2024, 12 01, 00:53:23

Szerző Téma: Gyári kernel csere, CoCore kernel - Frissitve - 2014.09.29.  (Megtekintve 71630 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető csikin

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Signic
  • PDA: samsung s advence
  • PDA ROM: I9070xxlk2
Re: Gyári kernel csere, CoCore kernel - Frissitve - 2013.09.04.
« Reply #150 Dátum: 2013, 09 15, 12:18:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia csikin!

Egy kicsit esetleg bővebben is körbeírhatnád a gondot, mert Te látod, mi meg azt olvassuk amit ide írsz.
Profilod alatt: XXLK2 - remélem nem ezzel küzdesz? :shock:
Hol vannak a fájlok és mit nem lát? Hol tartasz?
Bocs,nos ez egy S Advance amit rootolni szeretnék,és ahogy belépek a recovery menübe az sd kártyán csak kérdőjeleket lát,tehát nem tudok recovery menüből installálni,most csináltam frissítést kiesből 4.1.2-re lehet hiba volt,bár ettől szerintem a recovery menüben tudnom kellene installálni,roomot szeretnék cserélni ugye ami recovery híján nem megy,nos ez a problémám,ezt leszámítva a telefon tökéletesen működik,szerintem gyorsan merül,kérdés hogy mit lehet vele tenni hogy recovery menüben lássa az sd-n a fileokat.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #151 Dátum: 2013, 09 15, 12:21:17 »
Bocs,nos ez egy S Advance amit rootolni szeretnék,és ahogy belépek a recovery menübe az sd kártyán csak kérdőjeleket lát,tehát nem tudok recovery menüből installálni,most csináltam frissítést kiesből 4.1.2-re lehet hiba volt,bár ettől szerintem a recovery menüben tudnom kellene installálni,roomot szeretnék cserélni ugye ami recovery híján nem megy,nos ez a problémám.
Auuuuu!KIES ???:-X :oops: :'(
Egyébként lehet hogy nálunk csajoknál azért van kevesebb hiba mert full whipe-al és mindenféle törléssel lett rom frissítve és persze odin-al ???  :oops:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető csikin

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Signic
  • PDA: samsung s advence
  • PDA ROM: I9070xxlk2
« Reply #152 Dátum: 2013, 09 15, 12:33:25 »
Ebből a hozzászólásból azt veszem ki hogy kuka.

Moderator Comment Azért használjuk az idézet funkciót, mert ezt pl. Rajtad kívül senki nem tudja kinek írtad...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #153 Dátum: 2013, 09 15, 12:36:18 »
Bocs,nos ez egy S Advance amit rootolni szeretnék,és ahogy belépek a recovery menübe az sd kártyán csak kérdőjeleket lát,tehát nem tudok recovery menüből installálni,most csináltam frissítést kiesből 4.1.2-re lehet hiba volt,bár ettől szerintem a recovery menüben tudnom kellene installálni,roomot szeretnék cserélni ugye ami recovery híján nem megy,nos ez a problémám.

Ez akkor több sebből vérzik ugye?
Először is, rossz helyre írtál...rootolni szeretnél, hozzászóltál a kernel topikban. ááááá, :shock: figyeljünk legyünk szivesek! Köszönöm!

Az hogy kérdőjeleket látsz teljesen, az nagy gond... De lehet, hogy nem is baj..hiszen a 3e recovery NEM alkalmas rom felrakására!!!
Javaslom menj el a szervizbe, amíg nem csináltál semmit és mond meg, hogy vszinűleg a KIES rosszul frissített, mert gondjaid vannak. A csak kérdőjel a recoveryben nem kis gond, légyszives a saját érdekedben, ne akarj onnan semmit telepíteni, mert vszinűleg a recovery patriciód sérült. Ha így sikerül is vmit véletlenül feltenned, az lehet végleg kivonja a forgalomől a telefonod!!!
szerviz, ha ott megvagy és jó, root topik: You are not allowed to view links. Register or Login

Ja, és az idézet funkciót kérlek használd Te is. Köszönöm! :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zoltanius

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: JB
« Reply #154 Dátum: 2013, 09 15, 18:51:42 »
Sziasztok!

A tapasztalatom szeretném megosztani a Cocore 7.6-tal kapcsolatban. Egy hete raktam fel Odinnal a gyári LQE romot, majd erre (az insrukciók alapján) rögtön a Cocore 7.6-ot. Akku idő 22-23 óra. Akadásmentes. Antutu 9658 pont!!! Wifi + 3G egész nap bekapcsolva.

Nagyon meg vagyok elégedve a kernellel, és csak ajánlani tudom.  ;) :ok:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #155 Dátum: 2013, 09 16, 15:19:46 »
Sziasztok!

A tapasztalatom szeretném megosztani a Cocore 7.6-tal kapcsolatban. Egy hete raktam fel Odinnal a gyári LQE romot, majd erre (az insrukciók alapján) rögtön a Cocore 7.6-ot. Akku idő 22-23 óra. Akadásmentes. Antutu 9658 pont!!! Wifi + 3G egész nap bekapcsolva.

Nagyon meg vagyok elégedve a kernellel, és csak ajánlani tudom.  ;) :ok:

Szia zoltanius!
Üdv a fórumon! :D Köszönjük a véleményed! :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fcsabka

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s3 LTE
  • PDA ROM: I9305XXBME1 + kernel 3.031-1153417 Build jz054k
« Reply #156 Dátum: 2013, 09 16, 19:50:18 »
Sziasztok most a Magyarhoz melyiket ajánljátok ? ehhez : I9070XXLQE_I9070TMHLQ2_TMH mehet rá a 7.2, vagy a 6.2 ?

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #157 Dátum: 2013, 09 16, 20:58:44 »
Nah holnap rakom fel a 4.1.2 lightot concore 6.2 vel.  Lefuttattam gyorsba egy antutu 4et a gyári rendszerrel 9800 pont lett. Kíváncsi vok az új rendszerrel mennyit hoz  :taps:
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #158 Dátum: 2013, 09 17, 01:08:20 »
Sziasztok most a Magyarhoz melyiket ajánljátok ? ehhez : I9070XXLQE_I9070TMHLQ2_TMH mehet rá a 7.2, vagy a 6.2 ?
Nálam a gyáriak majd mindegyik a 6.2-sel volt a tuti ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #159 Dátum: 2013, 09 17, 07:27:51 »
Nah holnap rakom fel a 4.1.2 lightot concore 6.2 vel.  Lefuttattam gyorsba egy antutu 4et a gyári rendszerrel 9800 pont lett. Kíváncsi vok az új rendszerrel mennyit hoz  :taps:

Kicsit kezdünk offolni, nem idevaló a téma. Inkább a custom FAQ-ban van a helye vagy a Light-nál, majd ott válaszolj ha kérhetlek.  :D :ok:

De azért annyit itt megjegyzek, ne az Antutu pontszám alapján válassz magadnak sem rendszert, sem kernelt. Azok nem feltétélen a valóságot tükrözik. Lépcsőfokokat mutatnak, de a valós "értékeket" a használat során Te magad érzed. Példa:
Neked most 9800 lett, nagyságrendileg a gyáriak ezt az értéket hozzák. Nálam ez az érték a PureVanillával maximum 9500-9600, de a kezedbe adom bármikor, még egy laggot se nagyon tudsz rajta előcsalogatni akárhogyan kínzod, egy esetleges megakadásról nem is beszélve, ezt elhiheted...
Quadrant: gyári romok - 2800-3000 You are not allowed to view links. Register or Login szemben egy olyan Cyanogennel amit megint igencsak nehezen akasztasz meg: 2594 You are not allowed to view links. Register or Login  Akkor ez a valós? Magas pontszám kell, vagy akadásmentes sima rendszer?
Nézz rá persze nekem is fent van, de ne erre alapozz... ;)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #160 Dátum: 2013, 09 17, 08:21:28 »
Kicsit kezdünk offolni, nem idevaló a téma. Inkább a custom FAQ-ban van a helye vagy a Light-nál, majd ott válaszolj ha kérhetlek.  :D :ok:

De azért annyit itt megjegyzek, ne az Antutu pontszám alapján válassz magadnak sem rendszert, sem kernelt. Azok nem feltétélen a valóságot tükrözik. Lépcsőfokokat mutatnak, de a valós "értékeket" a használat során Te magad érzed. Példa:
Neked most 9800 lett, nagyságrendileg a gyáriak ezt az értéket hozzák. Nálam ez az érték a PureVanillával maximum 9500-9600, de a kezedbe adom bármikor, még egy laggot se nagyon tudsz rajta előcsalogatni akárhogyan kínzod, egy esetleges megakadásról nem is beszélve, ezt elhiheted...
Quadrant: gyári romok - 2800-3000 You are not allowed to view links. Register or Login szemben egy olyan Cyanogennel amit megint igencsak nehezen akasztasz meg: 2594 You are not allowed to view links. Register or Login  Akkor ez a valós? Magas pontszám kell, vagy akadásmentes sima rendszer?
Nézz rá persze nekem is fent van, de ne erre alapozz... ;)

Ígérem nem offolok többet ez az utolsó. Engem sem a pontszam érdekel csa kíváncsi vagyok az mennyit tud. A kerner meg romcsere mellett az "i"re a pontot a youtube tette. Mióta megvan állandóan szaggat de tegnap olyan szintre ment hogy csak akku kivételével tudtam kilépni. A többi idegesítő hibáról nem is beszélek. Remelém ezeknek mq vége.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #161 Dátum: 2013, 09 17, 08:38:17 »
Ígérem nem offolok többet ez az utolsó. Engem sem a pontszam érdekel csa kíváncsi vagyok az mennyit tud. A kerner meg romcsere mellett az "i"re a pontot a youtube tette. Mióta megvan állandóan szaggat de tegnap olyan szintre ment hogy csak akku kivételével tudtam kilépni. A többi idegesítő hibáról nem is beszélek. Remelém ezeknek mq vége.
:ok:
Igen ez az amiért az itt fórumozó SGSA tulajok 98%-a kernelt cserél... És amiért én egy kicsit ( nem is kicsit ) neheztelek a Samsungra, hogy az átlagos mindennapi usernek nem kéne ezzel foglalkoznia, hogy mi is az a kernel, főleg nem azért hogy így kapjon egy használható kütyüt ...  >:( :hmm:

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #162 Dátum: 2013, 09 17, 14:48:41 »
 :D
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #163 Dátum: 2013, 09 17, 15:06:38 »
:D

Csak összehoztad azért... :D :ok: Várjuk a tapasztalatokat persze a helyükön. Kernelről itt, Light-ról a Light topikban.  ;) :D

Nem elérhető fcsabka

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s3 LTE
  • PDA ROM: I9305XXBME1 + kernel 3.031-1153417 Build jz054k
« Reply #164 Dátum: 2013, 09 17, 18:12:00 »
Megint kérdeznék, nekem az advanced menüben cwm ben nem jön be a c.) Wipe Battery Stats

Az aksi újrakalibrálása érdekében ezzel a funkcióval lehet törölni a meglévő akkumulátor statisztikát. Ez után a telefon újrakalibrálja az aksit. Romcsere után ez is nagyon ajánlott!

3.0.31 Cocore-E6.2 van melyikben van ilyen opció melyik verzió menüjében ?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #165 Dátum: 2013, 09 17, 18:26:05 »
Megint kérdeznék, nekem az advanced menüben cwm ben nem jön be a c.) Wipe Battery Stats

Az aksi újrakalibrálása érdekében ezzel a funkcióval lehet törölni a meglévő akkumulátor statisztikát. Ez után a telefon újrakalibrálja az aksit. Romcsere után ez is nagyon ajánlott!

3.0.31 Cocore-E6.2 van melyikben van ilyen opció melyik verzió menüjében ?
A 6.0.28-as recoveryben nincs Battery stats. Ez még a régebbi recoverykben volt.
A megoldás:
Root explorer: telefon gyökér /data/system/batterystats.bin
Ezt törli a recovery is, és az összes PlayStore-on található "igazi kalibráló" app, amik semmit nem érnek... ;)

Nem elérhető szobbal

• Navigáció / Navigation: IGO, Google
  • PDA: P3300 HTC Artemis / Galaxy S Advance
  • PDA ROM: P3300 /Winmob 6.2/ Galaxy S Advance /Jelly Bean stock/ CC 8.0
« Reply #166 Dátum: 2013, 09 17, 19:50:35 »
Hello!

kipróbáltam a 7.6-t a gyári rommal.
Tapasztalat:
-Kicsit több üzemidő, Normálisan lehet használni a kui-t
- Sajnos fagy mint a gyári., vagy hasonlóan!

Most felraktam a 7.2
Tapasztalat:
-Meghülyült a érintő :) önálló életet élt! miután lehúztam autós töltőről.
-Kui-t elvileg használja

Szóval visszarakom a 6.2-t mert eddig tényleg az tűnik a legstabilabbnak.
De ahogy észleltem az még a KUI-t nem igazán kezeli, vagy csak én látom rosszul.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #167 Dátum: 2013, 09 17, 20:21:58 »
Hello!

kipróbáltam a 7.6-t a gyári rommal.
Tapasztalat:
-Kicsit több üzemidő, Normálisan lehet használni a kui-t
- Sajnos fagy mint a gyári., vagy hasonlóan!

Most felraktam a 7.2
Tapasztalat:
-Meghülyült a érintő :) önálló életet élt! miután lehúztam autós töltőről.
-Kui-t elvileg használja

Szóval visszarakom a 6.2-t mert eddig tényleg az tűnik a legstabilabbnak.
De ahogy észleltem az még a KUI-t nem igazán kezeli, vagy csak én látom rosszul.
Nem látod rosszul, a KUI csak a 7.0 felettieket tudja kezelni. Egyébként szerintem sem egy fain app, bár lehet én vagyok a béna...2 napig volt fent, többet nem lesz, ez a verzió legalább is....  ;)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #168 Dátum: 2013, 09 18, 09:15:26 »
Sziasztok, nem tudtam eldönteni hova tartozik így ide írom (ha nem ide akkor bocsi)  :(
1.Fénykép készítésnél mi értelme a zoomnak ha egy 4x-es zummal készült fotó annyira homályos, hogy semmi sem látszik.
2.Videó felvétel nekem nemigazán adja vissza az elvileg hd felvételi élményt, kicsit homályos is meg zajos is a felvétel (reggel csináltam). Ide tartozik még ami feltűnt , hogy videó felvétel közben nem fókuszál.
3.A dvd rippes filmet ugyanolyan szaggatással játssza mint eddig (belső lejátszón is meg mx playeren is)
4.Ami tuti az én bénaságom de nem találom benne a névnapokat , elvileg tudnia kellene.
Ezek lehet mind csak beállítási problémák, aki esetleg tud rájuk megoldást az tudassa velem is , köszi .  ;)
Akkufogyasztásról, megbízhatóságról majd 1-2hetes használat után tudok nyilatkozni.
Moderator Comment Nem tudtad eldönteni? Akkor segítek mégegyszer utoljára. Mint írtam kernelről itt, magáról a romról a topikjában! Plusz kaptál egy linket is, ahol el tudtad olvasni mi hova való. Amiket most kérdeztél, kapcsolódik a "Gyári kernel csere - CoCore kernel"-hez???Légyszives figyelj oda, mert a legközelebbi nem a helyén írt hsz-ed előszőr át fogom helyezni, a következőt pedig figyelmeztetés nélkül törlöm! Köszönöm előre is!
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető András555

• PFC Fan
  • PDA: I9505XXUHOB7
  • PDA ROM: I95050XXUHOB4/5.0.1
« Reply #169 Dátum: 2013, 09 19, 13:07:17 »
elakadtam !
benne vagyok az updete.zip-be és ott install zip from sd card/choose zip from sd card menüvel keresd meg a cocore kernel zip-et az sd kártyán.
de amikor choose zip from sd card menüt választom akkor alul csak azt írja ki, hogy: E:Can't mount /sdcard/ és nem történik semmi!
Már megpróbálta formázni is a kártyát és egy másik kártyával is próbáltam már de ugyan az.
A másik, hogy az advenced menübe nekem wipe cache partition nincsen csak a  wipe dalvik cache!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #170 Dátum: 2013, 09 19, 14:13:40 »
elakadtam !
benne vagyok az updete.zip-be és ott install zip from sd card/choose zip from sd card menüvel keresd meg a cocore kernel zip-et az sd kártyán.
de amikor choose zip from sd card menüt választom akkor alul csak azt írja ki, hogy: E:Can't mount /sdcard/ és nem történik semmi!
Már megpróbálta formázni is a kártyát és egy másik kártyával is próbáltam már de ugyan az.
A másik, hogy az advenced menübe nekem wipe cache partition nincsen csak a  wipe dalvik cache!

András!

Van egy update, egy kernel és remélem egy reboot system -ziped ugyebár. Ha az update-et azaz a CWM-et tudod telepíteni, nagy baj nem lehet. Azt hagyd ahol van. A kernel zip-et és a reboot system-et tedd a belső memória gyökér könyvtárra. Telepíted az update-et ahogy eddig, és a wipe-ok, majd az install zip from sdcard után ne a choose zip from sd card -ra menj, hanem a legalsó sorban a choose zip from internal storage-ra. Valószínű kártyaolvasási gondjaid lehetnek, de így a belső memóriából telepíted.
wipe cache partition NEM az advanced menüben van, hanem a fő menüben.

SEMMIT NEM LEHET KIHAGYNI!!!

Nem elérhető András555

• PFC Fan
« Reply #171 Dátum: 2013, 09 19, 14:38:58 »
András!

Van egy update, egy kernel és remélem egy reboot system -ziped ugyebár. Ha az update-et azaz a CWM-et tudod telepíteni, nagy baj nem lehet. Azt hagyd ahol van. A kernel zip-et és a reboot system-et tedd a belső memória gyökér könyvtárra. Telepíted az update-et ahogy eddig, és a wipe-ok, majd az install zip from sdcard után ne a choose zip from sd card -ra menj, hanem a legalsó sorban a choose zip from internal storage-ra. Valószínű kártyaolvasási gondjaid lehetnek, de így a belső memóriából telepíted.
wipe cache partition NEM az advanced menüben van, hanem a fő menüben.

SEMMIT NEM LEHET KIHAGYNI!!!

Nos így látta a dolgokat, és sikerült is felrakni. :D
Most a névjegybe ezt látom:
Kernelverzió:
3.0.31 - CoCore-E-6.2
Most akkor tényleg sikerült?
És most ezzel nem fog lefagyni stb?
Nem hiszem el hogy sikerült! Azt a két mappát törölhetem amit a telcsire raktam most fel? meg az sd-ről az update.zip-et? Hálás köszönet érte!!

Még egy kérdés most akkor ez a legjobb a JB-romhoz?
Esetleg van valami amitől sokkal jobb lesz? Pl. a JB-rom cserével valami másra?
Sajnos ezekbe nem vagyok otthon nagyon de régen az 5800-ás telcsimet teljesen átvarázsoltam némi segítséggel és az úgy jobb és okosabb volt mint a gyári! Remélem ezt is sikerül jobbá tenni!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #172 Dátum: 2013, 09 19, 14:45:50 »
Nos így látta a dolgokat, és sikerült is felrakni. :D
Most a névjegybe ezt látom:
Kernelverzió:
3.0.31 - CoCore-E-6.2
Most akkor tényleg sikerült?
És most ezzel nem fog lefagyni stb?
Nem hiszem el hogy sikerült! Azt a két mappát törölhetem amit a telcsire raktam most fel? meg az sd-ről az update.zip-et? Hálás köszönet érte!!

Még egy kérdés most akkor ez a legjobb a JB-romhoz?
Esetleg van valami amitől sokkal jobb lesz? Pl. a JB-rom cserével valami másra?
Sajnos ezekbe nem vagyok otthon nagyon de régen az 5800-ás telcsimet teljesen átvarázsoltam némi segítséggel és az úgy jobb és okosabb volt mint a gyári! Remélem ezt is sikerül jobbá tenni!

A saját szemednek csak hiszel? rotfl ::) Igen, sikeresen kernelt cseréltél.  :ok:
Mindent törölhetsz, kivéve a reboot-system.zip-et hagyd ott, mert az első rebootnál lehet kelleni fog! Innentől mint írtam a kernellel együtt települt a CWM recovery is. Most már az van, a gyári 3e nincs.
Hogy fagyni fog e? Puding próbája az evés, de nagy valószínűséggel a rom és az android határain belül nem.  ;) :D
egyelőre hagyd így, Én nem tudom azt mondani látatlanba, hogy EZ vagy AZ a rom tetszeni fog Neked vagy nem... Kinek mire van szüksége. Az én javaslatom használd így, és majd meglátod idővel. ;) :ok:

Nem elérhető András555

• PFC Fan
« Reply #173 Dátum: 2013, 09 19, 14:58:54 »
A saját szemednek csak hiszel? rotfl ::) Igen, sikeresen kernelt cseréltél.  :ok:
Mindent törölhetsz, kivéve a reboot-system.zip-et hagyd ott, mert az első rebootnál lehet kelleni fog! Innentől mint írtam a kernellel együtt települt a CWM recovery is. Most már az van, a gyári 3e nincs.
Hogy fagyni fog e? Puding próbája az evés, de nagy valószínűséggel a rom és az android határain belül nem.  ;) :D
egyelőre hagyd így, Én nem tudom azt mondani látatlanba, hogy EZ vagy AZ a rom tetszeni fog Neked vagy nem... Kinek mire van szüksége. Az én javaslatom használd így, és majd meglátod idővel. ;) :ok:
És olyat lehet csinálni majd, hogy odinnal ráteszek egy nem gyári romot és ha nem tetszik akkor odinnal vissza rakom a gyári JB-ét?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #174 Dátum: 2013, 09 19, 15:06:37 »
És olyat lehet csinálni majd, hogy odinnal ráteszek egy nem gyári romot és ha nem tetszik akkor odinnal vissza rakom a gyári JB-ét?

Ez már nem a kernelhez kapcsolódik. Custom FAQ - You are not allowed to view links. Register or Login
Egyébként véletlenül sem, hacsak nem akarsz téglázni... Olvasgass előbb az általános FAQ-ban, majd a Custom FAQ-ban, de egyelőre ne cserélj romot. Majd ha konkrét elképzelésed lesz és mindkettő FAQ-ot érted. ;) :ok: