0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
A 8.2-t még nem próbáltam. Mint írtam NoFrills-el nem voltam megelégedve, valamiért nem engedte az 1000 Mhz-et a CPU-nak (biztos féltette). Ondemand/sio beállítással használtam, de a hiányzó 1000 Mhz miatt több mp késéssel nyitotta meg a híváslistát, névjegyzéket stb. baromi lassú volt a párom GB rendszeréhez képest, pedig ott csak 1 mag megy.
Bitang jó a 8.2-es CoCore! Gyors és sokkal kevesebbet eszik!
Hát ha a Light-ot használod, próbáld csak ki a 8.2-vel. Hogy idézzem egy nagyon jó barátom, aki a Light-ot használja hónapok óta:Nem a NoFrills Classic-ot, hanem a simát kell letölteni. Én is kipróbáltam, minden műxik kifogástalanul.
A simát használtam, nem tudom mi lehetett a baja.
Na most kipróbáltam egy pár CPU control appot. Amit megállapítottam, hogy app nélkül megy 1000 Mhz-en a proci, mihelyst appot teszek fel (kivéve KUI) max 800 a felső határ. Ha letörlöm az appot újraindításig emlékszik a dolgokra és nem engedi 800 Mhz fölé.
Rájöttem a CPU frekvencia állítás probléma megoldására. Az energiatakarékosság beállításnál be volt pipálva a CPU energiatakarékosság, így nem engedte a max frekit spórolásból. Úgy néz ki most jól működik.
Gyári ROM mellé hétvégén felkerült a CoCore-8.2-EP-TWRP-s Kernel! Eddig stabil, gyors, akksi idő látványosan javult!!!a 6.8 EP-után észrevehtően gördülékenyebb minden!!! Ugyhogy öröm bódottá!
Sziasztok!Én is most a gyári ROM-al a 8.2 nyüstölöm.Egész jónak tűnik. Kicsit jobb az üzemidő a 8.0-nál.De egyszer csak ráveszem magam egy újratelepítésre. Sokat nyomna a latba szerintem.Rom csere is szóba fog jönni de meg vacillálok melyik legyen.
Szerintem magáért beszél! Legalább is az eddigihez képest ez nekem sokkal jobb! Hozzáteszem, tegnap No-Frillsel belőttem a maxot 1Ghz-re a min-t 200MHz-re. Viselkedést ->OnDemand-ra, I/O ütemező -> sio-ra. Plusz BatteryStat.bin törölve most kalibrálom! Ugyhogy ez most a merítős fázis! Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070P-el
update.zip fájt nem tudom letölteni, ilyenkor mit csináljak ?
Nagyon meg vagyok elégedve , a Cocore 6.2-es verzióval , nagyon jó , egy kis akadás van , de nagyon minimális , nagyon jóKöszönöm mindenkinek