0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Na de mikor lesz link állandóan lesem
665 mb fent van a 700 bol.
Ilyen nincs ! MEGÁLLT !!!! nem ám
Na ne 707mb és már szedem lefelé akkor most mi van?
Nezz jobbra a hsz ben
nekem már lejött hogy rakjam?full vipe vagy csak chace&davlik
Én mindig ajánlom a full wipét. Sosem telepítek Romot no wipe. De persze lehet úgy is.Na Vasarnap kapom az osztast. Nem volt időm tesztelni.
Most dobtam fel az 1. 1 verziora csak cache törléssel és eddig minden ok kivéve a sony album nem megy de az lehet azért mert nem volt full wipe ..Senki nem fog osztani max megjegyzi hogy neki mi nem muxik!! Köszönjük a munkát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÜdvNem találom a letöltési oldalt.Elnézést,hogy ilyen vak vagyok.
Az első posztba megtalálodde itt van tessék You are not allowed to view links. Register or LoginKöszi.Most töltöm.1.2-re teszem csináljak full wipét?Köszönöm a választ.Most teszem ép fel
You are not allowed to view links. Register or Loginkiválasztod az 1.3 zippet a rom mappában és gona Twingo megelőzött én meg őt nekem már fent van megy szépen
Olvasd el a changelog alatt a telepites utani tennivalot amit irtam.Titanium megnyit. Album. Hosszan rányom. Konvertálás rendszerappként. E1-2 toggle meg hianyos. Idohiany. Elnezest. Vki pici ps hozzaertessel megcsinalhatna ha szorgalmas :-)
A rom készítője javasolja hogy legyen, én nem tartom fontosnak mivel nem más romra teszed felszigorúan saját vélemény ÉN nem szoktam max egy wipe cache és egy wipe dalvikot szoktam csinálni, de rendszerint azt se
Természetesen ha pl 1.2 re rájön nem fontos. Én több örömöt is tesz telek ( alap alap, aokp alap pl ) egy fix be lakott backuppal. Megszoktam hogy mindent alapból fulladt wipe rakok fel. De természetesen jogos amit írsz.