0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Vagyis most kellene szereznem egy o2-es kártyát?
Attol fugg. Ha attol fugg a vas akkor igen:-)
Nem tudom, a készülék nem kér kódot, lehet hogy mégse függő? Azt írja Nincs jel Korlátozott szolgáltatás csak segélyhívás. Most mit csináljak, cseréltessek kártyát??? Egy órája, az unlock előtt még működött a kártya.
Factory reset volt már?Eddig milyen kártyával próbáltad? Tapatalked from my H1
Meggyógyult, beállítások, mobil hálózat, hálózati szolgáltatók, automatikus kiválasztás, és működik.
Sziasztok!Olyanban szeretném kikérni hozzáértőbb véleményét hogy:Van egy 1.54. es hbootos készülékem.Ha htc dev-en nyitom a bootloadert, és megpróbálok régebbi verziójú romot felrakni,akkor változik a hboot is?S-off miatt lenne szükség rá.Ha volt korábban hasonló kérdés bocs
Ok köszönöm, elkeserítő.Függetlenítés miatt kellett volna az s-off.Idővel várható 1.54 re is s-off?
Függetlenítés miatt akartam s-off ot, de mint megtudtam, ez alapból halva született próbálkozás volt.Magyar szolgáltatós telefonnal váltottam volna, de így marad a független one beszerzés.Köszönöm a segítségeteket.
Sajnos ez van!De a magyar szolgáltatók megcsinálják a fügétlenítést, némi készpénz ellenében! T-mobile a dominóst 25.000Ft-ért, az előfizetésest 15.000 Ft-ért!
Nem kell hozzá S-OFF!A hazai szolgáltatós készülékeket csak a szolgáltató tudja kikódolni!Valami különleges sim lockot használnak hozzá!Külföldi készülékekhez van fizetős online lehetőség!
Van aki tudja függetleníteni S-OFF-al...
Én nem tudom a megoldását S-OFF-on belül, és aki tudja nem árulja el hogy kell, esetleg ő megcsinálja.
Na közben utána jártam: You are not allowed to view links. Register or LoginEzen a linken meg adod az email címed, milyen típusú mobil es az imei számot ők küldenek egy config.dat fajlt, ezt a gyokerbe masolod majd hboot-ba lepsz ott ra a simlock menure es meg van a sim unlock, nekem működött. Sok sikert Küldve az én HTC One-ről Tapatalk 4 használatával
Nem, spanyol. De próbáld ki mert bajt nem okoz max nem működik, sd fail-t ír ki.Küldve az én HTC One-ről Tapatalk 4 használatával
Erre kíváncsi leszek!Ezek az unlockok eddig nem működtek magyar szolgáltatótól vásárolt lockolt készülékeknél!