Na szóval:Hol is kezdjem?Először is talán ott,hogy custom romokkal csak az próbálkozzon aki már rootolta a készüléket mert csak akkor fogadja el a customot!
Első körben felraktam egy 4.4.2-es kísérleti custom romot de a készítője elfelejtette felhívni a figyelmet a rom egy komoly hibájára.
Sajna az érintő gombok közül csak a menü gomb működött de annak a funkciója sem az volt hanem ez lett a home gomb.
Amúgy egy rettentő gyors és stabil rom volt ja és tetszett is de a gombot nem tudtam megszokni így mennie kellett egy nap után!
Ja és telepítés után a futó alkalmazásoknál 230mb szabad hely maradt!!!!
Jelen pillanatban egy másik customot tesztelek ez egy 4.1.1-es android ezen jelenleg friss telepítésnél 160-170mb közötti szabad memóriám van.
A készítője kivett minden felesleges prestigio appot a romból,előtelepítve szinte semmi nincs csak ami muszáj!
Minden gomb megfelelően használható,maga a rom nagyon gyors!
Ennek a romnak a neve Revolution HD abból is a chocolate ami egy bővítettebb változat(Van belőle vanilla is)
Leírások szerint töltésnél ablakokat dobálgat fel amiket zárogatni kell mert különben leáll a töltés(Én még ezt nem tapasztaltam),ja és a leírások szerint nem működik a panoráma mód a fényképezőn de ezt most teszteltem és működik!
Más téma.!!!Külföldi fórumokon a prestigio típusra mint LAVA IRIS -re kell rákeresni ott ugyanis ezen a néven került forgalomba!!!