Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a GT-I9070-es telcsin nem lehet valamilyen módon növelni a ram-ot?
Kiindulva abból, hogy ha olyan memória kártyát teszek be a laptopba akkor a windows 7 felajánlja, hogy szeretném-e vele növelni a ram teljesítményt vagy nem.
Szóval az kérdésem így született meg.
Szia
András!
Üdv a fórumon!
Konkrétan nem. Vagyis biztos vagyok benne, hogy van olyan fejlesztői megoldás amivel máshogy lehet elosztani a telefon belső memóriáját, így több jutna oda. De konkrétan az SGSA-t mi nem tudjuk, sőt azt mondom nem is kell. Persze én is elviselnék akár 1GB ramot, de ha jól van beállítva a telefonod és tudatosan telepíted az appokat, megválogatva azokat, akkor elég kell legyen. Nem véletlenül van akkora amekkora. A 4.1.2-es JB rendszer önmagában szerintem jól kezeli a memóriát, hiszen van beépített memória kezelője. Én semmilyen sem ram kezelő és sem battery saver appot nem használok, mert ezek többet ártanak mint használnak.
Ezt a kérdést egyébként tedd fel nyugodtan az Általános beszélgetés topikban is, sokan látogatják, hátha kapsz rá érdemibb választ is!