Sziasztok!
Valamelyik előző hozzászólásban olvastam, hogy kevés beírás/tapasztalat van a "P"-s (I9070P) telefonok cocore frissítéseivel kapcsolatban, valamint a most kijött 8.2-es kernellel kapcsolatban.
Szóval ezt szeretném megosztani veletek.
Adott egy I9070P (vodafonos, 4.1.2 JB, XXLPJ) amit az elején leírtak alapján rootoltam majd cocore-t cseréltem ajta. (Itt szeretném megjegyezni és megköszönni, hogy a leírás nagyon jó, jól követhető!)
Erre azért volt szükség mert az ideg szétvágott már az eszméletlen belassulástól, várakozástól, gondolkodástól amit a telefon művelt. Sőt néha lefagyott, szinte már használhatatlan volt.
Tehát root, majd az 6.8, 8.0 és végül a 8.2 kernelekkel teszteltem.
-6.8-nál nem sok változás volt, kicsit lett csak jobb, játékok továbbra is szaggatnak stb..
-8.0-nál valamivel jobb lett, de ezzel a mobilnet kapcsolat sűrűn beragadt/megállt és újra kellett ki-be kapcsolni a netet a telón. De sebesség ügyileg ez sem hozta meg a várt eredményt.
-8.2 viszont most jó, elég gyors, nem vészes a gondolkodás (ami főleg a telefonjegyzék, sms előhívásánál van)
A net is jó. egyszer fordult elő csak, hogy újraindította magát a teló semmi előjel nélkül. de ennyi.
Akksi fogyasztás olyan mint korábban volt, semmi extrát nem tapasztaltam.
Egy dolog van, hogy wifi kapcsolatban, a sárga (letöltés nyíl) a wifi jelzés alatt folyamatosan világít, pedig letöltés nincs. ez nem tudom miért van, és nem is tudtam megoldani eddig.
Hát kb ennyi.
Üdv:
Ati