GB -re.
Itt van egy link ebben a topikban, inkább oda írj: You are not allowed to view links. Register or Login
Súgok: #162 hozzászólás:
Illetve a 3 file os 2.3.6 os GB rom :)

„Minél többet tudok, annál kevesebbet tudok”

Nem elérhető Csabi1984

• PFC Fan
Köszönöm akkor oda írok :)