2024, 11 28, 12:55:31

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Gyakori kérdések/Általános FAQ(2013.10.22.)  (Megtekintve 130363 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen én is olvastam, azt hittem másnak is fordult elő és biztató dolgot ír le. Most vettem egy ilyen telót, láttam írtad, hogy ennek garanciális javításnak kell lennie. Létezik, hogy poros lesz?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Szerintem teljességgel kizárt. Nem vagyok mechatronikai műszerész, de az én logikám szerint annak a kis üregnek légmentesen kell záródnia. Ha a legkülső üvegen és a szélén nincs sérülés (magyarul nem Te pisztergáltad - miért is tennéd? ), akkor az szerintem 100%-osan garancia képes dolog, hiszen Te nem tehetsz róla...
A másik dolog amit Ottanginak is írtam, a telefon nem csak hardveresen, hanem szoftveresen is sérülésmentes kell legyen. Hiába a kamera lencse rossz - beviszed, megcsinálják, ha meglátják, hogy pl. CoCore kernel CWM-el rajta vigyorog, azonnal kérdés nélkül megvonják a maradék garanciát is.
A legelső amit ilyenkor néznek:
- érvényes gari papír,
- ez az a telefon e,
- IMEI,
- gyári szoftver piszka nélkül,
- nem hivatalos unlock,
- binary counter.
Ha ezek közül 1 db is nem stimmel, akkor ott a helyszínen azonnal kakukk...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fphs

Szerintem teljességgel kizárt. Nem vagyok mechatronikai műszerész, de az én logikám szerint annak a kis üregnek légmentesen kell záródnia. Ha a legkülső üvegen és a szélén nincs sérülés (magyarul nem Te pisztergáltad - miért is tennéd? ), akkor az szerintem 100%-osan garancia képes dolog, hiszen Te nem tehetsz róla...
A másik dolog amit Ottanginak is írtam, a telefon nem csak hardveresen, hanem szoftveresen is sérülésmentes kell legyen. Hiába a kamera lencse rossz - beviszed, megcsinálják, ha meglátják, hogy pl. CoCore kernel CWM-el rajta vigyorog, azonnal kérdés nélkül megvonják a maradék garanciát is.
A legelső amit ilyenkor néznek:
- érvényes gari papír,
- ez az a telefon e,
- IMEI,
- gyári szoftver piszka nélkül,
- nem hivatalos unlock,
- binary counter.
Ha ezek közül 1 db is nem stimmel, akkor ott a helyszínen azonnal kakukk...
Most hogy kukkerral meg erős lámpával nézem, a lencsénél van keresztbe gondolom ilyen lefogató fém bisz-basz -nem tudom mi az - olyan, mintha ahoz hozzá lett vilna nyúlva. Tehát, ha annak mind a kettőnek laposnak kell lenni, akkor garancia ugrott. Szoftveres téren nincs vele gond. Lehet, egy próbát megér és beviszem szervizbe megnézetni.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Most hogy kukkerral meg erős lámpával nézem, a lencsénél van keresztbe gondolom ilyen lefogató fém bisz-basz -nem tudom mi az - olyan, mintha ahoz hozzá lett vilna nyúlva. Tehát, ha annak mind a kettőnek laposnak kell lenni, akkor garancia ugrott. Szoftveres téren nincs vele gond. Lehet, egy próbát megér és beviszem szervizbe megnézetni.

Azért az lehet kopott is. Zsebkopott.  ;)
Általában a szervizes embernek (nem aki a pultban ül...) olyan kukkerja van mint egy fül-orr gégésznek...  Lámpás, nagyítós, fejére rögzített cucc. A legmütyürebb "nemtudom miez"-t is meglátja...
Próbáld meg, mást nem tudsz.  ;) :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fphs

Azért az lehet kopott is. Zsebkopott.  ;)
Általában a szervizes embernek (nem aki a pultban ül...) olyan kukkerja van mint egy fül-orr gégésznek...  Lámpás, nagyítós, fejére rögzített cucc. A legmütyürebb "nemtudom miez"-t is meglátja...
Próbáld meg, mást nem tudsz.  ;) :ok:
Köszi mindenképp megpróbálom. Viszont olyan kopott a keret, hog rendelnék az ebay-ről és kicseréltetném velük.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Köszi mindenképp megpróbálom. Viszont olyan kopott a keret, hog rendelnék az ebay-ről és kicseréltetném velük.

Kérdezd meg egy szolgáltatói szervizben előbb, akár telefonon is. Volt amire horribilis árat mondtak, de volt hogy jobbat mint bárhonnan.  ;)

Nem elérhető fphs

Kérdezd meg egy szolgáltatói szervizben előbb, akár telefonon is. Volt amire horribilis árat mondtak, de volt hogy jobbat mint bárhonnan.  ;)
Köszi

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1.2 Light JB v1.2+CoCore 8.2 CWM
Sziasztok BUÉK mindenkinek!Beragadhatott valamelyik programom mert nagyon merülök hogyan lehet mentenem a dolgokat és újraindítani "resetelni"hogy minden megmaradjon?

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
Sziasztok BUÉK mindenkinek!Beragadhatott valamelyik programom mert nagyon merülök hogyan lehet mentenem a dolgokat és újraindítani "resetelni"hogy minden megmaradjon?

Telefon kikapcsol - telefon bekapcsol (újraindítás), ilyenkor minden app leáll és aminek kell az újraindul. Semmid sem veszik el. Telepítsd fel a wakelock detektor nevű appot, az majd megmondja mi eszi az akkudat.

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
  • PDA ROM: 4.1.2 Light JB v1.2+CoCore 8.2 CWM
Telefon kikapcsol - telefon bekapcsol (újraindítás), ilyenkor minden app leáll és aminek kell az újraindul. Semmid sem veszik el. Telepítsd fel a wakelock detektor nevű appot, az majd megmondja mi eszi az akkudat.
a gsam battery monitor fent van és az azt mondja hogy a google+ eszi az aksit reggel vettem le a telefont a töltőről és most 30% van  előtte jó volt tuti multkor odin segített csak (akkor még gyári rom volt ) de most nem akarom a telot odinnak adni

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
a gsam battery monitor fent van és az azt mondja hogy a google+ eszi az aksit reggel vettem le a telefont a töltőről és most 30% van  előtte jó volt tuti multkor odin segített csak (akkor még gyári rom volt ) de most nem akarom a telot odinnak adni
Majdnem a FAQ-ba való kérdés...
Tedd fel a Greenify app-ot, sokat segít.  ;) G+ -ból meg a legújabb frissítés nagyon zabálja, nekem 1 napig volt fent. Törlés. Az eredeti verzió a jó. Nálam a 4.0.2 -es verzió van fent, nincs ilyen gond...  ;) :)
A többit az Általános beszélgetésben vagy a romod topikjában, köszi.  :ok:

Nem elérhető rine

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus i9001
  • PDA ROM: EHNDROIX II 2013 05 05 JELLY BEAN 4.1.2
KitKat 4.4.2
« Reply #160 Dátum: 2014, 01 05, 11:37:31 »
Valaki fel rakta már a 4.4.2 KitKat ROM-ot S Advance - re?

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: KitKat 4.4.2
« Reply #161 Dátum: 2014, 01 05, 16:51:09 »
Valaki fel rakta már a 4.4.2 KitKat ROM-ot S Advance - re?

o/

Nem elérhető Gabe86

• PFC Fan
  • PDA: Samsung GT-I9070P
Sziasztok!
Van Egy Galaxy S Advance telóm, "P"-s verziós! Olyan problémám van vele, hogy elkezdett olyat csinálni, hogy mondjuk 80%-n van az akksi, használok egy app-ot és a telefon kikapcsol! Bekapcsolom a telefont, és az akksi 10% alatt van! Mi lehet a hiba?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Sziasztok!
Van Egy Galaxy S Advance telóm, "P"-s verziós! Olyan problémám van vele, hogy elkezdett olyat csinálni, hogy mondjuk 80%-n van az akksi, használok egy app-ot és a telefon kikapcsol! Bekapcsolom a telefont, és az akksi 10% alatt van! Mi lehet a hiba?
Szia Gabe!
Üdv nálunk!  :) Töltsd le a Play-ről a GSam Battery Monitor és Wakelock detector alkalmazásokat és meglátod. Használatuk (szerintem) egyértelmű, meg fogod látni milyen app ragadt be. Ha az a baj, de első körben ezzel próbálkozz.

Nem elérhető Gabe86

• PFC Fan
  • PDA: Samsung GT-I9070P
Szia Gabe!
Üdv nálunk!  :) Töltsd le a Play-ről a GSam Battery Monitor és Wakelock detector alkalmazásokat és meglátod. Használatuk (szerintem) egyértelmű, meg fogod látni milyen app ragadt be. Ha az a baj, de első körben ezzel próbálkozz.

Csináltam már egy factory resetet, a gyári cuccokon kívül, csak a facebook, viber van fent! Én akkumulátor problémára gondolok, mert 10ról max fél óra alatt 100%ra feltölti!  :hmm:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Csináltam már egy factory resetet, a gyári cuccokon kívül, csak a facebook, viber van fent! Én akkumulátor problémára gondolok, mert 10ról max fél óra alatt 100%ra feltölti!  :hmm:
Biztos 10 az a 10%? Hagyd le merülni, majd úgy feltölteni, az akku sokáig él. Egyébként az Általános Beszélgetés topikot többen olvassák és oda való téma is. Ott válaszolj inkább.  ;) :)

Nem elérhető ASRock

• PFC Fan
  • PDA: nincs
  • PDA ROM: nincs
Valaki légyszíves tudna küldeni advancehoz teljes efs mappát mert az enyém el tünt s.o.s ben kéne mert szarakszik a telóm. Az imei szám nem érdekes mert az át lesz írva gyárira, és persze ez 8 gb os változat. Előre is köszönöm. :ok: Ja és ha számít valamit akkor ez Vodafonos

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Valaki légyszíves tudna küldeni advancehoz teljes efs mappát mert az enyém el tünt s.o.s ben kéne mert szarakszik a telóm. Az imei szám nem érdekes mert az át lesz írva gyárira, és persze ez 8 gb os változat. Előre is köszönöm. :ok: Ja és ha számít valamit akkor ez Vodafonos
Szia ASRock!

Tudunk küldeni, csak semmire nem fogsz vele menni. Az efs mappa nem egy általános fájl (mint egy kép vagy hang) hanem a telefonon lévő Android sajátja. Más efs mappájával semmire nem mész.
Ez azért csak úgy nem tűnik el a telefonról, és nem szarakszik tőle... Ha még fenn áll a "gond", akkor ezt fejtsd ki egy kicsit bővebben.

IMEI átírás törvénybe ütközik, a módszert légyszíves mellőzd. Minden ehhez kapcsolódó hsz-t figyelmeztetés nélkül törölni fogok! Köszönöm!  :)

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
Ezért van az hogy mindenkinek elmondjuk 100x hogy  egyedi az efs!Ezért minden mókolás előtt menteni
kell!!Ezért is van mindig a jó öreg FAQ!Mert abban mindig le van írva szépen a menete mindennek hogy ne legyen gond!!!  ;)  :ok:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető ASRock

• PFC Fan
Egy ismerősöm mutatta hogy hogy kell csinálni a rootolást és adott egy veboldal címet ami azért nem volt jó mert az nfcs hez nem jó hanem a símához és ez vágta tönkre. Raktam egy képet a recoveriről.

Nem elérhető ASRock

• PFC Fan
Jó a képet nem rakja ki

Nem elérhető ASRock

• PFC Fan
A recovery ezt rakja ki
E:failed to mount /efs (No such file or directory)
E:failed to mount /efs (Invaild argument)
E:check_selective_file:Can't mount /efs

-- Copying media files...
Successfully copied media files.

# MANUAL MODE #

-- Updating application...
Copying Contents.
E:install-application-for-customer:Can't unmount /preload
copy application failed.
-- Appling Multi-CSC...
E:failed to mount /efs (Invaild arguent)
E:multi_csc:Can't mount /efs
Multi-csc applied failed
Az új android pedig nem is megy rajta nem enged be lépni a rendszer.
Valaki pleeeeessss segítsen. Előre is köszi.

Nem elérhető ASRock

• PFC Fan
De volt telefonosnál és azóta csak ennyi hibát ír ki

# MANUAL MODE #

Copying Contents.
Successfully update application.

-- Appling Multi-CSC...
Multi-csc applied failed

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
De volt telefonosnál és azóta csak ennyi hibát ír ki

# MANUAL MODE #

Copying Contents.
Successfully update application.

-- Appling Multi-CSC...
Multi-csc applied failed

Minden világos. Szín tiszta kemény user error. A megoldást megkaptad üzenetben. Remélem.

Nem elérhető gremlinjosko

• PFC Fan
  • PDA ROM: 4.1.2 XXLQE--4.4.2 kitkat maclaw
bajban vagyok ....segitseg kellene!
felraktam a cm kitkat romot .elotte keszitettem mentest twrp -vel.most atált cmrw -ra.visszaakartam telepitenia twrp-t de csak a samsunng jeenik meg..ilyenkor mi a teendo?