Szia attika79!
Az általános beszélgetésben már irtam neked, hogy megcsinàlom a mobilomon a cyanogenmod-ot. Már a kernel cserénél járok, vagy is az következne, belépek a recoverybe (gyári) és el akarom indítani az update.zip-et. El is kezdi a cwm frissitest, de pár masodperc múlva kilép mindenből és csak a nagy sötétség van. Több percig vártam de semmi nem történt. Utána persze be tudok jelentkezni a telefonba. A 4.1.2 xxlpy van fent. Lehet az a baj, hogy nem xxlqe van a telefonomon? Szerinted mi lehet a baj? Az előtte lévő folyamatokat mind megcsináltam: root, efs mentés.
Aha. Nemigen tiszta, hogy hol van sötétség, de mindegy.
Jó hogy írtad a romot. Az XXLPY-al neki se állj a Cyanogennek, mert abból minden lesz csak
nem egy használható telefon. Minimum az XXLQE.
Plusz az efs mentésnél ki van emelve: Eredeti EFS mentésed, csak akkor van ha a telefon teljesen(!!!) gyári állapotában van. Szerbiában vetted az XXLPY-al? nyilván nem...
odinnal ráteszed a Neked megfelelő XXLQE-et, rootolod, efs mentés (így lesz csak helyes!), majd ezután a kernelcsere.
Kernelcsere:
Felmásolod a külső(!) SD-re ugye az update.zip-et. A gyári 3e recoveryvel rámész a
apply update from external storage opcióra, kiválasztod az update-et és a folyamat végig fog minden galiba nélkül futni. Mikor végzett 100% hogy a CWM recovery fog fogadni. Onnan már remélem egyértelmű.